Společnost Mars v nové kampani značky Orbit oslavuje "velký comeback"

Společnost Mars v nové kampani značky Orbit oslavuje

Společnost Mars ve střední Evropě spouští v České republice zbrusu novou televizní kampaň na žvýkačky ORBIT® nazvanou „Získej svou jiskru zpět“. Nový televizní spot „Až nastane ta chvíle“ ukazuje, jak to bude vypadat, až se život vrátí zpět do normálu a vše se znovu otevře, zároveň chce podpořit sebevědomí lidí a povzbudit je k navazování kontaktů. V těchto chvílích se pak bude hodit svěží dech a osvěžení na cestách. Cílem nové kampaně je motivovat lidi k tomu, aby po dlouhé době strávené doma, získali svou jiskru zpět. Kampaň informaci sděluje zábavným způsobem, ale zároveň nechybí ani trochu nadsázky, která je v této těžké době potřeba.

„Moc mě těší, že můžeme spustit naši novou televizní kampaň na žvýkačky ORBIT® i v České republice, a navázat tak na její velký úspěch ve Velké Británii. Spoty jsou laděné velmi optimisticky a perfektním způsobem vystihují konec lockdownu. Kampaň přináší spoustu úsměvných momentů skrze vyobrazení radostného návratu k normálu v době, kdy už je to bezpečné. Zároveň sděluje zásadní zprávu o tom, jak důležité jsou žvýkačky v našem každodenním životě,“ uvádí Emma Hompot, manažerka portfolia žvýkaček a cukrovinek ve společnosti Mars ve střední Evropě.

S myšlenkou, se kterou lidé hledí ke světu bez lockdownu, vykreslila značka ORBIT® za použití trochy nadsázky fungování mezi lidmi po skončení všech omezení. Kampaň tak představuje světlejší stránku reality a klade důraz na nově nalezenou energii, kterou v sobě lidé mají na běžné věci, jež byly dříve součástí jejich každodenních životů. Vzrušení a radost ze života bez sociální izolace se v rámci jednotlivých spotů promítají do řady scénářů, a to včetně zániku virtuálních pracovních schůzek, návratu vášnivého líbání na veřejnosti a obnovení ranního dojíždění do práce. Příklady lidí, jako je muž, který drží balík s rolemi toaletního papíru, unavená matka snažící se pracovat z domova nebo dívka, která povstala z hromady krabic od pizzy, ukazují, jak mohou žvýkačky ORBIT® vrátit lidem sebevědomí v jakémkoliv kontextu.

Reklamy vytvořené ve spolupráci s agenturou Energy BBDO jsou součástí kampaně na žvýkačky ORBIT® „Získej svou jiskru zpět,“ která povzbuzuje lidi k tomu, aby znovu nechali vyniknout své sebevědomí a aby si po náročném roce 2020 užili nabitý rok 2021.

Josh Gross a Pedro Pérez, hlavní kreativní ředitelé agentury Energy BBDO, ke kampani uvedli: „Až nastane ta chvíle a omezení padnou, nebudeme jen tiše opouštět naše domovy, kupovat si ráno noviny v trafice cestou do kanceláře a stávat se opět součástí každodenní šedi. To ne. Vrátíme se v plné síle a pomůžeme světu získat jeho jiskru zpět! Jedno balení žvýkaček ORBIT®, až nastane ta chvíle.“

Mars v České republice a střední Evropě

Společnost Mars vstoupila na český trh v roce 1992. Od roku 2016 jsou její aktivity na českém trhu zastřešeny organizací Mars Multisales Central Europe, která propojuje český, slovenský, rumunský a maďarský trh. Se svými více než 500 zaměstnanci (zvanými spolupracovníci) dnes působí ve třech kategoriích: segment cukrovinek (čokoláda, žvýkačky a cukrovinky), potraviny (omáčky a rýže) a výživa pro domácí mazlíčky. Kromě toho Mars v regionu provozuje dvě ze svých největších továren. V Poříčí nad Sázavou v České republice funguje jeden z největších výrobních závodů na výrobu nečokoládových cukrovinek v rámci celé společnosti Mars a také středisko vývoje cukrovinkových produktů, v Maďarsku pak továrna v oblasti Csongrád-Bokros produkující krmiva a pochoutky pro psy.

Mars, Incorporated  

Mars je rodinná firma s více než stoletou historií, která nabízí širokou škálu produktů a služeb pro spotřebitele a jejich zvířecí mazlíčky. S obratem téměř 35 miliard dolarů je společnost globálním byznysem, který vyrábí některé z nejoblíbenějších značek na světě: M&M's®, SNICKERS®, TWIX®, MILKY WAY®, DOVE®, PEDIGREE®, ROYAL CANIN®, WHISKAS®, EXTRA®, ORBIT®, 5 ™, SKITTLES®, UNCLE BEN'S®, MARS DRINKS a COCOAVIA®. Mars také zajišťuje veterinární služby v síti veterinárních nemocnic BANFIELD® Pet Hospitals, Blue Pearl®, VCA® and Pet Partners™. Společnost má sídlo ve městě McLean ve Virginii a působí ve více než 80 zemích světa. Pět Principů společnosti Mars - kvalita, odpovědnost, vzájemnost, efektivita a svoboda - inspiruje více než 125 000 spolupracovníků, aby vytvářeli hodnotu pro všechny své partnery. Každým svým počinem tak Mars posouvá svět k lepšímu.  

Zdroj informací

Mars a NejBusiness.cz

Datum

1. června 2021

Fotogalerie

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Zajímavosti a tiskové zprávy

23. dubna 2024

Klimatická neutralita ve stavebnictví. STRABAG chce dosáhnout zdánlivě nemožného do roku 2040

Odvětví stavebnictví patří s podílem téměř 38 % na celosvětových emisích k největším znečišťovatelům...

17. dubna 2024

Bonett pod vlastní značkou otevírá první dvě CNG stanice na Slovensku

Přední český dodavatel alternativních pohonných hmot Bonett vstupuje se svojí značkou na slovenský trh....

12. dubna 2024

ČEPRO spouští prodej nového paliva se 100% obsahem HVO

Společnost ČEPRO od dubna pro své velkoobchodní zákazníky nabízí nové palivo s obchodním označením HVO...

25. března 2024

Direct pojišťovna překonala další dva milníky. Má 3,5 miliardy v portfoliu a půl milionu klientů

Direct pojišťovna potvrzuje svou dlouhodobou pozici mezi nejrychleji rostoucími pojišťovnami na trhu....

13. března 2024

Komerční banka bude vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ

Od 18. března 2024 do 15. dubna 2024 bude Komerční banka vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ...

13. března 2024

DKV Mobility rozšiřuje síť dobíjecích stanic

Společnost DKV Mobility, přední evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, rozšířila svou...

12. března 2024

BILLA svoji novou identitu promítá nejen do svých prodejen

Po představení své nové obchodní strategie, zaměřené na podporu zdraví, správného stravování a na...

12. března 2024

SAP představuje novinky ve správě firemních dat s generativní AI

Společnost SAP oznámila novinky zaměřené na správu firemních dat. Nejvíce inovací včetně využití...

11. března 2024

Dell inovuje modely notebooků Latitude pro práci s umělou inteligencí

Společnost Dell uvádí na trh zcela novou řadu Latitude s podporou umělé inteligence. Notebooky vybavené...

8. března 2024

Kancelářská budova AFI City 1 dosáhla s příchodem nových nájemců plné obsazenosti

Mozaika nájemců ve vysočanském věžáku AFI City 1 je již kompletně dokončená. Mezi nové přírůstky mimo jiné...

Reklama

Page generated in 1.0846 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál