Nový interkom 2N IP Style definuje trendy budoucnosti přístupových technologií

Nový interkom 2N IP Style definuje trendy budoucnosti přístupových technologií

Společnost 2N, největší světový výrobce IP interkomů a přístupových systémů, představuje novou definici slova interkom. Nový nejvyšší model 2N® IP Style je kombinací toho nejlepšího, co je možné dosáhnout v designu a digitálních technologiích. Novinka postavená na next-gen platformě s podporou procesoru Axis Artpec 7 nastavuje nový standard v oblasti uživatelského rozhraní, výkonu a estetiky. Model tak představuje symbolický milník završující 30 let působení značky 2N na trhu.

Atraktivní 10" dotykový LCD displej poskytuje kompletní a detailní přehled o příchozích návštěvnících. Vysokou odolnost zajišťuje 4 mm tvrzené sklo a uživatelskou přívětivost zase ovládání ve stylu "chytrého telefonu" s okamžitou odezvou. Významnou technologickou novinkou je možnost volby zobrazení odlišných uživatelských rozhraní v závislosti na tom, jestli interkom slouží v bytovém domě nebo v kancelářské budově.

Díky výkonu čipu Axis Artpec 7 a výhodám IP zařízení poskytuje 2N® IP Style majiteli nebo uživateli budovy veškerou inteligenci potřebnou pro kontrolu vstupu přímo u dveří budovy. Nové čipové řešení interkomu zvládne několik souběžných Full HD streamů a poskytuje plnohodnotný barevný obraz bez umělého osvětlení. Jeho 5MPx kamera s vestavěnými technologiemi širokého dynamického rozsahu (WDR) zajišťuje výjimečnou kvalitu obrazu, a to i za špatných světelných podmínek.

Součástí top modelu je i zbrusu nový instalační mechanismus, který 2N vyvinula na základě zpětné vazby od instalačních firem. Patentovaný výklopný systém umožňuje instalátorům používat obě ruce pro práci s kabely, což instalaci nejen urychluje, ale také usnadňuje.

Michal Kratochvíl, generální ředitel společnosti 2N Telekomunikace, řekl: „2N® IP Style přináší revoluci v oblasti přístupových systémů pro nadstandardní rezidenční a kancelářské budovy. Interkom má nejlepší kameru, nejlepší přenos obrazu včetně displeje a intuitivní uživatelské rozhraní, které lze aktivovat pouhým klepnutím na chytré zařízení – to vše v nadčasovém designu."

Nový interkom umožňuje rychlejší a jednodušší přístup, protože podporuje nejširší škálu přístupových technologií – včetně WaveKey, nejrychlejší technologie mobilního přístupu s využitím Bluetooth a všech technologií vstupních karet. Samozřejmostí je také inteligentní PIN klávesnice.

Díky nainstalované přístupové technologii WaveKey podporuje 2N® IP Style režimy Touch, Tap in App a Motion. Režim Motion znamená, že pokud má uživatel na svém mobilním zařízení autorizovanou aplikaci, kamera interkomu zaznamená jakýkoli pohyb této osoby v zorném poli 170° a automaticky otevře dveře.

Michal Kratochvíl dodává: „Developeři a uživatelé moderních bytových komplexů a komerčních budov očekávají nejvyšší standardy zabezpečení a zároveň jednoduchý přístup. S interkomem 2N® IP Style, který nově definuje výkon, možnosti a estetiku přístupových jednotek, tyto potřeby splňujeme a ještě posouváme na vyšší úroveň."

„Nový interkom vychází z naší 30leté zkušenosti s vývojem přístupových systémů a znalostí integrace otevřených standardů. Věříme, že 2N® IP Style se stane preferovaným interkomem, který upřednostní především developerské společnosti zaměřené na nejpokročilejší technologie."

Interkom 2N® IP Style je navržen a vyroben s důrazem na otevřené protokoly, takže ho lze stejně jako ostatní interkomy z portfolia 2N integrovat se systémy třetích stran. Zároveň snadno odolá nepříznivému počasí a dalším vlivům v souladu s certifikací IP65 a IK08.

2N Telekomunikace a.s.

2N je přední evropská firma zabývající se vývojem a výrobou produktů z oblasti IP interkomů a přístupových systémů. Podle zprávy IHS je největším světovým výrobcem IP interkomů, významným inovátorem je též v oblasti IP přístupových systémů, IP audia a IP výtahových komunikátorů. Společnost byla založena v roce 1991 v České republice a má sídlo v Praze. Nyní má 2N více než 340 zaměstnanců a pobočky v USA, Velké Británii, Německu, Francii, UAE, Austrálii a Itálii, disponuje též širokou distribuční sítí po celém světě. V roce 2016 se společnost 2N stala součástí globální skupiny Axis Group.

Zdroj informací

2N Telekomunikace a.s. a NejBusiness.cz

Datum

21. června 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Zajímavosti a tiskové zprávy

12. dubna 2024

ČEPRO spouští prodej nového paliva se 100% obsahem HVO

Společnost ČEPRO od dubna pro své velkoobchodní zákazníky nabízí nové palivo s obchodním označením HVO...

25. března 2024

Direct pojišťovna překonala další dva milníky. Má 3,5 miliardy v portfoliu a půl milionu klientů

Direct pojišťovna potvrzuje svou dlouhodobou pozici mezi nejrychleji rostoucími pojišťovnami na trhu....

13. března 2024

Komerční banka bude vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ

Od 18. března 2024 do 15. dubna 2024 bude Komerční banka vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ...

13. března 2024

DKV Mobility rozšiřuje síť dobíjecích stanic

Společnost DKV Mobility, přední evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, rozšířila svou...

12. března 2024

BILLA svoji novou identitu promítá nejen do svých prodejen

Po představení své nové obchodní strategie, zaměřené na podporu zdraví, správného stravování a na...

12. března 2024

SAP představuje novinky ve správě firemních dat s generativní AI

Společnost SAP oznámila novinky zaměřené na správu firemních dat. Nejvíce inovací včetně využití...

11. března 2024

Dell inovuje modely notebooků Latitude pro práci s umělou inteligencí

Společnost Dell uvádí na trh zcela novou řadu Latitude s podporou umělé inteligence. Notebooky vybavené...

8. března 2024

Kancelářská budova AFI City 1 dosáhla s příchodem nových nájemců plné obsazenosti

Mozaika nájemců ve vysočanském věžáku AFI City 1 je již kompletně dokončená. Mezi nové přírůstky mimo jiné...

8. března 2024

Na Slovensku uvedli do provozu největší smart bateriové úložiště nahrazující fosilní zdroje

V průmyslovém parku v Banské Bystrici bylo úspěšně uvedeno do provozu největší smart bateriové úložiště na...

3. března 2024

Zaměstnanci Penny si znovu přilepší

Obchodní řetězec PENNY pokračuje ve zvyšování mezd, ty od 1. března stouply bezmála sedmi tisícovkám...

Reklama

Page generated in 1.4971 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál