Luxent představil vzorový dům v luxusním projektu Březový háj u Prahy

Luxent představil vzorový dům v luxusním projektu Březový háj u Prahy

V exkluzivním rezidenčním komplexu Březový háj v Předboji, Praha-východ, se pro zájemce otevřel vzorový dům. Dle výhradního prodejce realitní kanceláře Luxent –⁠ Exclusive Properties je většina z 16 luxusních vil včetně jednoho bungalovu z první etapy již prodaná či rezervovaná. V průběhu letošního roku se tak chystá společnost nabídnout ke koupi další 4 domy z té druhé. Dokončení první etapy se plánuje na jaro příštího roku, celý projekt by pak měl finišovat na přelomu let 2022 a 2023.

Necelých 10 km od Prahy v obci Předboj vyrůstá ve dvou etapách nový rezidenční projekt Březový háj, který celkem čítá 19 exkluzivních nízkoenergetických vil 5+kk až 6+kk a luxusní bungalov 5+kk s velkorysým prosklením a individuální architekturou. V specifickém konceptu se ponesou také vznikající 4 vily na západní straně areálu.

V rámci první etapy, v níž aktuálně probíhají vnitřní práce, se nyní otevřel vzorový dům o dispozici 5+kk s obytnou plochou 239 m². „Máme obrovskou radost, že si zájemci mohou nyní na vlastní oči prohlédnout exkluzivní bydlení v projektu Březový háj. Ve vzorovém domě jim představíme možnosti změn ve standardech a nadstandardech interiérového vybavení koupelen či povrchů podlah. Noví majitelé si také mohou zvolit nadstandardní designovou kuchyň,“ říká realitní makléřka společnosti Luxent –⁠ Exclusive Properties Romana Čermáková.

Bydlení současnosti s nároky budoucnosti

Všechny domy s užitnou plochou 230 m² až 388 m² mají pozemky o velikosti od 906 do 1 550 m² s orientací na jih až jihozápad, které navazují na obývací pokoje. Vzniknou na nich dřevěné terasy ze sibiřského modřínu, skýtající útulné zákoutí pro grilování či ranní kávu. K domu náležejí také dvě parkovací stání krytá a dvě nekrytá.

Důraz je kladen na kvalitní a komfortní řešení interiérů. Hlavní obytné pokoje v přízemí směřují k jihu. Na severní straně pamatoval developer na skladové prostory a technické místnosti. Ložnice se samostatnou koupelnou s vanou, sprchovým koutem a dvěma umyvadly se rozprostírá v patře a doplňuje ji krytá terasa s výhledem na zahradu. Dále se zde nacházejí ještě dvě ložnice, vhodné případně pro dětské pokoje nebo pracovnu, opět se samostatnou koupelnou. Vybavení koupelen Villeroy & Boch a baterie Steinberg jsou pak zárukou vysoké designové kvality.

Vytápění a chlazení zajistí tepelné čerpadlo země-voda s podlahovým systémem. To představuje pro budoucí majitele snížené provozní náklady i vyšší komfort bydlení. Samozřejmostí je příprava pro smart řízení domácnosti, elektronický zabezpečovací systém a také fotovoltaiku či dobíjení elektromobilů. Soukromí rezidentům poskytne ohrazení z dřevěných, vertikálně kladených plotovek v antracitové barvě.

V harmonii s přírodou

Návrh v duchu moderního příměstského bydlení pochází od architektů Jana Kasla a Pavla Krpece ze společnosti JK Architekti. O exteriérový a interiérový design vil se pak postarali v ateliéru Morix manželů Pizingerových. Ti vdechli domům neotřelou podobu a budoucí majitelé tak mají z čeho vybírat. Nosným motivem se staly přírodní materiály jako kámen, kov, dřevo a pálené hliněné cihly, které jsou použity zejména na centrálně umístěných objektech. V kontrastu s tím nápaditě rezonuje u vybraných domů oplechované ostění nadpraží a kvalitních oken s izolačními trojskly. Do této koncepce zapadá rovněž profil střech ze špičkové oceli Ruukki připomínající tradiční falcované krytiny.

V projektu je samozřejmě pamatováno na zeleň, jak v soukromých zahradách, tak i v rámci zeleně přístupné všem obyvatelům. Noví rezidenti se mohou těšit na park se zakrslými borovicemi a vzrostlými břízami vytvářející příjemnou atmosféru pro relaxaci s dětmi nebo domácími mazlíčky. „Aktuálně pozorujeme stále větší poptávku po koupi domů v dosahu přírody, což potvrzuje i nebývalý zájem o projekt Březový háj. Do popředí se totiž za uplynulý rok ovlivněný pandemií koronaviru dostává trend takzvaného ‚úniku z měst‘, kdy lidé shání kvalitní bydlení kombinující život v klidné krajině poblíž lesů, luk a vodních toků s výhodami těsné blízkosti velkých měst,“ vysvětluje realitní makléřka Romana Čermáková.

Na pomezí velkoměsta a lesů

Lokalita se hodí pro milovníky přírody, kteří se nechtějí vzdát dobré dostupnosti do Prahy – obec Předboj leží 16 km severně od centra Prahy, 7 km od hranice hlavního města. Cesta například do nákupního centra nebo na stanici metra Letňany trvá pohodlných 10 min. V obci rezidenti naleznou místní občanskou vybavenost: ordinaci praktického lékaře, restaurace, školu golfu a mateřskou školu. Další pestré občanské vybavení včetně základní školy a možnosti kulturních a sportovních vyžití lze hledat i v sousední obci Líbeznice. Blízké okolí komplexu nabízí široký prostor pro procházky a možnosti sportování, například u Předbojského rybníka.

Luxent

Realitní kancelář Luxent - Exclusive Properties působí na českém trhu od roku 2008 a za více než 10 let svého fungování se stala jedním z významných aktérů na trhu s exkluzivními nemovitostmi. Nabízí komplexní spektrum služeb od zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitosti přes právní, investiční, finanční a projektové poradenství až po marketingové a analytické služby. Portfolio společnosti zahrnuje rezidenční, historické i komerční objekty. Za dobu své existence kancelář zprostředkovala prodej více než 1 000 nemovitostí. Součástí činnosti realitní kanceláře Luxent – Exclusive Properties je také spolupráce s developery. Mezi aktuálně nabízené developerské projekty patří například luxusní komplex MOLO Lipno Resort, luxusní vilová čtvrť Březový háj v Předboji severně od Prahy, Rezidence Nad Černými lesy v Kostelci či komorní projekt Rezidence Pod Rybníčkem v pražském Suchdole.

Zdroj informací

LUXENT s.r.o. a NejBusiness.cz

Datum

12. srpna 2021

Fotogalerie

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Zajímavosti a tiskové zprávy

23. dubna 2024

Klimatická neutralita ve stavebnictví. STRABAG chce dosáhnout zdánlivě nemožného do roku 2040

Odvětví stavebnictví patří s podílem téměř 38 % na celosvětových emisích k největším znečišťovatelům...

17. dubna 2024

Bonett pod vlastní značkou otevírá první dvě CNG stanice na Slovensku

Přední český dodavatel alternativních pohonných hmot Bonett vstupuje se svojí značkou na slovenský trh....

12. dubna 2024

ČEPRO spouští prodej nového paliva se 100% obsahem HVO

Společnost ČEPRO od dubna pro své velkoobchodní zákazníky nabízí nové palivo s obchodním označením HVO...

25. března 2024

Direct pojišťovna překonala další dva milníky. Má 3,5 miliardy v portfoliu a půl milionu klientů

Direct pojišťovna potvrzuje svou dlouhodobou pozici mezi nejrychleji rostoucími pojišťovnami na trhu....

13. března 2024

Komerční banka bude vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ

Od 18. března 2024 do 15. dubna 2024 bude Komerční banka vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ...

13. března 2024

DKV Mobility rozšiřuje síť dobíjecích stanic

Společnost DKV Mobility, přední evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, rozšířila svou...

12. března 2024

BILLA svoji novou identitu promítá nejen do svých prodejen

Po představení své nové obchodní strategie, zaměřené na podporu zdraví, správného stravování a na...

12. března 2024

SAP představuje novinky ve správě firemních dat s generativní AI

Společnost SAP oznámila novinky zaměřené na správu firemních dat. Nejvíce inovací včetně využití...

11. března 2024

Dell inovuje modely notebooků Latitude pro práci s umělou inteligencí

Společnost Dell uvádí na trh zcela novou řadu Latitude s podporou umělé inteligence. Notebooky vybavené...

8. března 2024

Kancelářská budova AFI City 1 dosáhla s příchodem nových nájemců plné obsazenosti

Mozaika nájemců ve vysočanském věžáku AFI City 1 je již kompletně dokončená. Mezi nové přírůstky mimo jiné...

Reklama

Page generated in 2.1079 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál