Emirates nabízí k letence bezplatnou vstupenku na Expo 2020

Emirates nabízí k letence bezplatnou vstupenku na Expo 2020

Emirates, prémiový partner a oficiální letecká společnost výstavy Expo 2020 v Dubaji spustila exkluzivní nabídku pro své zákazníky, kteří si mohou užít největší světovou výstavu svého druhu v rámci letenky.

Zákazníci společnosti Emirates, kteří navštíví Dubaj nebo budou přestupovat přes Dubaj během konání Expo 2020 od 1. října 2020 do 31. března 2022 budou mít nárok na bezplatnou celodenní vstupenku ke každé letence.

Nabídka platí pro všechny zpáteční letenky z/do Dubaje nebo přes Dubaj, pro lety uskutečněné mezi 1. říjnem 2021 a 31. březnem 2022. Nabídka se vztahuje na všechny letové třídy a všechny typy jízdného, dokonce i na letenky s flydubai, které byly rezervovány prostřednictvím společnosti Emirates. Vstupenku získají také zákazníci, kteří přestupují v Dubaji a mají alespoň 6 hodin času na další navazující let. I zákazníci jednosměrných letenek mohou získat vstupenku zdarma, pokud přilétají do Dubaje nebo přes Dubaj s minimální požadovanou dobou k přestupu. Více o nabídce naleznete zde.

Dubaj se stane dějištěm největší světové výstavy, která spojí na 182 dnů celý svět a nabídne každý den jiný zážitek. Návštěvníci se navíc v tomto období mohou také těšit na řadu aktivit a speciálních akcí na počest oslav 50. výročí od založení Spojených arabských emirátů.

Cestující společnosti Emirates se brzy dočkají také první ochutnávky z výstavy Expo 2020 v podobě tematických balíčků, které nabídnou aerolinky na svých palubách zákazníkům.

Expo 2020 v Dubaji

Expo 2020 bude první světovou výstavou, která se uskuteční v regionu Blízkého východu, Afriky a jižní Asie. Ústřední myšlenka Expo 2020 „Propojovat mysli a vytvářet budoucnost“ si klade za cíl inspirovat návštěvníky tím, že představí nejlepší příklady spolupráce a inovace z celého světa, jejichž společnými dílčími tématy jsou udržitelnost, mobilita a příležitost.

Šestiměsíční velkolepý program bude nabitý akcemi pro všechny věkové kategorie a zájmy. Vedle tematických týdnů se mohou návštěvníci těšit na stálé výstavy, workshopy, představení a živá vystoupení. Na své si přijdou milovníci umění, gurmáni i technologičtí nadšenci. Architektura na Expo 2020 bude samostatným tématem, návštěvníci budou neustále obklopeni inspirativním designem z více než 190 zemí, navštívit mohou i svůj domovský pavilon. Na výstavě budou také tematické pavilony, které vás nechají nahlédnout do budoucnosti a kde se seznámíte s inovacemi a technologiemi, které změní svět.

Pavilon společnosti Emirates

Pavilon společnosti Emirates představí návštěvníkům budoucnost letectví, přenese je do roku 2071, kdy SAE oslaví stoleté výročí. Ukáže, jak bude vypadat v budoucnosti konstrukce kabiny letadla, jak se změní cestovní zkušenost a představí nové lehké materiály a technologie, které zlepší spotřebu paliva a napomůže tak udržitelnosti létání. Návštěvníci si budou moci navrhnout vlastní letadlo a vyzkoušet interaktivní exponáty, které vysvětlí principy létání.

Český pavilon

Národní pavilon na výstavě Expo 2020 v Dubaji vyrostl podle architektonického návrhu mladých českých architektů. Technologickým jádrem národní expozice je systém S.A.W.E.R. vyrábějící vodu ze vzduchu s využitím solární energie a kultivující poušť pomocí podpovrchových kultur. Návrh pavilonu se odkazuje právě k systému S.A.W.E.R. Jeho podstatou je transformace. Proměňuje vzduch ve vodu a suchou poušť v kvetoucí zahradu. Struktura není jen pasivní dekorací, ale její jednotlivé části jsou napojeny na systém S.A.W.E.R. Potrubí, které v exteriéru tvoří mrak, přechází do interiéru, kde se prolíná s dalšími technologickými rozvody, které jsou ve většině ponechány jako pohledové.

Český pavilon se bude nacházet v zóně „Sustainability“ (Udržitelnost) na pozemku s plochou 2 200 metrů čtverečních. Stálá expozice bude tvořit deset exponátů. Rotační expozici vystřídá deset tematických výstav rozdělených do čtyř základních bloků: voda, design, technologie a univerzity. Český pavilon nabídne také restauraci s moderní kuchyní založenou na tradičních českých surovinách, zohledňující kulturní povahu Spojených arabských emirátů.

Národní den „Czech Spring“ (České jaro) se uskuteční na Expo 2020 v Dubaji 21. března 2022 a představí Českou republiku jako zemi pramenů, studnice nápadů a jarní zahradu.

Dubaj: od července 2020 obnovilo město bezpečně turistický ruch. Dubaj zůstává jednou z nejoblíbenějších světových prázdninových destinací, zejména v zimní sezóně. Město je otevřeno pro mezinárodní obchodní i volnočasové návštěvníky. Nabízí od sluncem zalitých pláží či „světových nej“ po pohostinnost nejvyšší třídy a nepřeberné množství volnočasových i adrenalinových aktivit. Město bylo jedním z prvních na světě, které obdrželo certifikát WTTC, první globálně platný bezpečnostní a hygienický certifikát, udělovaný Světovou radou pro cestování a turismus. Certifikát dokládá komplexnost a účinnost opatření, která Dubaj přijala k zajištění zdraví a bezpečnosti svých návštěvníků.

Emirates bezpečným a udržitelným způsobem postupně obnovuje svoji globální síť. V současné době nabízí lety do více než 120 destinací, doposud obnovila téměř 90 % ze své sítě před pandemií. Zákazníci Emirates tak mohou s přestupem v Dubaji pohodlně cestovat do Severní a Jižní Ameriky, Evropy, Afriky, Asie, na Blízký východ i do destinací v Tichém oceánu.

Bezpečné cestování: Společnost Emirates zavedla řadu opatření na zemi i na palubách svých letadel, aby cestujícím na každém kroku poskytla nejvyšší hygienická a bezpečností opatření. Letecká společnost rovněž uvedla do provozu tzv. bezkontaktní cestu s využitím biometrických technologií a bezdotykové odbavení a poskytla tak svým zákazníkům ještě více příležitostí k využití mezinárodních cestovních pasů IATA Travel Pass.

Jistota během cest: Emirates je lídrem v odvětví v zavádění inovativních produktů a služeb, které odrážejí potřeby cestujících v tomto dynamickém období. Společnost neustále posouvá služby pro své zákazníky na vyšší úroveň, nabídla jim ještě delší platnost letenek a štědřejší podmínky v rámci flexibilního rezervačního systému, prodloužila do dalšího oznámení platnost cestovního multirisk pojištění a svým věrným zákazníkům umožnila rovněž prodloužit platnost jejich mil Skywards a členských úrovní.

Skyward nabídka „Mile-A-Minute“: Od října 2021 do března 2022 mohou stávající i noví členové věrnostního programu Emirates Skyward, kteří se zaregistrují do 31. března 2022 na www.emirates.com, získat za každou strávenou minutu v Dubaji jednu míli, celkem až 5 000 mílí. Nabídka platí pro letenky zakoupené od 1. srpna 2021 do 31. března 2022 a pro lety uskutečněné mezi 1. říjnem 2021 a 31. březnem 2022.* Nabídka platí i pro lety provozované flydubai s číslem letu společnosti Emirates (EK).

Cestujícím doporučuje letecká společnost zkontrolovat si před cestou nejnovější vládní opatření týkající se cestovních požadavků cílové destinace.

Zákazníci mohou získat více informací včetně kompletních podmínek na www.emirates.com nebo u partnerské cestovní kanceláře.

Zdroj informací

Emirates a NejBusiness.cz

Datum

11. srpna 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Zajímavosti a tiskové zprávy

25. března 2024

Direct pojišťovna překonala další dva milníky. Má 3,5 miliardy v portfoliu a půl milionu klientů

Direct pojišťovna potvrzuje svou dlouhodobou pozici mezi nejrychleji rostoucími pojišťovnami na trhu....

13. března 2024

Komerční banka bude vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ

Od 18. března 2024 do 15. dubna 2024 bude Komerční banka vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ...

13. března 2024

DKV Mobility rozšiřuje síť dobíjecích stanic

Společnost DKV Mobility, přední evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, rozšířila svou...

12. března 2024

BILLA svoji novou identitu promítá nejen do svých prodejen

Po představení své nové obchodní strategie, zaměřené na podporu zdraví, správného stravování a na...

12. března 2024

SAP představuje novinky ve správě firemních dat s generativní AI

Společnost SAP oznámila novinky zaměřené na správu firemních dat. Nejvíce inovací včetně využití...

11. března 2024

Dell inovuje modely notebooků Latitude pro práci s umělou inteligencí

Společnost Dell uvádí na trh zcela novou řadu Latitude s podporou umělé inteligence. Notebooky vybavené...

8. března 2024

Kancelářská budova AFI City 1 dosáhla s příchodem nových nájemců plné obsazenosti

Mozaika nájemců ve vysočanském věžáku AFI City 1 je již kompletně dokončená. Mezi nové přírůstky mimo jiné...

8. března 2024

Na Slovensku uvedli do provozu největší smart bateriové úložiště nahrazující fosilní zdroje

V průmyslovém parku v Banské Bystrici bylo úspěšně uvedeno do provozu největší smart bateriové úložiště na...

3. března 2024

Zaměstnanci Penny si znovu přilepší

Obchodní řetězec PENNY pokračuje ve zvyšování mezd, ty od 1. března stouply bezmála sedmi tisícovkám...

2. března 2024

AČCKA: Cestující autem tvoří 13 % rezervací u CK/CA

Na letní dovolenou do zahraničí cestují čeští turisté nejčastěji autem (48 %), dále letecky (41 %),...

Reklama

Page generated in 1.2633 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál