Jako inovativní výrobek roku letos zabodoval toust i bezlepkový chléb

Jako inovativní výrobek roku letos zabodoval toust i bezlepkový chléb

V letošním ročníku soutěže o nejlepší inovativní potravinářský výrobek roku, kterou pořádá Potravinářská komora České republiky, opět zabodovala společnost Penam. V kategorii Bezpečnost a kvalita potravin byl oceněn žitno-pšeničný toustový chléb, v kategorii Potraviny pro zvláštní výživu pak bezlepkový chlebík Celio.

Komise i Potravinářská komise ČR velmi ocenili aktivní účast výrobců. „Ze strany Potravinářské komory ČR existovaly obavy, že účast bude díky koronavirové krizi ze strany výrobců slabá. Tyto obavy se ukázaly jako liché, což vedení Potravinářské komory ČR skutečně oceňuje. Výrobci přihlásili opět velmi zajímavé výrobky. Je vidět, že zájem výrobců o inovace roste a že zejména roste zájem se se svými výrobky pochlubit, a touto cestou přiblížit více tyto výrobky i spotřebitelské veřejnosti. Těší nás, že je soutěž mezi výrobci stále populární a že výrobci pochopili, jaké možnosti přináší,“ řekl ředitel pro programování a strategii Potravinářské komory ČR Miroslav Koberna

Slavnostní vyhlášení výsledků a předání certifikátů jednotlivým oceněným společnostem proběhne na Žofínském fóru v říjnu tohoto roku.

Zdroj informací

Potravinářská komora a NejBusiness.cz

Datum

1. srpna 2020



Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Facebook

Page generated in 1.4621 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál