Program SafeBoard od Kaspersky rozšiřuje počet placených stáží pro mladé talenty z Evropy, včetně Prahy

Program SafeBoard od Kaspersky rozšiřuje počet placených stáží pro mladé talenty z Evropy, včetně Prahy

Oblíbený program stáží SafeBoard od bezpečnostní společnosti Kaspersky posiluje o několik volných pozic v Evropě a asijsko-pacifickém regionu, včetně Prahy. Stáže jsou plně placené a trvají šest až dvanáct měsíců. Program pomáhá rozvoji talentu mladých lidí a poskytuje jim různé příležitosti pro jejich kariérní růst. Kybernetická bezpečnost je jedním z nejatraktivnějších oborů a program SafeBoard, který společnost Kaspersky zavedla před několika lety, představuje skvělý odrazový můstek pro nastartování kariéry v tomto oboru. Zvláště pak nyní, kdy se mnoho mladých lidí potýká kvůli pandemii Covid-19 s nejistotou na trhu práce.

Prostřednictvím programu SafeBoardGlobal si mohou uchazeči vybírat z řady technických i netechnických pozic v široké škále pracovních funkcí, včetně prodeje přes obchodní kanály, firemní komunikace, digitálního marketingu, IT, marketingu, předprodeje, prodejních operací a technické podpory. Ideálními kandidáty pro tyto stáže jsou především technologičtí nadšenci, program SafeBoard je ale otevřen všem současným studentům bakalářského nebo magisterského studia nebo čerstvým absolventům – bez ohledu na jejich původ nebo pohlaví.

Stáže nejen v Evropě, ale také v Singapuru

"Vzhledem k dobře zdokumentovanému nedostatku kvalifikovaných pracovníků nebyla nikdy lepší doba pro zahájení kariéry v oblasti kybernetické bezpečnosti. Společnost Kaspersky má dobré předpoklady k tomu, aby poskytla nejchytřejším mladým mozkům v Evropě a v regionu APAC cenné zkušenosti v odvětví, které se neustále vyvíjí a je klíčovou součástí pomoci firmám i jednotlivcům, aby mohli nadále plně využívat výhod digitálních technologií," říká Marina Alekseeva, ředitelka lidských zdrojů společnosti Kaspersky.

Společnost Kaspersky nabízí účast v programu SafeBoard ve své centrále spolu se stážemi pro studenty v dalších regionech již šest let. Letos je to však poprvé, kdy byl program stáží SafeBoard plně rozšířen i do poboček společnosti Kaspersky v Londýně, Miláně, Paříži, Praze, Singapuru a Utrechtu. Díky úzké spolupráci s místními týmy se stážisté budou moci učit a rozvíjet jak po osobní, tak po profesní stránce.

"Stáž SafeBoard poskytuje znalosti a dovednosti, které se nedají naučit pouze z knih. Stážisté se učí jednak přímo při práci, jednak prostřednictvím stálé zpětné vazby od svého mentora. Navíc se mohou účastnit přednášek a workshopů se světovými špičkami v oboru," dodává Denis Barinov, vedoucí Kaspersky Academy. "Stáž ve společnosti Kaspersky je příležitostí, jak nastartovat svoji kariéru ve vzrušujícím světě kybernetické bezpečnosti díky práci pro největší soukromou globální společnost v oblasti kybernetické bezpečnosti, a to ještě před ukončením studia."

Jak se přihlásit do programu SafeBoard?

Příjem přihlášek na stáže SafeBoard byl již zahájen. Po krátkém předběžném výběru budou potenciální kandidáti pozváni na on-line hackathon pořádaný společností Kaspersky na konci června, kde absolvují test zaměřený na týmovou práci a sociální dovednosti a také prokáží své znalosti při práci na konkrétních případech. Úspěšní stážisté pak budou vyhlášeni 16. července 2021.

Současní studenti bakalářského a magisterského studia, kteří mají zájem o stáž ve společnosti Kaspersky, se mohou přihlásit na safeboard.kaspersky.com.

Kaspersky

Kaspersky je globální společnost zaměřená na kybernetickou bezpečnost, která vznikla v roce 1997. Odborné znalosti společnosti Kaspersky v oblasti bezpečnostních hrozeb a zabezpečení se neustále transformují do inovativních bezpečnostních řešení a služeb na ochranu firem, kritické infrastruktury, vlád a dalších uživatelů po celém světě. Komplexní portfolio zabezpečení, jejž tato společnost nabízí, zahrnuje špičkovou ochranu koncových bodů a řadu specializovaných bezpečnostních řešení a služeb, jež pomáhají čelit sofistikovaným digitálním hrozbám, jakkoli se neustále proměňují. Technologie společnosti Kaspersky chrání víc než 400 milionů uživatelů a 240 000 firemním klientům přináší ochranu všeho, co je pro ně v digitální oblasti nejcennější.

Zdroj informací

Kaspersky a NejBusiness.cz

Datum

2. července 2021

Fotogalerie

Sociální sítě NejBusiness.cz

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Doporučujeme

Zajímavosti a tiskové zprávy

3. září 2024

OSTROJ naplno rozjel sériovou výrobu letištní techniky pro Oshkosh AeroTech

Opavský strojírenský výrobce OSTROJ rozšířil strategickou spolupráci s americkou společností Oshkosh...

1. září 2024

KB, MONETA a Air Bank nově umožňují vkládat hotovost do sdílené sítě téměř 800 bankomatů

Od srpna mají klienti Komerční banky, Monety a Air Bank možnost vkládat hotovost do téměř 800 sdílených...

19. srpna 2024

Konica Minolta se zaměřila na ochranu firemních dat proti hackerům

Konica Minolta reaguje na stále rostoucí počty hackerských útoků a potřebu maximálního zabezpečení IT...

15. srpna 2024

První ekologická celodřevěná prodejna BILLA vyrůstá ve Vracově na Hodonínsku

BILLA zahájila v červenci výstavbu své první celodřevěné ekologické prodejny v rámci střední a východní...

11. srpna 2024

Brněnská Authentica loni překročila půlmiliardový obrat a otevřela novou divizi

Brněnská skupina Authentica loni poprvé překročila půlmiliardový obrat, který meziročně vyrostl na celkem...

5. července 2024

Výroba vozidel v Česku nadále roste

V České republice bylo v prvních pěti měsících vyrobeno 651 935 osobních vozidel. To je téměř o 10 % víc...

30. června 2024

Největší fotovoltaický střešní projekt v Česku: V CTParku Bor na Plzeňku

Přední evropská developerská společnost CTP vybudovala bez využití finanční dotace dosud nejrozsáhlejší...

13. června 2024

Skanska uvádí na trh novou lokalitu, Habitat Malešice nabídne multifázový projekt s více než 1 000 byty

Skanska představuje svůj doposud největší rezidenční projekt s názvem Habitat a spouští prodej první...

24. května 2024

NOBO AUTOMOTIVE bude vyrábět sedladla pro BMW v GARBE PARKU České Budějovice

Společnost GARBE, specialista na logistické a průmyslové nemovitosti ve střední a východní Evropě,...

20. května 2024

Bonami expanduje do Itálie

onami, prodejce nábytku dekorací a vybavení do domácnosti, se rozšiřuje na další trh, tentokrát do Itálie....

Reklama

Page generated in 1.7641 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál