Značka TRESEMMÉ získala osvědčení organizace PETA

Značka TRESEMMÉ získala osvědčení organizace PETA

Značka TRESemmé dodává ženám výrobky profesionální kvality, s nimiž podtrhnou svůj osobitý styl a dokážou každý den vypadat podle svých představ. Nyní značka TRESemmé s hrdostí oznamuje, že její kompletní portfolio výrobků získalo celosvětové oficiální osvědčení organizace PETA (People for the Ethical Treatment of Animals – Lidé pro etické zacházení se zvířaty). Můžete si tak udržet vlastní styl s vědomím, že značka TRESemmé netestuje své výrobky na zvířatech.

Všechny výrobky TRESemmé ponesou od ledna 2022 logo organizace PETA „Beauty Without Bunnies“, které zákazníky informuje, že TRESemmé své výrobky nikde na světě netestuje a v budoucnu nebude testovat na zvířatech a že tato značka získala osvědčení organizace PETA.

Kathy Guillermo, Senior Vice President oddělení laboratorního výzkumu pro organizaci PETA, uvedla: „Celosvětový program organizace PETA ‚Beauty Without Bunnies‘ vítá TRESemmé, ikonickou značku profesionální péče o vlasy ze skupiny Unilever, na našem seznamu společností, které se zřekly všech testů na zvířatech. Uvědomělí zákazníci mohou nyní kdekoli na světě najít výrobky péče o vlasy profesionální kvality značky TRESemmé, které nejsou testovány na zvířatech. Zastáváme názor, že každá žena by měla vypadat a připadat si nádherně – a s výrobky, které se netestují na zvířatech, se můžeme cítit krásně nejen navenek, ale i uvnitř.“

Již před více než 40 lety začala společnost Unilever používat postupy k zajištění nezávadnosti svých výrobků a jejich složení bez testování na zvířatech. Neustálé úsilí skupiny Unilever při hledání alternativ k testování na zvířatech a její závazek prosazovat tyto nové metody celosvětově uznala také společnost PETA, která ji zařadila na seznam společností „usilujících o regulatorní změnu“.

Bérengère Loubatier, Global Brand Vice President značky TRESemmé, řekl: „Pro hodnoty značky TRESemmé je zásadní, abychom netestovali na zvířatech žádné naše výrobky. Program organizace PETA ‚Beauty Without Bunnies‘ je celosvětově proslulý díky svým standardům vysoké kvality a důslednosti a je pro nás velkou ctí, že naše značka získala oficiální osvědčení organizace PETA. Zásluhou portfolia výrobků profesionální kvality značky TRESemmé si mohou ženy zvolit vlastní styl s vědomím, že žádný z našich výrobků není testován na zvířatech.“

Lara Bosnjak, manažerka značky TRESemmé pro Česko a Slovensko, k udělení certifikace doplňuje: „Tento krok uvítají také naši spotřebitelé v České republice a na Slovensku, protože jde o oblast, která i u nás nabývá na důležitosti při výběru produktů. A moc mě těší, že jsme zase o kus blíže naplnění závazků naší kategorie Krásy a péče o tělo zvaných Pozitivní krása, a to konkrétně podpořit přijetí globálního zákazu testování kosmetiky na zvířatech do roku 2023.”

Unilever

Unilever je jedním z předních světových dodavatelů produktů osobní péče a krásy, péče o domácnost a potravin a zmrzlin, s prodejem ve více než 190 zemích a produkty používanými 2,5 miliardami lidí každý den. Zaměstnává 149 000 lidí a v roce 2020 dosáhl obratu 50,7 miliard eur. V domácnostech po celém světě najdete přibližně 400 značek, včetně ikonických světových značek jako Dove, TRESemmé, Rexona, Axe, Hellmann’s, Knorr, Magnum, Domestos, Savo a Surf, a dalších značek jako Love Beauty & Planet, Seventh Generation či The Vegetarian Butcher.

Vizí společnosti je být světovým lídrem v oblasti udržitelného podnikání a ukázat, jak jeho obchodní model s posláním ve svém srdci nejen stojí za vynikajícím výkonem, ale i relevancí společnosti do budoucna. Má dlouhou tradici v progresivním a odpovědném podnikání, a to od dob jejího zakladatele Williama Levera, který před více než 100 lety uvedl na trh první značku s posláním – mýdlo Sunlight, a je jádrem toho, jak dnes řídí společnost.

Unilever Compass, udržitelná obchodní strategie firmy, je nastaven tak, aby společnosti pomohl pohánět vynikající výkon a řídit udržitelný a odpovědný růst, zatímco Unilever:

  • zlepší zdraví planety;
  • zlepší zdraví, důvěru a pohodu lidí; a
  • přispívá k vytvoření spravedlivějšího a sociálně inkluzivnějšího světa.

I když je ještě co dělat, Unilever je hrdý na to, že byl v roce 2020 uznán jako lídr odvětví v indexu udržitelnosti Dow Jones a - již desátý rok po sobě - ​​jako nejlépe hodnocená společnost v průzkumu GlobeScan / SustainAbility Sustainability Leaders 2020.

Zdroj informací

UNILEVER ČR, spol. s r.o. a NejBusiness.cz

Datum

13. června 2021

Fotogalerie

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Zajímavosti a tiskové zprávy

23. dubna 2024

Klimatická neutralita ve stavebnictví. STRABAG chce dosáhnout zdánlivě nemožného do roku 2040

Odvětví stavebnictví patří s podílem téměř 38 % na celosvětových emisích k největším znečišťovatelům...

17. dubna 2024

Bonett pod vlastní značkou otevírá první dvě CNG stanice na Slovensku

Přední český dodavatel alternativních pohonných hmot Bonett vstupuje se svojí značkou na slovenský trh....

12. dubna 2024

ČEPRO spouští prodej nového paliva se 100% obsahem HVO

Společnost ČEPRO od dubna pro své velkoobchodní zákazníky nabízí nové palivo s obchodním označením HVO...

25. března 2024

Direct pojišťovna překonala další dva milníky. Má 3,5 miliardy v portfoliu a půl milionu klientů

Direct pojišťovna potvrzuje svou dlouhodobou pozici mezi nejrychleji rostoucími pojišťovnami na trhu....

13. března 2024

Komerční banka bude vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ

Od 18. března 2024 do 15. dubna 2024 bude Komerční banka vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ...

13. března 2024

DKV Mobility rozšiřuje síť dobíjecích stanic

Společnost DKV Mobility, přední evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, rozšířila svou...

12. března 2024

BILLA svoji novou identitu promítá nejen do svých prodejen

Po představení své nové obchodní strategie, zaměřené na podporu zdraví, správného stravování a na...

12. března 2024

SAP představuje novinky ve správě firemních dat s generativní AI

Společnost SAP oznámila novinky zaměřené na správu firemních dat. Nejvíce inovací včetně využití...

11. března 2024

Dell inovuje modely notebooků Latitude pro práci s umělou inteligencí

Společnost Dell uvádí na trh zcela novou řadu Latitude s podporou umělé inteligence. Notebooky vybavené...

8. března 2024

Kancelářská budova AFI City 1 dosáhla s příchodem nových nájemců plné obsazenosti

Mozaika nájemců ve vysočanském věžáku AFI City 1 je již kompletně dokončená. Mezi nové přírůstky mimo jiné...

Reklama

Page generated in 1.4451 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál