SDC 2018: Novinky od společnosti Samsung

SDC 2018: Novinky od společnosti Samsung

Společnost Samsung Electronics dnes představila nové pokročilé vývojářské nástroje pro své platformy Bixby a SmartThings, stejně jako nové silné mobilní zážitky s One UI a displejem Infinity Flex Display. Aby realizoval vizi propojeného života, usnadňuje Samsung vývojářům a partnerům rychlé vytváření, zavádění a rozšiřování nových řešení pro miliony zařízení po celém světě.

„V oblasti umělé inteligence a Internetu věcí jsme výrazně pokročili, což bude mít zásadní význam pro to, aby se naše vize propojeného života stala skutečností,“ prohlásil DJ Koh, prezident a generální ředitel divize IT a mobilních komunikací společnosti Samsung Electronics. „Pokrok v souvislosti s Bixby a SmartThings otevírá novou kapitolu, v níž mohou být produkty a služby třetích stran ve velkém měřítku integrovány do platforem umělé inteligence a Internetu věcí. Ohebný displej je základem nového druhu mobilních zážitků. Jsme nadšeni z práce s vývojáři na této nové platformě v zájmu vytvoření nových hodnot pro naše zákazníky. Nemůžeme se dočkat, až uvidíme, kam nás tato technologie a spolupráce dostane.“

Škálovatelná inteligentní platforma

Na začátku bylo inteligentní rozhraní Bixby, praktický způsob, jak pomocí vašeho hlasu komunikovat s telefonem. Teď ho Samsung vyvíjí ve škálovatelnou inteligentní platformu, která bude podporovat různé produkty a služby v životě spotřebitele. Na konferenci SDC 2018 Samsung odhaluje nové způsoby, díky nimž mohou vývojáři přinést většímu počtu spotřebitelů komunikativnějšího, osobnějšího a užitečnějšího asistenta.

Aby mohli vývojáři snadněji škálovat služby, které Bixby poskytuje, představuje Samsung vývojářské studio Bixby Developer Studio. Přináší intuitivně použitelnou sadu nástrojů, s jejichž pomocí mohou vývojáři a partneři vdechnout inteligenci do více služeb a zařízení. Vývojáři budou moci snadno vytvářet Bixby Capsules – funkce nebo služby vytvořené pro Bixby – a snadno je zpřístupnit spotřebitelům na tržišti Bixby Marketplace. Platforma Bixby vývojářům umožní snadnou adaptaci jejich „kapsulí“ z mobilních telefonů a telefonů na domácí spotřebiče a další produkty napříč ekosystémem Samsung.

V rámci rozšiřování služeb pro Bixby Samsung plánuje přidat v příštích měsících pět nových jazyků včetně britské angličtiny, francouzštiny, němčiny, italštiny a španělštiny.

Propojený život pro každého

Vize propojeného života společnosti Samsung vychází z otevřeného ekosystému Internetu věcí, který rostoucí počet propojených zařízení spojuje v jediné platformě. SmartThings, platforma dostupná na více než 200 trzích na celém světě, přináší v jedné aplikaci propojený zážitek a posouvá Internet věcí z chytrých domů do automobilu, kanceláře a všude kolem.

Samsung nyní umožňuje vývojářům propojovat jejich zařízení a služby s platformou SmartThings rychleji a snadněji díky nové sadě nástrojů v přepracovaném pracovním prostoru SmartThings Developer Workspace. Mezi tyto zdokonalené nástroje patří SmartThings Cloud Connector, SmartThings Device Kit a SmartThings Hub Connector. Vývojáři mohou platformu využít ke stavbě a spouštění nových produktů a také snadno integrovat zařízení Zigbee a Z-Wave.

Kromě toho modernizovaný certifikační program Works with SmartThings (WWST) vývojářům poskytuje přímý přístup k expertům a zdrojům platformy SmartThings. WWST pomáhá zajistit, aby byly zařízení a služby pro platformu plně optimalizované, takže spotřebitelé dostanou nejlepší možný zážitek.

Průkopnický uživatelský zážitek a inovace displeje

Samsung představuje nový a intuitivní design rozhraní nazvaný One UI. Tento čistý a minimalistický design umisťuje nejrelevantnější obsah ve spodní polovině obrazovky, což je přirozenější a pohodlnější v případě držení jednou rukou. Díky odstranění zbytečných a rozptylujících prvků se uživatel může lépe soustředit a rychleji se ve svém telefonu orientuje.

Samsung navazuje na svou tradici výrobce, který definuje nové kategorie a budoucnost v oblasti displejů, a přichází s přelomovou ohebnou formou smartphonu. Infinity Flex Display spolu s One UI vytváří nový druh mobilního zážitku, který uživatelům umožňuje dělat věci, které s obyčejným smartphonem nejsou možné. Uživatelé nyní mají to nejlepší z obou světů: kompaktní smartphone, který lze rozbalit, a otevřít tak větší imersivní displej pro multitasking a sledování obsahu. Při používání aplikací je možné rozbalením přístroje hladce přejít z menšího na větší displej. Uživatelé mohou navíc brouzdat po internetu, sledovat média, být ve spojení a plnit několik úkolů naráz, aniž by jim cokoli uniklo, protože mohou současně na větším displeji používat tři aktivní aplikace.

Protože Infinity Flex Display představuje platformu příští generace, Samsung zve vývojáře, aby se této cesty účastnili od samého počátku. Díky spolupráci s komunitou vývojářů Googlu a Androidu maximalizuje Samsung potenciál této nové formy, aby vytvořil optimalizovaný uživatelský zážitek s ohebným displejem.

Další informace a obrázky jsou dostupné na adrese https://news.samsung.com/global/.

Pokud se chcete dozvědět více o Samsung Developer Conference 2018, navštivte adresu http://sdc.developer.samsung.com/.

Další informace naleznete také na Twitteru (@samsung_dev) s použitím hashtagu #SDC18.

Záznamy Key Note a dalších přednásek z SDC 2018 budou k dispozici na adrese https://www.youtube.com/samsungdevelopers.

Zdroj informací

Samsung Electronics Co., Ltd. a NejBusiness.cz

Datum

8. listopadu 2018

Diskuse

Žádný komentář dosud nebyl vložen

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Zajímavosti a tiskové zprávy

23. dubna 2024

Klimatická neutralita ve stavebnictví. STRABAG chce dosáhnout zdánlivě nemožného do roku 2040

Odvětví stavebnictví patří s podílem téměř 38 % na celosvětových emisích k největším znečišťovatelům...

17. dubna 2024

Bonett pod vlastní značkou otevírá první dvě CNG stanice na Slovensku

Přední český dodavatel alternativních pohonných hmot Bonett vstupuje se svojí značkou na slovenský trh....

12. dubna 2024

ČEPRO spouští prodej nového paliva se 100% obsahem HVO

Společnost ČEPRO od dubna pro své velkoobchodní zákazníky nabízí nové palivo s obchodním označením HVO...

25. března 2024

Direct pojišťovna překonala další dva milníky. Má 3,5 miliardy v portfoliu a půl milionu klientů

Direct pojišťovna potvrzuje svou dlouhodobou pozici mezi nejrychleji rostoucími pojišťovnami na trhu....

13. března 2024

Komerční banka bude vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ

Od 18. března 2024 do 15. dubna 2024 bude Komerční banka vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ...

13. března 2024

DKV Mobility rozšiřuje síť dobíjecích stanic

Společnost DKV Mobility, přední evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, rozšířila svou...

12. března 2024

BILLA svoji novou identitu promítá nejen do svých prodejen

Po představení své nové obchodní strategie, zaměřené na podporu zdraví, správného stravování a na...

12. března 2024

SAP představuje novinky ve správě firemních dat s generativní AI

Společnost SAP oznámila novinky zaměřené na správu firemních dat. Nejvíce inovací včetně využití...

11. března 2024

Dell inovuje modely notebooků Latitude pro práci s umělou inteligencí

Společnost Dell uvádí na trh zcela novou řadu Latitude s podporou umělé inteligence. Notebooky vybavené...

8. března 2024

Kancelářská budova AFI City 1 dosáhla s příchodem nových nájemců plné obsazenosti

Mozaika nájemců ve vysočanském věžáku AFI City 1 je již kompletně dokončená. Mezi nové přírůstky mimo jiné...

Reklama

Page generated in 1.2465 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál