Společnost Epson představuje zbrusu nové 44palcové fotografické a technické tiskárny

Společnost Epson představuje zbrusu nové 44palcové fotografické a technické tiskárny

Globální technologická firma Epson představila novou řadu tiskáren, která zahrnuje dvě nové 44palcové tiskárny – SC-T7700D pro technické / AEC a POS trhy a SC-P8500D pro produkci fotografií.

Oba modely jsou určeny pro uživatele, kteří hledají kompaktní a stylovou tiskárnu v konfiguraci se dvěma rolemi, která nabízí nejvyšší úroveň zabezpečení spolu s výjimečnou produktivitou a kvalitou výstupu.

Štíhlá a nenápadná zařízení bez problémů zapadnou do většiny pracovních prostředí. Plochá zadní strana umožňuje tiskárny umístit rovnou ke zdi a plochý horní kryt lze použít jako náhledový stůl a odkládací místo.

Tyto tiskárny se snadno používají, protože je vše přístupné přímo z přední strany tiskáren – intuitivní uživatelské rozhraní, výsuvný koš a spotřební materiál – a to vše bez nutnosti přesouvat tiskárnu z jejího ideálního umístění.

O optimalizaci produktivity se stará 2,64palcová tisková hlava PrecisionCore MicroTFP, technologie Variable Sized Droplet a Nozzle Verification technologie kontroly trysek. Nová zjednodušená funkce automatického zavádění role usnadňuje zakládání médií. Spolu s automatickým přepínáním mezi rolemi a volitelným Production Stacker stohovačem lze vytvořit řešení, které umožní stohovat výtisky až ze 2 celých rolí.

Zabezpečení tisku zajišťuje celá řada zdokonalených IT funkcí a bezpečnostních prvků. Zabezpečená komunikace s ověřováním v síti, ochranou dat a kontrolou přístupu k zařízení zajišťují ochranu vysoce důvěrných dokumentů. Podpora otevřené platformy umožňuje zákazníkům spolupracovat s dodavateli softwaru (ISV), kteří jim ušijí tisková řešení na míru. Centrální aplikace pro správu a sledování, jako je cloudové řešení Cloud Solution PORT od společnosti Epson, a softwarové nástroje umožňují centrální správu externích hrozeb, a proto jsou tyto tiskárny ideální pro komerční podniky.

SureColor SC-T7700D

Tiskárna SureColor SC-T7700D byla navržena pro architektonické, strojírenské a stavební společnosti (AEC), které tisknou podrobné a přesné plány a výkresy v CADu, stejně jako pro maloobchodníky, kteří vytvářejí POS (point of sale) reklamní materiály s přesným zobrazením barev loga. Z bezpečnostních prvků na vysoké úrovni budou také těžit státní a veřejný sektor s pracovníky na různých pracovištích. Sada inkoustů se šesti barvami Ultrachrome XD3 používá nový červený inkoust, který přináší živé barvy i přesné a ostré linie.

Bradley Venn, produktový manažer pro podnikové tiskárny společnosti Epson Europe, uvedl: „Model SC-T7700D nabízí plně integrované tiskové řešení s produktivním tiskem, inteligentními funkcemi a snadnou obsluhou s nejvyššími standardy zabezpečení dokumentů.“

SureColor SC-P8500D

Tiskárna SC-P8500D byla navržena pro produkci plakátů s velkým objemem tisku a pro copy shopy, které nabízející velkoformátový tisk fotografií také formou samoobslužného tisku. 6barevná inkoustová sada UltraChrome Pro6 nabízí matnou a fotografickou černou a také nový šedý inkoust pro plynulé přechody a omezení zrnitosti.

Slávek Gross, Commercial & Industrial Printing Manager ve společnosti Epson Europe CZ & SK, prohlásil: „Naši zákazníci v této oblasti oceňují nízké provozní náklady, vysokou provozní rychlost a snadnou manipulaci s tiskárnou. V kombinaci s vynikající kvalitou obrazu a malými rozměry je pro ně SC-P8500D ideálním řešením.“

Tiskárny SC-T7700D a SC-P8500D budou dostupné od září 2021.

Epson

Epson je přední světový dodavatel technologií, který spoluvytváří udržitelné prostředí a přispívá k rozvoji komunit. Využívá k tomu efektivní, kompaktní a přesnou techniku a digitální technologie propojující lidi, věci a informace. Společnost se zaměřuje na řešení společenských otázek prostřednictvím inovací v oblasti domácího a firemního tisku, komerčního a průmyslového tisku, výroby a v oblasti vizualizace a životního stylu. Do roku 2050 společnost Epson dosáhne uhlíkové neutrality a eliminuje používání vyčerpatelných podzemních zdrojů, jako jsou ropa a kovy. Skupina Epson má celosvětovou působnost, je řízená japonskou společností Seiko Epson Corporation a generuje každoroční prodeje v hodnotě okolo 1 bilionu japonských jenů.

Zdroj informací

Epson a NejBusiness.cz

Datum

28. června 2021

Fotogalerie

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Zajímavosti a tiskové zprávy

23. dubna 2024

Klimatická neutralita ve stavebnictví. STRABAG chce dosáhnout zdánlivě nemožného do roku 2040

Odvětví stavebnictví patří s podílem téměř 38 % na celosvětových emisích k největším znečišťovatelům...

17. dubna 2024

Bonett pod vlastní značkou otevírá první dvě CNG stanice na Slovensku

Přední český dodavatel alternativních pohonných hmot Bonett vstupuje se svojí značkou na slovenský trh....

12. dubna 2024

ČEPRO spouští prodej nového paliva se 100% obsahem HVO

Společnost ČEPRO od dubna pro své velkoobchodní zákazníky nabízí nové palivo s obchodním označením HVO...

25. března 2024

Direct pojišťovna překonala další dva milníky. Má 3,5 miliardy v portfoliu a půl milionu klientů

Direct pojišťovna potvrzuje svou dlouhodobou pozici mezi nejrychleji rostoucími pojišťovnami na trhu....

13. března 2024

Komerční banka bude vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ

Od 18. března 2024 do 15. dubna 2024 bude Komerční banka vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ...

13. března 2024

DKV Mobility rozšiřuje síť dobíjecích stanic

Společnost DKV Mobility, přední evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, rozšířila svou...

12. března 2024

BILLA svoji novou identitu promítá nejen do svých prodejen

Po představení své nové obchodní strategie, zaměřené na podporu zdraví, správného stravování a na...

12. března 2024

SAP představuje novinky ve správě firemních dat s generativní AI

Společnost SAP oznámila novinky zaměřené na správu firemních dat. Nejvíce inovací včetně využití...

11. března 2024

Dell inovuje modely notebooků Latitude pro práci s umělou inteligencí

Společnost Dell uvádí na trh zcela novou řadu Latitude s podporou umělé inteligence. Notebooky vybavené...

8. března 2024

Kancelářská budova AFI City 1 dosáhla s příchodem nových nájemců plné obsazenosti

Mozaika nájemců ve vysočanském věžáku AFI City 1 je již kompletně dokončená. Mezi nové přírůstky mimo jiné...

Reklama

Page generated in 1.2508 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál