Monitory ViewSonic pro zvýšení pracovní produktivity

Monitory ViewSonic pro zvýšení pracovní produktivity

Společnost ViewSonic, přední světový dodavatel vizuálních řešení, zaregistroval poptávku po plně vybavených monitorech a nabízí komplexní řešení pro její uspokojení. Flexibilita se v poslední době stala běžnou praxí na spoustě pracovišť a stále více společností začíná využívat hybridní pracovní modely. Pracovníci se však často potýkají s problémy při vytváření vhodného prostředí nebo psychickým a fyzickým nepohodlím. Lidé bez vyhrazeného domácího pracovního místa a zařízení pro pohodlnou práci z domu mohou bojovat se špatnou produktivitou a nevyhovující prostředí může celkově ovlivnit kvalitu jejich práce.

ViewSonic nabízí rozmanité portfolio obrazovkových produktů, jako jsou monitory s integrovanými webkamerami, širokoúhlé monitory nebo přenosná zařízení, které uživatelům pomohou vybudovat vhodné pracovní prostředí a užít si svobodu práce odkudkoliv. Nabídku je možné rozdělit do čtyř kategorií podle rozdílných požadavků na zařízení, a to připojení pomocí jednoho kabelu, možnost snadných videokonferencí, přenosnost a potřeba velké obrazovky.

Požadavek 1: Připojení jedním kabelem

  • Problém: Samostatný kabel pro napájení, další pro přenos dat a jiný pro připojení periferních zařízení zabírají na pracovním stole prostor, překáží a ztěžují uživatelům přesun z jednoho místa na druhé.

  • Řešení od ViewSonic: Díky zdokonalenému připojení pomocí pouze jednoho kabelu mohou uživatelé přenášet data, zvuk, video, ale také připojit svůj notebook k více monitorům a různým periferním zařízením, jakou jsou tiskárny, skenery nebo externí pevné disky – to vše navíc s integrovaným ethernetovým připojením. Větší pracovní prostor a zjednodušená správa kabeláže umožňuje uživatelům přesouvat své notebooky snadno a rychle.

  • Produktový model: 34” VG3456

Požadavek 2: Videokonference

  • Problém: Základním požadavkem pro zapojení celého pracovního týmu z kteréhokoliv místa na světě jsou efektivní nástroje pro videokonference. Špatné ergonomické nastavení může negativně ovlivnit celkové vnímání práce z domu.

  • Řešení od ViewSonic: ViewSonic zlepší vaše pocity z virtuální komunikace pomocí vestavěné webové kamery. Monitory VG2440V a VG2740V nabízí vynikající možnost videokonference, kvalitní živé vysílání a ostrý zvuk prostřednictvím vestavěného mikrofonu a reproduktoru. Díky ergonomicky flexibilnímu stojanu a možnosti nastavit vertikální úhel monitoru mohou uživatelé obrazovku naklánět, otáčet nebo nastavovat její výšku, což umožňuje on-line interakci s ostatními účastníky konference v požadovaném úhlu.

  • Produktový model: 24” VG2440V, 27” VG2740V

Požadavek 3: Širokoúhlý monitor

  • Problém: Nedostatečná velikost obrazovky může nejen snížit efektivitu práce, ale vede také k zbytečnému přeskakování mezi jednotlivými okny a dokumenty.

  • Řešení od ViewSonic: Širokoúhlý monitor ViewSonic VG3456 nabízí skvělé WQHD rozlišení a je navržen přímo pro multitasking. Díky instalaci softwaru vDisplay Manager je navíc možné rozdělit obraz do několika oken a mít otevřených více aplikací zároveň. Širokoúhlý monitor s poměrem stran 21:9 a WQHD rozlišením 3440 x 1440 nabízí o 35 % větší pracovní plochu než Full HD monitor stejné velikosti. Práce na větší obrazovce navíc snižuje námahu očí a šetří váš zrak.

  • Produktový model: 34” VG3456

Požadavek 4: Přenosnost

  • Problém: Vést prezentace jeden na jednoho pouze pomocí jedné obrazovky notebooku s sebou nese určitá omezení a těžkosti. Přenosné modely proto ocení především obchodní cestující, lidé pracující z domu nebo digitální nomádi, kteří jsou neustále na cestách.

  • Řešení od ViewSonic: Přenosná zařízení od ViewSonic fungují jako plnohodnotná obrazovka a umožňují snadno sdílet obraz z mobilních telefonů, tabletů nebo notebooků. Díky integrovanému zadnímu stojanu a otočnému displeji mohou uživatelé přizpůsobit zorný úhel svým potřebám a orientovat obrazovku jak na výšku, tak na šířku. Monitory se snadno se přenášejí a jsou ideální volbou pro překonání limitů jedné obrazovky bez ohledu na to, kde se zrovna nacházíte.

  • Produktový model: 16” TD1655, 16” VG1655, 16” VA1655

ViewSonic

Společnost ViewSonic byla založena v Kalifornii, je předním celosvětovým dodavatelem vizuálních řešení a má zastoupení ve více než 100 zemích po celém světě. Jako inovativní a vizionářská společnost se ViewSonic snaží přinášet komplexní hardwarová a softwarová řešení, mezi něž patří monitory, projektory, digital signage, interaktivní displeje ViewBoard a softwarový ekosystém myViewBoard. Díky více než třiceti letům odborných zkušeností s vizuálními displeji má ViewSonic vynikající pozici, aby mohla přinášet inovativní a spolehlivá řešení pro výuku, podniky, spotřebitele a profesionální trh. Pomáhá tím zákazníkům, aby skutečně „viděli rozdíl“.

Zdroj informací

ViewSonic a NejBusiness.cz

Datum

2. května 2021

Fotogalerie

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Zajímavosti a tiskové zprávy

23. dubna 2024

Klimatická neutralita ve stavebnictví. STRABAG chce dosáhnout zdánlivě nemožného do roku 2040

Odvětví stavebnictví patří s podílem téměř 38 % na celosvětových emisích k největším znečišťovatelům...

17. dubna 2024

Bonett pod vlastní značkou otevírá první dvě CNG stanice na Slovensku

Přední český dodavatel alternativních pohonných hmot Bonett vstupuje se svojí značkou na slovenský trh....

12. dubna 2024

ČEPRO spouští prodej nového paliva se 100% obsahem HVO

Společnost ČEPRO od dubna pro své velkoobchodní zákazníky nabízí nové palivo s obchodním označením HVO...

25. března 2024

Direct pojišťovna překonala další dva milníky. Má 3,5 miliardy v portfoliu a půl milionu klientů

Direct pojišťovna potvrzuje svou dlouhodobou pozici mezi nejrychleji rostoucími pojišťovnami na trhu....

13. března 2024

Komerční banka bude vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ

Od 18. března 2024 do 15. dubna 2024 bude Komerční banka vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ...

13. března 2024

DKV Mobility rozšiřuje síť dobíjecích stanic

Společnost DKV Mobility, přední evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, rozšířila svou...

12. března 2024

BILLA svoji novou identitu promítá nejen do svých prodejen

Po představení své nové obchodní strategie, zaměřené na podporu zdraví, správného stravování a na...

12. března 2024

SAP představuje novinky ve správě firemních dat s generativní AI

Společnost SAP oznámila novinky zaměřené na správu firemních dat. Nejvíce inovací včetně využití...

11. března 2024

Dell inovuje modely notebooků Latitude pro práci s umělou inteligencí

Společnost Dell uvádí na trh zcela novou řadu Latitude s podporou umělé inteligence. Notebooky vybavené...

8. března 2024

Kancelářská budova AFI City 1 dosáhla s příchodem nových nájemců plné obsazenosti

Mozaika nájemců ve vysočanském věžáku AFI City 1 je již kompletně dokončená. Mezi nové přírůstky mimo jiné...

Reklama

Page generated in 1.2921 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál