Na český trh přicházejí nové All-in-one počítače HP Pavilion 24 a HP Pavilion 27

Od perfektního designu až po výkon – All-in-one počítače HP Pavilion 24 a HP Pavilion 27 byly navrženy pro potěšení z filmových maratonů, řešení náročných projektů a práci ve škole. Dokonalá kombinace formy a funkce umožňuje počítači krásně zapadnout do jakéhokoli prostoru vašeho domova.

Mezi hlavní funkce a přednosti nových modelů patří:

Design a funkce: Nové All-in-one počítače HP Pavilion byly vytvořeny s ohledem na práci z domova; architektonické designové prvky s ostrými liniemi a jemnými vzory poskytují moderní styl, charakteristický vynikajícím řemeslným zpracováním a pohodlnou obsluhou. Jde o první HP Pavilion All-in-one počítač s nabíjecími podložkami Wireless Qi zabudovanými do stojanu.

Výkon: S procesorem Intel® Core™ i7 10. generace, nebo AMD® Ryzen7™ a s výkonnou diskrétní grafickou kartou (volitelně až NVIDIA GeForce GTX™ 1650) bude vše, co děláte, rychlé a snadné. Velký výběr portů, včetně nezbytného USB 3.1 na boku a USB 3.1 typu C a HDMI v zadní části, zajistí uspořádaný pracovní prostor a přitom vás zároveň udrží ve spojení se všemi důležitými periferiemi a zařízeními.

Zábavní centrum pro celou rodinu: Prostřednictvím těla s minimálními okraji a volitelným 4K displejem s HDR 400, který je k dispozici u 27palcového modelu, můžete snadno streamovat hry nebo filmy s dokonalým kontrastem obrazu. Díky certifikaci TÜV je zaručeno, že tento displej vyzařuje méně škodlivého modrého světla a je zredukováno blikání obrazovky, což prospívá zdraví a zvyšuje pohodlí. Stále běžnější videohovory zpříjemňuje vysoce kvalitní 5megapixelová kamera, umožňující videochaty s týmem, spolužáky, rodinou či přáteli v úžasných detailech. Stejně si také vychutnáte bohatší zvuk ze dvou reproduktorů, na míru přizpůsobených odborníky ze společnosti Bang & Olufsen.

Dostupnost:

• All-in-one počítač HP Pavilion 24 je v České republice v prodeji za ceny od 21 990 Kč.
  • All-in-one počítač HP Pavilion 27 je v České republice v prodeji za ceny od 29 990 Kč.

Hawlet Packard ČR a NejBusiness.cz

8. srpna 2020