Audi a zima? To jde dohromady!

Audi a zima? To jde dohromady!

Zimní motoristická sezóna se blíží a kdo je na ni připraven, nebude překvapen. S aktuální nabídkou Audi Service a využití zvýhodněných cen vybraných položek Audi originálních dílů® tyto rutinní úkony můžete absolvovat levněji a snáz.

Prémiové vozy Audi nesnesou kompromisy ani pokud jde o servis. Naopak, tato důležitá součást provozu auta dostává další rozměr s náročnými zimními podmínkami. „Zima prověří připravenost vozů Audi naplno. Autorizované servisy Audi si to plně uvědomují a aktuální servisní nabídkou jdou zákazníkům Audi naproti,“ předesílá Jan Špinar, vedoucí divize After Sales společnosti Porsche Česká republika. „Osobně rád jezdím na hory, takže ‚rakev‘ na střechu je pro mě samozřejmostí. Pro letošní rok jsme připravili nejen nové designy střešních boxů, ale také jejich výhodnější ceny,“ vyzdvihuje Špinar jednu z částí aktuální akce Audi Service.

Zvýhodnění transportních systémů se pohybuje ve výši 25 %. Netýká se samozřejmě jen samotných boxů, ale také příčníků. Čtvrtinová sleva znamená fakt, že střešní příčníky pro Audi Q7/A6 Avant/A6 Allroad pořídíte za 6 580 Kč a 405litrový střešní box za 17 190 korun. Ten je uzamykatelný, otevíratelný z obou stran pro komfortnější nakládku a jeho poloha posunutá vpřed umožní snazší přístup do zavazadlového prostoru.

Novinku mezi transportními systémy představují střešní boxy Audi v novém designu. Tyto boxy s maximální nosností 75 kg, určené pro lyže a zavazadla, představují elegantní variantu zvýšení přepravní kapacity vozů Audi: ať už v malé (250 l), střední (310 l) či velké variantě, schopné pojmout až 430 litrů zavazadel. Pro všechny provedení je společná vylepšená aerodynamika díky ploššímu, sportovnějšímu vzhledu a černá briliant barva. Tu však můžete nově zvýraznit nalepením ozdobné fólie s logem Audi a přizpůsobit tak box barvě vašeho Audi – nabízí se ledovcově bílá, stříbrná Florett, červená Tango a šedá Daytona. Personifikace a sladění s barvou vašeho vozu tak může být mnohem snazší než dřív.

Aby byla zachována precizní funkce vozů Audi, je nutné používat Audi originální díly®. Jejich bezpečnost, optimální funkčnost, přesné zpracování a zejména dlouhá životnost a udržení hodnoty jsou synonymy pro značku Audi. V rámci sezonní nabídky Audi Service jsou vybrané prvky originálních dílů s 10% cenovým zvýhodněním, což v praxi znamená fakt, že kompletní výměna startovací baterie pro SUV Audi Q3 2.0 TDI 103 kW stojí 7 710 Kč a brzdové destičky s kotouči pro zadní nápravu vyjdou na 10 250 Kč. Když se rozhodnete vyměnit stírátka, což by před zimou měla být samozřejmost, získáte jako bonus litr originálního koncentrátu zimní směsi do ostřikovačů za symbolickou jednu korunu.

S povinností použití zimních pneumatik za daných podmínek v období od listopadu do března se pojí každoroční kolorit přezouvání. Audi Pneuservisy jsou připraveny na komplexní služby v cenách výměny od 900 korun a speciální nabídkou Audi originálních pneumatik. Ty totiž musí splňovat náročnější měřítka – Audi pneumatiky musí obstát zhruba v 50 zkouškách, aby dostaly speciální označení Audi originální pneumatiky. Nezávislé zkušebny přitom testují v průměru 15 faktorů. Ideální sezonní řešení představují Originální kompletní kola Audi, které autorizovaní partneři Audi nabízejí pro všechny modely: od nejmenšího A1 s 16“ koly až po 23“ rozměr, který obouvá vysokovýkonné sportovní SUV Audi RS Q8. Vybírat lze z předem definovaných kompletů v různých provedeních ráfků osazených pneumatikami špičkových značek Bridgestone, Continental, Goodyear, Michelin či Pirelli, ale i cenově přístupnějších variant jako Hankook nebo Semperit.

Zdroj informací

Porsche Česká republika s.r.o. a NejBusiness.cz

Datum

8. listopadu 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Zajímavosti a tiskové zprávy

12. dubna 2024

ČEPRO spouští prodej nového paliva se 100% obsahem HVO

Společnost ČEPRO od dubna pro své velkoobchodní zákazníky nabízí nové palivo s obchodním označením HVO...

25. března 2024

Direct pojišťovna překonala další dva milníky. Má 3,5 miliardy v portfoliu a půl milionu klientů

Direct pojišťovna potvrzuje svou dlouhodobou pozici mezi nejrychleji rostoucími pojišťovnami na trhu....

13. března 2024

Komerční banka bude vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ

Od 18. března 2024 do 15. dubna 2024 bude Komerční banka vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ...

13. března 2024

DKV Mobility rozšiřuje síť dobíjecích stanic

Společnost DKV Mobility, přední evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, rozšířila svou...

12. března 2024

BILLA svoji novou identitu promítá nejen do svých prodejen

Po představení své nové obchodní strategie, zaměřené na podporu zdraví, správného stravování a na...

12. března 2024

SAP představuje novinky ve správě firemních dat s generativní AI

Společnost SAP oznámila novinky zaměřené na správu firemních dat. Nejvíce inovací včetně využití...

11. března 2024

Dell inovuje modely notebooků Latitude pro práci s umělou inteligencí

Společnost Dell uvádí na trh zcela novou řadu Latitude s podporou umělé inteligence. Notebooky vybavené...

8. března 2024

Kancelářská budova AFI City 1 dosáhla s příchodem nových nájemců plné obsazenosti

Mozaika nájemců ve vysočanském věžáku AFI City 1 je již kompletně dokončená. Mezi nové přírůstky mimo jiné...

8. března 2024

Na Slovensku uvedli do provozu největší smart bateriové úložiště nahrazující fosilní zdroje

V průmyslovém parku v Banské Bystrici bylo úspěšně uvedeno do provozu největší smart bateriové úložiště na...

3. března 2024

Zaměstnanci Penny si znovu přilepší

Obchodní řetězec PENNY pokračuje ve zvyšování mezd, ty od 1. března stouply bezmála sedmi tisícovkám...

Reklama

Page generated in 1.2819 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál