Výkresy CAD a plakáty rychle a ve vysokém rozlišení s imagePROGRAF TX

Výkresy CAD a plakáty rychle a ve vysokém rozlišení s imagePROGRAF TX

Firmy podnikající v oblasti architektury, strojírenství a stavebnictví, maloobchodní prodejny a interní tisková oddělení mají šanci posunout svůj tisk výkresů CAD, GIS a plakátů na novou úroveň. Společnost Canon totiž inovuje úspěšnou řadu velkoformátových produkčních tiskáren imagePROGRAF TX a přináší pět nových modelů: 24palcový TX-2100, 36palcový TX-3100, 44palcový TX-4100 a multifunkční TX-3100 MFP Z36 a TX-4100 MFP Z36. Tato vysokorychlostní, vysokokapacitní víceúčelová zařízení poskytují bezkonkurenční kvalitu tisku a lepší manipulaci s médii včetně pokročilého zabezpečení, to vše v rámci dobře známého workflow z původní řady.

Nová úroveň produktivity

Ať už jde o kvalitní plakáty nebo více kopií výkresů CAD ve vysokém rozlišení, nová řada imagePROGRAF TX zajistí bezokrajový tisk pouhým stisknutím tlačítka, a to buď z počítače, nebo přímo z USB flash disku. Produktivita je zajištěna díky nepřetržitému vysokorychlostnímu tisku až 3,2 stránky za minutu, a to bez nutnosti ořezu. Čas ušetří i rychlé spuštění stroje a bleskové zpracování.

Tiskárna imagePROGRAF TX je navržena pro co nejsnazší použití. Po vložení role do podavače tiskárna automaticky detekuje typ a šířku média, zatímco intuitivní ovládací panel se 4,3palcovou dotykovou obrazovkou mžikem poskytne přesné informace o médiích.

U velkoobjemových úloh nabízí tiskárny této řady možnost využití dvou rolí stejného média s funkcí výměny během tisku a velkokapacitní inkoustové nádrže, která zajistí až 350 metrů nepřetržitého tisku. V případě potřeby lze přepínat mezi dvěma rolemi různých typů médií. Volitelný vysokokapacitní zásobník umístěný vpředu pojme až 100 výtisků A0, a pokud není využíván, dá se snadno sklopit pro úsporu místa.

Přesný tisk, zářivé barvy

Modely inovované řady imagePROGRAF TX, které si stejně jako původní řada drží pověst zařízení s bezkonkurenční kvalitou tisku, kombinují tiskové hlavy Canon a pětibarvové plně pigmentové inkousty LUCIA TD. Ty reprodukují jemné linie, přesný text a živé barvy i na obyčejném papíře bez rozpíjení – což klienti využijí zejména pro vysoce přesné výkresy CAD či plakáty. U výtisků pro venkovní použití zajistí tyto inkousty vynikající odolnost proti povětrnostním vlivům a lze je použít s voděodolnými médii Canon.

Skenování a tisk

Pro rychlé a efektivní skenování a tisk disponují multifunkční modely imagePROGRAF TX-3100 MFP Z36 a TX-4100 MFP Z36 nově vyvinutým lehkým skenerem Z36 s technologií SingleSensor™. Tato inovace šetří čas a provádí přesné, rovnoměrné skenování po celé šířce bez nutnosti nastavování návaznosti více segmentů nebo kalibrace.

„Původní řada imagePROGRAF TX je u zákazníků stále velmi oblíbená. Na základě rostoucí poptávky po rychlém a flexibilním dodání výtisků na objednávku a měnících se potřeb zákazníků jsme se ale rozhodli ji optimalizovat. Nová řada nabízí vynikající funkce zajišťující vyšší produktivitu a umožňující rychlejší a efektivnější tisk plakátů a výkresů CAD/GIS. Jsme přesvědčeni, že modely nové řady tiskáren imagePROGRAF TX splní každodenní potřeby velkoformátového tisku v jakémkoli oboru,“ říká Junichi Wachi, ředitel divize LFP EMEA společnosti Canon Europe.

Nová řada imagePROGRAF TX bude od března 2021 k dostání prostřednictvím přímých prodejních kanálů a distribučních partnerů společnosti Canon.

Canon Europe

Canon Europe je strategickou centrálou pro region EMEA společnosti Canon Inc., předního světového dodavatele technologií a služeb pro digitální zpracování obrazu. Canon působí přibližně ve 120 zemích, ve kterých zaměstnává zhruba 13,5 tisíce lidí. Na celosvětových příjmech společnosti se Canon Europe podílí přibližně jednou čtvrtinou.

Společnost Canon Inc. byla založena v roce 1937. Od té doby díky neustálým inovacím svých produktů a řešení stojí v oblasti zpracování obrazu na světové špičce. Neustále investuje do správných oblastí a využívá příležitostí k růstu – od fotoaparátů přes komerční tiskárny a firemní konzultační služby až po zdravotnické technologie.

Podniková filosofie společnosti Canon nese název Kyosei, což nejlépe vystihuje překlad „Společně žít a pracovat pro obecné blaho". Společnost Canon Europe usiluje v rámci regionu EMEA (Evropa, Střední východ a Afrika) o udržitelný růst podnikání se zaměřením na snižování vlastního dopadu na životní prostředí. Stejně tak dbá na to, aby tento dopad minimalizovali i její zákazníci při využívání produktů a služeb Canon.

Canon je průkopníkem, který přispívá ke zlepšování neustále se vyvíjejícího světa zobrazovací techniky. Svými technologiemi a inovativním duchem Canon posouvá hranice možného a pomáhá tak lidem podívat se na svět z nové perspektivy. Vnášíme do života kreativitu, snímek za snímkem. Protože jen pokud se dokážeme na svět správně podívat, můžeme jej změnit k lepšímu.

Zdroj informací

Canon a NejBusiness.cz

Datum

28. února 2021

Fotogalerie

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Zajímavosti a tiskové zprávy

23. dubna 2024

Klimatická neutralita ve stavebnictví. STRABAG chce dosáhnout zdánlivě nemožného do roku 2040

Odvětví stavebnictví patří s podílem téměř 38 % na celosvětových emisích k největším znečišťovatelům...

17. dubna 2024

Bonett pod vlastní značkou otevírá první dvě CNG stanice na Slovensku

Přední český dodavatel alternativních pohonných hmot Bonett vstupuje se svojí značkou na slovenský trh....

12. dubna 2024

ČEPRO spouští prodej nového paliva se 100% obsahem HVO

Společnost ČEPRO od dubna pro své velkoobchodní zákazníky nabízí nové palivo s obchodním označením HVO...

25. března 2024

Direct pojišťovna překonala další dva milníky. Má 3,5 miliardy v portfoliu a půl milionu klientů

Direct pojišťovna potvrzuje svou dlouhodobou pozici mezi nejrychleji rostoucími pojišťovnami na trhu....

13. března 2024

Komerční banka bude vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ

Od 18. března 2024 do 15. dubna 2024 bude Komerční banka vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ...

13. března 2024

DKV Mobility rozšiřuje síť dobíjecích stanic

Společnost DKV Mobility, přední evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, rozšířila svou...

12. března 2024

BILLA svoji novou identitu promítá nejen do svých prodejen

Po představení své nové obchodní strategie, zaměřené na podporu zdraví, správného stravování a na...

12. března 2024

SAP představuje novinky ve správě firemních dat s generativní AI

Společnost SAP oznámila novinky zaměřené na správu firemních dat. Nejvíce inovací včetně využití...

11. března 2024

Dell inovuje modely notebooků Latitude pro práci s umělou inteligencí

Společnost Dell uvádí na trh zcela novou řadu Latitude s podporou umělé inteligence. Notebooky vybavené...

8. března 2024

Kancelářská budova AFI City 1 dosáhla s příchodem nových nájemců plné obsazenosti

Mozaika nájemců ve vysočanském věžáku AFI City 1 je již kompletně dokončená. Mezi nové přírůstky mimo jiné...

Reklama

Page generated in 1.4062 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál