Společnost Sony představuje dvojici nových reproduktorů

Společnost Sony představuje dvojici nových reproduktorů

Cílem společnosti Sony je ještě více usnadnit práci z domova. Proto představuje nový bezdrátový reproduktor na krk – SRS-NB10. Reproduktor SRS-NB10 je navržen tak, aby vám spočinul na ramenou, a umožnil vám přijímat konferenční hovory, poslouchat hudbu, a to i v pohybu a v naprostém pohodlí po celý den.

 

Slyšte vše zřetelně

Při práci z domova nebo z kanceláře se často setkáváme s rušivými vlivy, nepříjemným pocitem spojeným s dlouhým a častým používáním sluchátek nebo hlukem v pozadí, které chceme při virtuálních schůzkách eliminovat. Zařízení SRS-NB10 bylo navrženo přímo pro online konference, takže každá schůzka bude bezproblémová a pohodlná.

Model SRS-NB10 je vybaven širokopásmovým reproduktorem, který směřuje vzhůru, takže zvuk optimálně cílí pouze k vašim uším. Pasivní zářiče zabudované v zadní části jednotky zesilují basy, aby byl zvuk dobře vyvážený. I při nízké hlasitosti uslyšíte zřetelně každé slovo, a to i v přítomnosti dalších osob v místnosti. Nemusíte se obávat, že byste rušili kolegy, spolubydlící nebo rodinu.

SRS-NB10 vám umožní užívat si čistou kvalitu zvuku hovorů, na kterých záleží. Ať se kolem vás děje cokoli, váš hlas bude vždy jasně slyšet díky technologii Precise Voice Pickup. Dva vysoce kvalitní směrové mikrofony v kombinaci s pokročilým zpracováním zvukového signálu zajistí, že SRS-NB10 minimalizuje zpětnou vazbu a ozvěnu a současně reprodukuje křišťálově čistou kvalitu hlasu osobě nebo lidem, se kterými telefonujete.

Mikrofon můžete také snadno ovládat během konferenčních hovorů pouhým kliknutím na tlačítko MIC Mute. Stejně snadné je ovládání hlasitosti. Příjemnou úroveň hlasitosti nastavíte jednoduchým stisknutím tlačítek hlasitosti na boční straně SRS-NB10. Přehrávání hudby můžete spustit nebo zastavit stisknutím tlačítka přímo na těle reproduktoru.

Pro práci i zábavu po celý den

SRS-NB10 není určen pouze k práci. Bezdrátový reproduktor na krk je lehký a pohodlný, bezpečně drží na krku a jemně spočívá na ramenou, takže jej můžete nosit i po skončení práce. Od první schůzky až po poslech hudby při přípravě večeře – SRS-NB10 zajistí pohodlí při celodenním nošení.

Flexibilní pásek na zadní straně vám pomůže najít ideální pozici. Nebudete muset nosit sluchátka v uších, takže můžete poslouchat hovory, a přitom mít přehled o tom, co se kolem vás děje.

Výkonný a praktický

O výdrž baterie se nemusíte bát ani při vysokém pracovním nasazení. SRS-NB10 je připraven zvládnout celý den pracovních hovorů, přehrávání hudebních playlistů, televizních pořadů a dalších aktivit. S výdrží baterie až 20 hodin budete připraveni vyrazit do práce a pokračovat v ní bez ohledu na to, ke kolika virtuálním schůzkám se budete muset připojit. Pokud se reproduktor vybije, rychlé 10minutové nabíjení vám poskytne energii až na hodinu práce nebo zábavy navíc. Zařízení SRS-NB10 je také kompatibilní s USB-C ®.

SRS-NB10 je také vybaven funkcí Multipoint Connection4 5. Díky ní můžete připojit dvě zařízení současně, například notebook a smartphone. Pokud zrovna posloucháte hudbu z chytrého telefonu a na notebooku potřebujete přijmout pracovní hovor, stačí jediné kliknutí na tlačítko Play/Call na levé straně nákrčníku. Jakmile hovor skončí, vrátíte se k poslechu vašeho oblíbeného playlistu bez nutnosti opětovného připojení.

Konstrukce odolná proti stříkající vodě se stupněm krytí IPX 6 vám umožní sledovat oblíbené pořady a poslouchat hudbu i při každodenních pracích, jako třeba při mytí nádobí.

Reproduktor na krk poskytuje čistý a osobitý zvuk i při nízké hlasitosti. Připojte se k televizoru 7, smartphonu nebo hudebnímu přehrávači pomocí technologie Bluetooth® a užívejte si své oblíbené filmy, pořady a seznamy skladeb, aniž byste rušili sousedy, spolubydlící nebo jiné členy rodiny.

Nádherný design

SRS-NB10 vám zajistí stylový vzhled i při videohovorech. Má elegantní a jednoduchý design s vysoce kvalitní povrchovou úpravou. Látkou potažené reproduktory dodávají prémiový vzhled a působí dojmem vysoké kvality. Sluchátka SRS-NB10 se dodávají v uhlově šedé nebo bílé barvě, aby se hodila k vaší domácí kanceláři nebo interiéru.

Model SRS-NB10 byl navržen nejen stylově, ale také s ohledem na životní prostředí. Plasty tvoří méně než 10 % obalového materiálu modelu SRS-NB10. Tento fakt odráží snahy společnosti Sony omezit dopad produktů a aktivit na životní prostředí.

Model SRS-NB10 bude v prodeji od srpna 2021 za cenu přibližně 3 899 CZK.

Sony

Společnost Sony Corporation je zábavní společnost, jež staví na preciznosti a jedinečnosti svých technologií a zodpovídá za elektronické výrobky a řešení (EP&S) ve skupině Sony. Řídí se základními filozofiemi Kando a Anshin. Cílem společnosti je prostřednictvím svých produktů a kreativity probudit emoce u samotných spotřebitelů i firem a zároveň jim dát pocit, že se produkty staly jejich neodmyslitelnou součástí a mohou si tak kousek unikátnosti vychutnat každý den – od domácí zábavy, zvuku a hudby, fotografie a spotřební elektroniky až po mobilní komunikace. Další informace jsou k dispozici na: http://www.sony.net/

Zdroj informací

Sony a NejBusiness.cz

Datum

26. července 2021

Fotogalerie

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Zajímavosti a tiskové zprávy

12. dubna 2024

ČEPRO spouští prodej nového paliva se 100% obsahem HVO

Společnost ČEPRO od dubna pro své velkoobchodní zákazníky nabízí nové palivo s obchodním označením HVO...

25. března 2024

Direct pojišťovna překonala další dva milníky. Má 3,5 miliardy v portfoliu a půl milionu klientů

Direct pojišťovna potvrzuje svou dlouhodobou pozici mezi nejrychleji rostoucími pojišťovnami na trhu....

13. března 2024

Komerční banka bude vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ

Od 18. března 2024 do 15. dubna 2024 bude Komerční banka vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ...

13. března 2024

DKV Mobility rozšiřuje síť dobíjecích stanic

Společnost DKV Mobility, přední evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, rozšířila svou...

12. března 2024

BILLA svoji novou identitu promítá nejen do svých prodejen

Po představení své nové obchodní strategie, zaměřené na podporu zdraví, správného stravování a na...

12. března 2024

SAP představuje novinky ve správě firemních dat s generativní AI

Společnost SAP oznámila novinky zaměřené na správu firemních dat. Nejvíce inovací včetně využití...

11. března 2024

Dell inovuje modely notebooků Latitude pro práci s umělou inteligencí

Společnost Dell uvádí na trh zcela novou řadu Latitude s podporou umělé inteligence. Notebooky vybavené...

8. března 2024

Kancelářská budova AFI City 1 dosáhla s příchodem nových nájemců plné obsazenosti

Mozaika nájemců ve vysočanském věžáku AFI City 1 je již kompletně dokončená. Mezi nové přírůstky mimo jiné...

8. března 2024

Na Slovensku uvedli do provozu největší smart bateriové úložiště nahrazující fosilní zdroje

V průmyslovém parku v Banské Bystrici bylo úspěšně uvedeno do provozu největší smart bateriové úložiště na...

3. března 2024

Zaměstnanci Penny si znovu přilepší

Obchodní řetězec PENNY pokračuje ve zvyšování mezd, ty od 1. března stouply bezmála sedmi tisícovkám...

Reklama

Page generated in 1.212 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál