Flexibilní kanceláře MO-CHA Vista otevírají další prostory

Flexibilní kanceláře MO-CHA Vista otevírají další prostory

Společnost Cimex rozšiřuje svůj úspěšný koncept sdílených kanceláří MO-CHA Vista o další patra. První flexibilní kanceláře otevřela v budově na Pankráci v lednu letošního roku a v současnosti nabídne nové servisované prostory pro jednotlivce, týmy nebo celé firmy, na celkové ploše 3200 m².

Flexibilní koncept je založen na individuálním přístupu. Firmy si zde mohou zřídit své sídlo, pronajmout jednu místnost nebo celé patro. Kanceláře jsou také ideální pro freelancery a rychle rostoucí firmy, kterým stačí jedno pracovní místo, ale zároveň potřebují využívat zázemí a služby jako recepci, zasedací místnost s kvalitním technickým vybavením, poštovní služby, kopírku a tiskárnu. K dispozici jsou i relaxační zóny, sprchy a kuchyňka, v budově lze využít parkovacích míst a kolárny, vysokorychlostní internet je samozřejmostí.

„Koncept sdílených kanceláří je stále žádanější, naše flexibilita znamená nejenom variabilitu prostorovou, ale také časovou. Požadavky na administrativní prostory se neustále mění, a proto bylo jen logickým krokem zařadit do našeho portfolia tento koncept. Digitalizace, rostoucí množství freelancerů, proměnlivá pracovní doba, sdílená pracovní místa v kombinaci s home office, ale i obava ze závazků dlouhodobých nájemních smluv atd. to vše významně zamíchalo s kartami na trhu pronájmu administrativních budov. Největší zájem je o plně vybavené prostory se zajištěnými službami,“ uvádí Alexandra Němcová, ředitelka Asset managementu společnosti Cimex.

MO-CHA Vista poskytuje v ulici Na Pankráci 30 servisované plně vybavené kanceláře v současné době na třech podlažích a postupně bude rozšiřovat nabídku na celou budovu. Nový koncept je založen na maximální variabilitě, jak časové, tak prostorové a s širokou škálou služeb. Délku pronájmu lze zvolit už od jednoho dne. V plánu je také revitalizace přízemí a rozšíření služeb pro nájemce. Neopomenutelnou výhodou lokality Pankráce je jeho bezproblémová dostupnost autem nebo městskou hromadnou dopravou a také dostatečné množství služeb a restaurací s obědovým menu v bezprostřední blízkosti.

Projekt MO-CHA Vista se stal jedním ze tří nominovaných projektů v soutěži Estate Awards 2022 v kategorii Komerční office projekt roku. Estate Awards je každoročně udělováno nejlepším developerským projektům. Odborná porota je tvořena z předních odborníků nejen z oboru real estate, ale i akademické sféry a významných institucí s vlivem na developerský segment, stavební proces a realitní scénu. Za soutěží Estate Awards stojí magazín Estate, jeden z nejvlivnějších titulů zabývající se developmentem a realitním trhem.

Skupina Cimex vlastní a provozuje 13 multifunkčních komplexů v Praze a Karlových Varech o celkové ploše téměř 80 000 m². Všechny budovy disponují vysokým standardem služeb a nacházejí se v žádaných lokalitách. Cimex chystá svoji nabídku na poli flexibilních kanceláří rozšiřovat a realizovat ve svých objektech jako například na Václavském náměstí a později i na dalších budovách. Součástí MO-CHA prostor budou také terasy a eventové prostory vhodné k organizování společenských akcí. Společným atributem všech MO-CHA kanceláří je jejich výjimečná lokalita, vždy se jedná o důležitá obchodní místa Prahy, která jsou dobře dostupná jak autem, tak metrem, popř. veřejnou dopravou. Navíc se v blízkosti nacházejí obchody, restaurace a další služby.

Cimex je privátní investiční skupina zaměřující se na kancelářské, hotelové a rezidenční projekty. Skupina vlastní největší tuzemskou hotelovou síť OREA Hotels & Resorts. V současné době provozuje 16 hotelů po celé České republice v těch nejatraktivnějších lokalitách jako je Praha, Brno, Krkonoše, Šumava, Vysočina a Mariánské Lázně. Skupina Cimex také provozuje Gabriel Loci, multifunkční komerční, kulturní a umělecké centrum na Praze 5.

Zdroj informací

MO-CHA Vista a NejBusiness.cz

Datum

2. listopadu 2022

Fotogalerie

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Zajímavosti a tiskové zprávy

23. dubna 2024

Klimatická neutralita ve stavebnictví. STRABAG chce dosáhnout zdánlivě nemožného do roku 2040

Odvětví stavebnictví patří s podílem téměř 38 % na celosvětových emisích k největším znečišťovatelům...

17. dubna 2024

Bonett pod vlastní značkou otevírá první dvě CNG stanice na Slovensku

Přední český dodavatel alternativních pohonných hmot Bonett vstupuje se svojí značkou na slovenský trh....

12. dubna 2024

ČEPRO spouští prodej nového paliva se 100% obsahem HVO

Společnost ČEPRO od dubna pro své velkoobchodní zákazníky nabízí nové palivo s obchodním označením HVO...

25. března 2024

Direct pojišťovna překonala další dva milníky. Má 3,5 miliardy v portfoliu a půl milionu klientů

Direct pojišťovna potvrzuje svou dlouhodobou pozici mezi nejrychleji rostoucími pojišťovnami na trhu....

13. března 2024

Komerční banka bude vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ

Od 18. března 2024 do 15. dubna 2024 bude Komerční banka vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ...

13. března 2024

DKV Mobility rozšiřuje síť dobíjecích stanic

Společnost DKV Mobility, přední evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, rozšířila svou...

12. března 2024

BILLA svoji novou identitu promítá nejen do svých prodejen

Po představení své nové obchodní strategie, zaměřené na podporu zdraví, správného stravování a na...

12. března 2024

SAP představuje novinky ve správě firemních dat s generativní AI

Společnost SAP oznámila novinky zaměřené na správu firemních dat. Nejvíce inovací včetně využití...

11. března 2024

Dell inovuje modely notebooků Latitude pro práci s umělou inteligencí

Společnost Dell uvádí na trh zcela novou řadu Latitude s podporou umělé inteligence. Notebooky vybavené...

8. března 2024

Kancelářská budova AFI City 1 dosáhla s příchodem nových nájemců plné obsazenosti

Mozaika nájemců ve vysočanském věžáku AFI City 1 je již kompletně dokončená. Mezi nové přírůstky mimo jiné...

Reklama

Page generated in 1.1315 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál