Scott.Weber Workspace otevře své jedenácté coworkingové centrum v legendárním The Park na Chodově

Scott.Weber Workspace otevře své jedenácté coworkingové centrum v legendárním The Park na Chodově

Největší pražský poskytovatel flexibilních kanceláří a coworkingu Scott.Weber Workspace právě otevřel dveře klientům v novém dejvickém centru Blox. Společnost Adama Zvady pokračujte v krasojízdě a současně oznamuje akvizici kancelářských prostor v žádané byznysové lokalitě The Park. Chodovské centrum, kterým Scott.Weber započíná druhou desítku ve svém portfoliu, bude připraveno v prvním čtvrtletí příštího roku.

Vzkvétající business a rezidenční lokalitu na Praze 6 tento měsíc oživilo otevření prémiových designových pracovních prostor společnosti Scott.Weber Workspace, která tak nabízí jediné centrum flexibilních servisovaných kanceláří a coworkingu v Dejvicích. Nové prostory se nesou v duchu čistoty, funkčnosti a relaxace v tzv. japandi stylu, který propojuje japonskou a skandinávskou estetiku a klientům nabízí kromě stylového zázemí také řadu zasedacích místností, eventové prostory či slunnou terasu. Kanceláře a coworking v budově Blox jsou zaměřeny především na “well-being at office”, zdraví a komfort zaměstnanců.

Společnost Scott.Weber, která má v současné době v hlavním městě deset kancelářských center ovšem nezahálí a oslavila otevření budovy Blox rovnou také úspěšnou akvizicí pracovních prostor v žádaném byznysovém komplexu The Park na Praze 11. Poprvé tak vystupuje z centra metropole na její okraj s cílem oslovit zákazníky vyžadující elegantní, snadno dostupné kanceláře nedaleko přírody. V pořadí jedenácté flexibilní kanceláře a coworking otevře v budově č.3 v blízkosti obchodního centra Westfield Chodov, kde nabídne 300 pracovních míst na ploše 2519 m².

“Za celou společnost musím vyjádřit upřímnou radost z našeho nového projektu v The Park. Konkrétně na prostory v budově č.3 jsme nějaký čas čekali a hodláme toho  také náležitě využít. Chystáme se zde totiž laťku moderního pracovního prostředí posunout opět o stupeň výš a budoucí klienti centra se tak mimo jiné mohou těšit například na golfový trenažér, který se nám s Parkem prostě pojí. Po úspěšném otevření dejvického centra se začínáme soustředit nejen na další akviziční příležitosti, ale také na přípravu centra v projektu Port7 o které už nyní začínáme evidovat zvýšený zájem,” komentuje Martin Holý, COO Scott.Weber Workspace.

Chodovský The Park, nacházející se v krátké dojezdové vzdálenosti do centra Prahy a v blízkosti dálnice D1, nabízí veškerou potřebnou vybavenost. Díky kombinaci všudypřítomné zeleně a kvalitní infrastruktuře areálu nabídne nové centrum Scott.Weber pohodlí, přístupnost a inspirativní prostředí k práci i odpočinku. 

A jaké téma Scott.Weber zvolil pro centrum The Park? Tentokrát bude možné mít kus parku v kanceláři a cítit přírodu v zasedací místnosti. O podobu prostor se postará rým architektů z Procházka & Partners, kteří symboliku parku prolnou centrem ve všech směrech. To bude možné díky relaxační části v podobě vzdušné Stromovky, klidnému japonskému koutku či undergroundového nádechu londýnského Hyde Parku. Na své si zde přijde každý, kdo hledá variabilní místo na práci - ať už v leže, v sedě, pod hvězdnou oblohou či mrakem, ve tmavém zákoutí či zenové oáze. Běžecký trenažér pak zajistí odreagování pohybem během pracovního dne, který lze zakončit příjemnou masáží či skleničkou v Night Baru. Interiérový design využije půdorysu ve tvaru písmene H a v každém z ramen nabídne kanceláře různých velikostí a stylů s kavárnou a coworkingovými prostory v jeho středu.

“The Park poskytuje pracovní prostředí obklopené zelení a prvotřídním vybavením, kde má každý zaměstnanec možnost uplatnit a plně rozvinout svůj pracovní potenciál. Přidanou hodnotou je mimo jiné také kalendář nabitý eventy v průběhu celého roku,který zajišťuje náš Community tým, starající se o maximální komfort a předčení očekávání našich klientů,” dodává Holý.

Centrum v The Park bude pro klienty připraveno v prvním čtvrtletí roku 2023. V květnu příštího roku se pak zákazníci mohou těšit na nové pracovní prostory také v holešovickém Port7.

Zdroj informací

Scott Weber Workspace s.r.o. a NejBusiness.cz

Datum

6. července 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Zajímavosti a tiskové zprávy

23. dubna 2024

Klimatická neutralita ve stavebnictví. STRABAG chce dosáhnout zdánlivě nemožného do roku 2040

Odvětví stavebnictví patří s podílem téměř 38 % na celosvětových emisích k největším znečišťovatelům...

17. dubna 2024

Bonett pod vlastní značkou otevírá první dvě CNG stanice na Slovensku

Přední český dodavatel alternativních pohonných hmot Bonett vstupuje se svojí značkou na slovenský trh....

12. dubna 2024

ČEPRO spouští prodej nového paliva se 100% obsahem HVO

Společnost ČEPRO od dubna pro své velkoobchodní zákazníky nabízí nové palivo s obchodním označením HVO...

25. března 2024

Direct pojišťovna překonala další dva milníky. Má 3,5 miliardy v portfoliu a půl milionu klientů

Direct pojišťovna potvrzuje svou dlouhodobou pozici mezi nejrychleji rostoucími pojišťovnami na trhu....

13. března 2024

Komerční banka bude vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ

Od 18. března 2024 do 15. dubna 2024 bude Komerční banka vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ...

13. března 2024

DKV Mobility rozšiřuje síť dobíjecích stanic

Společnost DKV Mobility, přední evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, rozšířila svou...

12. března 2024

BILLA svoji novou identitu promítá nejen do svých prodejen

Po představení své nové obchodní strategie, zaměřené na podporu zdraví, správného stravování a na...

12. března 2024

SAP představuje novinky ve správě firemních dat s generativní AI

Společnost SAP oznámila novinky zaměřené na správu firemních dat. Nejvíce inovací včetně využití...

11. března 2024

Dell inovuje modely notebooků Latitude pro práci s umělou inteligencí

Společnost Dell uvádí na trh zcela novou řadu Latitude s podporou umělé inteligence. Notebooky vybavené...

8. března 2024

Kancelářská budova AFI City 1 dosáhla s příchodem nových nájemců plné obsazenosti

Mozaika nájemců ve vysočanském věžáku AFI City 1 je již kompletně dokončená. Mezi nové přírůstky mimo jiné...

Reklama

Page generated in 1.2284 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál