Samsung představuje lifestylové televizory pro rok 2019

Samsung představuje lifestylové televizory pro rok 2019

Společnost Samsung oznámila, že její nové lifestylové televizory pro rok 2019 – modely The Frame a The Serif TV – budou k vidění na CES 2019, největším světovém veletrhu spotřební elektroniky v Las Vegas. Modely televizorů Frame a Serif TV určené pro rok 2019 nabídnou špičkový a inovativní design ve spojení s kvalitou obrazu zajišťovanou technologií QLED a chytrými funkcemi Smart, takže spotřebitelům poskytnou nejlepší možný zážitek ze sledování TV.

Modely Frame a Serif TV se řadí do prominentní lifestylové řady televizorů Samsung, překonávají koncepci tradičních televizorů a stávají se designovou ozdobou interiéru, která obohatí vzhled každého obytného prostoru. V rámci veletrhu CES 2019 budou lifestylové televizory Frame a SERIF TV vystaveny v televizním showroomu ve stánku společnosti Samsung, kde předvedou svůj inovativní design, výkonnostní parametry i to, jak se dokážou stát přirozenou součástí každodenního života.

„Televizory se tradičně zaměřovaly pouze na technické vlastnosti, jako jsou kvalita obrazu nebo výkon, ale nyní se televizory stávají také platformou pro vyjádření životního stylu, která se stává přirozenou součástí každodenního života spotřebitelů,“ uvedl Jongsuk Choo, výkonný viceprezident divize Visual Display společnosti Samsung Electronics. „Letošní modely The Frame a SERIF TV jsou vylepšenými lifestylovými televizory, které nabídnou zážitek z televizorů jako nikdy předtím.“

Televizor Frame 2019 od společnosti Samsung

Pokud se televizor Frame zrovna nepoužívá ke sledování televizního vysílání nebo filmů, zobrazuje v režimu Art umělecká díla v digitální podobě, a to včetně obrazů a fotografií, a dokáže tak proměnit obytný prostor v uměleckou galerii. Snímač jasu, kterým je Frame vybaven umožňuje upravit barevné podání tak, aby se přizpůsobilo jasu v místnosti a dosáhlo tak optimálního zobrazení uměleckého díla na obrazovce přístroje.

Letošní model televizoru The Frame nabídne také špičkovou obrazovou kvalitu zajišťovanou technologií QLED, která dokáže zobrazit vyšší kontrast, hlubší a tmavší černé odstíny a pokrýt 100 % barevného prostoru. Díky těmto vylepšením si uživatelé mohou vychutnat obsah v nejvyšší kvalitě, a když je televizor vypnutý, mohou se kochat uměleckými díly.

Obchod s uměleckými díly pro Frame (Art Store)1 staví kromě toho na svých partnerských vztazích s nejprestižnějšími galeriemi a muzei na světě a zpřístupňuje více než 1000 uměleckých děl. Do Art Storu byla nedávno přidána mistrovská díla z galerie Uffizi v Itálii, muzea Vincenta Van Gogha v Nizozemsku či muzea Te Papa na Novém Zélandu. Společnost Samsung bude i v budoucnu dále rozšiřovat své partnerství s muzei, aby posílila svůj ekosystém distribuce uměleckých děl.

Frame podporuje také funkci hlasového asistenta Bixby, kterého společnost Samsung vyvinula jako platformu pro hlasové ovládání využívající umělou inteligenci a který tento model proměňuje ve skutečně inteligentní televizor. Prostřednictvím Bixby lze televizor ovládat a přistupovat k platformám umožňujícím streamování videa pomocí jednoduchých hlasových příkazů, které uživatelům poskytují lepší zážitek ze sledování multimediálního obsahu.

Serif TV

Serif TV byl jako televizor kladoucí důraz na estetiku vyvíjen ve spolupráci s pařížskými designéry, bratry Ronanem a Erwanem Bouroullecovými, dvěma nejslavnějšími průmyslovými návrháři na světě, kteří se specializují na nábytek.

Televizor Serif získal prestižní cenu iF Design za rok 2016, cenu Wallpaper* Design za rok 2016 ve Velké Británii a cenu Good Design za rok 2016 v Japonsku, čímž se stal prvním televizorem společnosti Samsung, kterému byla tato prestižní ocenění udělena.

Televizor Serif pro rok 2019 je také vybaven nejmodernější technologií QLED, která poskytuje lepší kvalitu obrazu. K obohacení funkčnosti byl televizor Serif také doplněn o režim Ambient, který je oceňovanou vlastností QLED televizorů Samsung a který přináší informace, jako je přehled zpráv či aktuální počasí, dokáže zobrazovat umělecká díla a po vypnutí obrazovky tak televizor přirozeně začlení do jakéhokoli obytného prostoru.

V minulosti se televizory Serif prodávaly téměř výhradně v obchodech s nábytkem a v obchodních domech, neboť se zaměřovaly na interiérový design, ale v roce 2019 budou k dostání i v prodejnách spotřební elektroniky, aby si vydobyly širší řady příznivců.

Zdroj informací

Samsung Electronics Czech and Slovak a NejBusiness.cz

Datum

21. prosince 2018

Fotogalerie

Diskuse

Žádný komentář dosud nebyl vložen

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Zajímavosti a tiskové zprávy

12. dubna 2024

ČEPRO spouští prodej nového paliva se 100% obsahem HVO

Společnost ČEPRO od dubna pro své velkoobchodní zákazníky nabízí nové palivo s obchodním označením HVO...

25. března 2024

Direct pojišťovna překonala další dva milníky. Má 3,5 miliardy v portfoliu a půl milionu klientů

Direct pojišťovna potvrzuje svou dlouhodobou pozici mezi nejrychleji rostoucími pojišťovnami na trhu....

13. března 2024

Komerční banka bude vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ

Od 18. března 2024 do 15. dubna 2024 bude Komerční banka vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ...

13. března 2024

DKV Mobility rozšiřuje síť dobíjecích stanic

Společnost DKV Mobility, přední evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, rozšířila svou...

12. března 2024

BILLA svoji novou identitu promítá nejen do svých prodejen

Po představení své nové obchodní strategie, zaměřené na podporu zdraví, správného stravování a na...

12. března 2024

SAP představuje novinky ve správě firemních dat s generativní AI

Společnost SAP oznámila novinky zaměřené na správu firemních dat. Nejvíce inovací včetně využití...

11. března 2024

Dell inovuje modely notebooků Latitude pro práci s umělou inteligencí

Společnost Dell uvádí na trh zcela novou řadu Latitude s podporou umělé inteligence. Notebooky vybavené...

8. března 2024

Kancelářská budova AFI City 1 dosáhla s příchodem nových nájemců plné obsazenosti

Mozaika nájemců ve vysočanském věžáku AFI City 1 je již kompletně dokončená. Mezi nové přírůstky mimo jiné...

8. března 2024

Na Slovensku uvedli do provozu největší smart bateriové úložiště nahrazující fosilní zdroje

V průmyslovém parku v Banské Bystrici bylo úspěšně uvedeno do provozu největší smart bateriové úložiště na...

3. března 2024

Zaměstnanci Penny si znovu přilepší

Obchodní řetězec PENNY pokračuje ve zvyšování mezd, ty od 1. března stouply bezmála sedmi tisícovkám...

Reklama

Page generated in 1.7303 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál