Zeitraum expanduje. Otevírá servisované apartmány přímo u Václavského náměstí a zavádí novou značku

Zeitraum expanduje. Otevírá servisované apartmány přímo u Václavského náměstí a zavádí novou značku

Společnost Zeitraum, renomovaný specialista na ubytování pro studenty se sítí soukromých kampusů v Praze, rozšiřuje své pole působnosti o další segment. Nově se zaměří na servisované ubytování pro jednotlivce i korporátní klienty, kterým nabídne zázemí hotelového typu v moderně vybavených pokojích a apartmánech v centru Prahy přímo u Václavského náměstí. Pod značkou Zeitraum Apartments aktuálně zahajuje provoz domu ꞌFranz by Zeitraumꞌ v Opletalově 41, který se stane prvním projektem nové nadnárodní značky Zeitraum Apartments. Ta se zaměří právě na servisované ubytování v regionu střední a východní Evropy, zatímco Zeitraum Student Housing se bude i nadále věnovat bydlení převážně pro studenty.

„V naší metropoli již delší dobu evidujeme zájem o stylové a plně vybavené apartmány pro krátkodobé až střednědobé ubytování s doplňkovými službami. Poptávku tvoří především náročnější turisté ze zahraničí, expati, ale i velké korporace, které potřebují ubytovat své zaměstnance vyslané na dlouhodobé pracovní pobyty. Náš nový produkt, který je na českém trhu poměrně unikátní, jim v tomto směru vychází maximálně vstříc. Klienti budou moci přijet jen na pár dní, anebo zde strávit několik měsíců i rok. Výhoda tohoto konceptu oproti klasickým hotelům spočívá především v kompletním vybavení apartmánů, a to včetně kuchyně pro přípravu domácích pokrmů. Zásadní rozdíl je i v ceně. Zatímco u dlouhodobého pobytu v hotelu byste se nedoplatili, u nás nabízíme srovnatelný standard za přijatelné ceny,“ komentuje Zdena Noack, Managing Director ve společnosti Zeitraum, a dodává: „V porovnání s byty k pronájmu je naším hlavním přínosem flexibilita. Dlouhodobým nájemcům odpadne nutnost převádět energie, skládat kauci pronajímateli či se dopředu zavazovat ke konkrétní délce pronájmu. Ke každému zájemci navíc přistupujeme individuálně a snažíme se pro něj vybrat takový apartmán, který nejlépe vyhoví jeho požadavkům.“

Václavské náměstí, v jehož blízkosti se nový dům Franz by Zeitraum nachází, je centrem společenského a obchodního dění v Praze. Budova nese název po slavném česko-rakouském prozaikovi, dramatikovi a básníkovi Franzi Werfelovi, který zde žil v letech 1903 - 1912. V nabídce je celkem 53 ubytovacích jednotek s kapacitou pro 2 až 4 osoby. Na výběr jsou jak menší pokoje připomínající dispozičním řešením garsoniéry, tak i větší apartmány se samostatnou ložnicí.

Vzdušné apartmány s vysokými stropy jsou navrženy v neutrálních tónech se zajímavými akcenty, které dodávají celému interiéru lehkost, eleganci a zároveň potřebný rámec pro dotvoření útulného domova v případě dlouhodobých pronájmů. Všechny místnosti se nesou v moderním duchu, přičemž nechybí vybavení základním nábytkem (skříně, dostatečně velký pracovní stůl, postele s kvalitními matracemi), podlahové vytápění, klimatizace, plně zařízená kuchyň včetně mikrovlnné trouby a myčky na nádobí, koupelna se sprchovým koutem, chytrá televize se satelitním přijímačem a neomezené Wi-Fi připojení. Pohodlný a bezpečný vstup do bytů či apartmánů zajišťují čipové karty.

Rezervace krátkodobého ubytování i dlouhodobých nájmů probíhá prostřednictvím online rezervačního systému. Poskytovaný servis mj. zahrnuje nepřetržité služby recepce, pravidelnou výměnu ložního prádla, úklid a celkovou údržbu apartmánů. Pro praní/čištění lze využít služeb centrální prádelny s vysoce výkonnými pračkami.

Zdena Noack na závěr dodává: „Dům v Opletalově ulici je jen začátek naší rozsáhlé expanze. Již brzy otevřeme druhý podobný projekt v Praze 1, a další chystáme ve Varšavě a Krakově, kde také působíme. Naše očekávání od trhu jsou vysoká a ani koronakrize na nich nic nezměnila.“

Zeitraum s.r.o.

Zeitraum Apartments a Zeitraum Student Housing jsou dceřinými společnostmi Zeitgeist Asset Management, která se zabývá developerskou činností a správou nemovitostí pro soukromé investory v České republice, Polsku, Maďarsku a Německu. Zeitgeist v současnosti spravuje aktiva v hodnotě 682 mil. EUR.

Zeitraum Student Housing nabízí ubytovací kapacity pro studenty a mladé profesionály ve čtyřech rezidenčních budovách v Praze 3, 7 a 10. Zeitraum Apartments poskytuje servisované ubytování pro jednotlivce i korporátní klienty v moderně vybavených pokojích a apartmánech v centru Prahy přímo u Václavského náměstí.

Zdroj informací

Zeitraum s.r.o. a NejBusiness.cz

Datum

26. května 2021

Fotogalerie

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Zajímavosti a tiskové zprávy

23. dubna 2024

Klimatická neutralita ve stavebnictví. STRABAG chce dosáhnout zdánlivě nemožného do roku 2040

Odvětví stavebnictví patří s podílem téměř 38 % na celosvětových emisích k největším znečišťovatelům...

17. dubna 2024

Bonett pod vlastní značkou otevírá první dvě CNG stanice na Slovensku

Přední český dodavatel alternativních pohonných hmot Bonett vstupuje se svojí značkou na slovenský trh....

12. dubna 2024

ČEPRO spouští prodej nového paliva se 100% obsahem HVO

Společnost ČEPRO od dubna pro své velkoobchodní zákazníky nabízí nové palivo s obchodním označením HVO...

25. března 2024

Direct pojišťovna překonala další dva milníky. Má 3,5 miliardy v portfoliu a půl milionu klientů

Direct pojišťovna potvrzuje svou dlouhodobou pozici mezi nejrychleji rostoucími pojišťovnami na trhu....

13. března 2024

Komerční banka bude vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ

Od 18. března 2024 do 15. dubna 2024 bude Komerční banka vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ...

13. března 2024

DKV Mobility rozšiřuje síť dobíjecích stanic

Společnost DKV Mobility, přední evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, rozšířila svou...

12. března 2024

BILLA svoji novou identitu promítá nejen do svých prodejen

Po představení své nové obchodní strategie, zaměřené na podporu zdraví, správného stravování a na...

12. března 2024

SAP představuje novinky ve správě firemních dat s generativní AI

Společnost SAP oznámila novinky zaměřené na správu firemních dat. Nejvíce inovací včetně využití...

11. března 2024

Dell inovuje modely notebooků Latitude pro práci s umělou inteligencí

Společnost Dell uvádí na trh zcela novou řadu Latitude s podporou umělé inteligence. Notebooky vybavené...

8. března 2024

Kancelářská budova AFI City 1 dosáhla s příchodem nových nájemců plné obsazenosti

Mozaika nájemců ve vysočanském věžáku AFI City 1 je již kompletně dokončená. Mezi nové přírůstky mimo jiné...

Reklama

Page generated in 1.1921 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál