Osm rad pro klidné léto aneb Hoďte starosti o jídlo a nákupy za hlavu a užijte si porci léta navíc

Osm rad pro klidné léto aneb Hoďte starosti o jídlo a nákupy za hlavu a užijte si porci léta navíc

Starostí a stresu jsme si v posledním roce užili až příliš. Je proto nejvyšší čas hodit vše za hlavu. Začněte si znovu užívat každodenních drobných radostí a načerpejte z nich pozitivní energii. Nechte také ostatní, aby o vás pečovali a svěřte všední záležitosti, jako třeba zajištění jídla pro celou rodinu, nákupy do jejich rukou. Vy tak získáte dostatek času, abyste si naplno užili nadcházející nejkrásnější období roku. Jak na to? Přinášíme vám osm tipů, jak si vychutnat porci léta navíc.

1. Výborné jídlo bez námahy

Pokud patříte k těm, koho baví trávit celý den v kuchyni a zkoušet nové a nové recepty i v tom nejparnějším počasí, máte náš obdiv. Patříte-li však do té druhé skupiny, která v létě rozpálenou plotnu a troubu nechce ani vidět, čtěte dál. Zdlouhavému vaření se můžete snadno vyhnout – stačí si jen vybrat oblíbenou restauraci a zbytek už nechat na tamním šéfkuchaři a následně na kurýrovi. Ten s vybraným pokrmem dorazí v průměru už do 30 minut. Platforma Dáme jídlo dávno není jen o pizze a hamburgerech. Do horkých letních dnů je ideální zdravý a lehký salát, poké bowls nebo sushi. To vše na Dáme jídlo najdete. Pak už stačí jen pár kliknutí a máte chutný pokrm snadno, rychle a bez námahy. 

2. Kuchyně z celého světa u vás doma

Nad letošní dovolenou v zahraničí stále visí otazníky. Dobrou zprávou však je, že tradiční pokrmy světových kuchyní si můžete vychutnat i doma. Japonské sushi, mexická quesadilla, indická tikka masala, vietnamské Phở Bo, řecké souvlaki, havajské poké i stará dobrá česká svíčková – v menu zapojených restaurací na Dáme jídlo nechybí žádný ze zmíněných pokrmů. V současné době platforma nabízí výběr z více než 5000 restaurací a jejich počet stále roste, stejně jako nabídka. Cestu kolem světa si tak můžete dopřát, i kdybyste letos zůstali doma. 

3. Nechte obstarávání nákupu na jiných

Do pekárny, k řezníkovi, pak ještě na trhy pro zeleninu, a nakonec do obchodu pro to ostatní. A než vyřídíte vše potřebné, je půl dne pryč. Naštěstí je mnohem jednodušší cesta, jak obstarat rodinný nákup i jak sehnat tu jedinou věc, na kterou jste zapomněli. Díky službě rozvozu nejen potravin, Dáme market a zapojeným obchodům jako Tesco Expres, Žabka, Sklizeno či řeznictví Foodbrand, je nákup hračka. Na jediném místě pořídíte potraviny i drogerii. Opět stačí pár kliknutí a kurýr vám váš nákup doveze už do 30 minut. Vy si mezitím třeba zameditujte nebo zacvičte jógu. 

4. Nečekaná návštěva nebo návrat z dovolené není žádný problém!

„Ahoj, jste doma? Skvělé, máme zrovna cestu kolem, tak jsme si říkali, že bychom se stavili. Do půl hodiny jsme u tebe!“ A co teď? Jak za půl hodiny vykouzlit adekvátní pohoštění, když jste s návštěvou nepočítali a lednice zeje prázdnotou? Máte dvě možnosti na platformě Dáme jídlo, a to buď si objednáte připravené jídlo, nebo si z některého z obchodů na této platformě objednáte nákup. Vyzkoušejte některý z podniků, který nabízí třeba tapas a také třeba víno. Hotové chuťovky vám kurýr doveze v průměru už do 30 minut, tedy akorát než dorazí návštěva. Rozličné delikatesy najdete také v nabídce obchodu Dáme market nebo Tesco Expres a široký výběr sýrů, salámů a klobás pak nabízí partnerský obchod Tyrolské speciality. Kurýr vybrané zboží opět doručí již do 30 minut. Vaše pověst dokonalého hostitele tak zůstane bez poskvrnky. 

Chystáte se naopak na návštěvu? Pak byste neměli přijít s prázdnou. Hostitele nejlépe uctíte čerstvými řezanými květinami, luxusními pralinkami nebo lahví dobrého vína. Anebo rovnou vším naráz. Naštěstí nemusíte obíhat tři různé obchody. Stačí jedna platforma, a to Dáme jídlo a sekce Obchody. Zde najdete vše potřebné na jednom místě.

A pokud se vracíte z dovolené, stačí cestou “naťukat” objednávku a poslat ji chvíli před cílem a kurýr je do 30 minut u vás doma ať už s hotovým jídlem, nebo nákupem klidně na celý týden.

5. Kurýr za vámi s objednávkou dorazí skoro kamkoliv

Chystáte se na romantický piknik s partnerem? Na grilování s přáteli? Nebo hodláte strávit celý den u vody? Pak nenechávejte výběr jídla náhodě. Abyste měli jistotu, že bude 100% čerstvé, objednejte si pokrmy ze své oblíbené restaurace nebo obchodu na Dáme jídlo a nechte si je dovézt. Příležitostí, kdy můžete využít služeb kurýrů platformy Dáme jídlo je celá řada. Dojedou za vámi do parku, na plovárnu, do campu a na řadu dalších míst, na něž jste ani nepomysleli. Jen je nutné domluvit přesné místo předání, kterým může být třeba vstupní brána do daného areálu, aby vás kurýr nemusel marně hledat. Okruh rozvozu se neustále rozšiřuje, a tak lze bez nadsázky říct, že kurýr za vámi dojede opravdu kamkoli. Dáme jídlo chce nadále také zkracovat dobu doručení. 

6. Rozzařte svou domácnost čerstvými květinami

Květiny jsou důležité. Máloco udělá radost jako krásná barevná kytice, která následně rozzáří a provoní celý dům. V Dáme jídlo to dobře vědí, a tak v jejich nabídce najdete například i květinářství Florino a OnlineKvětinyPraha, kde je možné objednat čerstvě nařezané květiny. A kurýr je doveze dřív než jim stačí zaschnout voda na stoncích.

7. Udělejte radost svým dětem

Rádi byste potěšili své děti, ale zároveň si dobře uvědomujete, jaká úskalí v sobě ukrývá návštěva hračkářství? Obzvlášť takového, jako je Hamley’s? A co kdybychom vám řekli, že nikam nemusíte? Nové hračky vyberete v klidu a pohodlí domova. Starat se nemusíte ani o jejich doručení. Kurýr vám je doveze až ke dveřím. 

8. Udělejte radost sami sobě

Platforma Dáme jídlo skýtá netušené možnosti nákupu. Kromě vlastní služby rozvozu potravin Dáme market se spojila s řadou dalších obchodů, díky kterým najdete vše potřebné na jednom místě. Od potravin přes drogerii a květiny až po hračky – a to i těch pro dospělé. Nově na stránkách Dáme jídlo najdete také erotické hračky z Erotic City. Okořeňte svou romantickou večeři s partnerem. Pokrmy z vaší oblíbené restaurace i to ostatní obstará kurýr; zbytek už je na vás. 

Dáme jídlo

Dáme jídlo je největší česká platforma, která partnerům z řad restaurací a obchodů přivádí zákazníky a pomáhá jim se správným komerčním nastavením a efektivností rozvozu. Společnost spolupracuje s téměř 6 000 partnery ve 170 obcích po celé České republice a svou pestrou nabídkou tak pokrývá přes 60 % tuzemské populace. Během denní špičky doručí více než 10 000 jídel a dalších položek za hodinu a toto číslo stále roste. Dáme jídlo je součástí Delivery Hero, celosvětově největšího hráče na trhu food delivery a quick commerce, který se v roce 2020 stal součástí klíčového evropského akciového indexu DAX, kam patří 30 nejvýznamnějších německých veřejně obchodovaných firem.

Zdroj informací

Dáme jídlo a NejBusiness.cz

Datum

13. července 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Zajímavosti a tiskové zprávy

25. března 2024

Direct pojišťovna překonala další dva milníky. Má 3,5 miliardy v portfoliu a půl milionu klientů

Direct pojišťovna potvrzuje svou dlouhodobou pozici mezi nejrychleji rostoucími pojišťovnami na trhu....

13. března 2024

Komerční banka bude vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ

Od 18. března 2024 do 15. dubna 2024 bude Komerční banka vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ...

13. března 2024

DKV Mobility rozšiřuje síť dobíjecích stanic

Společnost DKV Mobility, přední evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, rozšířila svou...

12. března 2024

BILLA svoji novou identitu promítá nejen do svých prodejen

Po představení své nové obchodní strategie, zaměřené na podporu zdraví, správného stravování a na...

12. března 2024

SAP představuje novinky ve správě firemních dat s generativní AI

Společnost SAP oznámila novinky zaměřené na správu firemních dat. Nejvíce inovací včetně využití...

11. března 2024

Dell inovuje modely notebooků Latitude pro práci s umělou inteligencí

Společnost Dell uvádí na trh zcela novou řadu Latitude s podporou umělé inteligence. Notebooky vybavené...

8. března 2024

Kancelářská budova AFI City 1 dosáhla s příchodem nových nájemců plné obsazenosti

Mozaika nájemců ve vysočanském věžáku AFI City 1 je již kompletně dokončená. Mezi nové přírůstky mimo jiné...

8. března 2024

Na Slovensku uvedli do provozu největší smart bateriové úložiště nahrazující fosilní zdroje

V průmyslovém parku v Banské Bystrici bylo úspěšně uvedeno do provozu největší smart bateriové úložiště na...

3. března 2024

Zaměstnanci Penny si znovu přilepší

Obchodní řetězec PENNY pokračuje ve zvyšování mezd, ty od 1. března stouply bezmála sedmi tisícovkám...

2. března 2024

AČCKA: Cestující autem tvoří 13 % rezervací u CK/CA

Na letní dovolenou do zahraničí cestují čeští turisté nejčastěji autem (48 %), dále letecky (41 %),...

Reklama

Page generated in 1.156 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál