Nové pračky Whirlpool FreshCare+ se samostatným parním programem

Nové pračky Whirlpool FreshCare+ se samostatným parním programem

Jaro je za dveřmi a s ním přichází i čas na velké prádlo a úklid po zimě. Definitivní očistou projdou nejen kabáty, bundy nebo oteplovačky, ale v rámci jarního úklidu i záclony, deky, přehozy, polštáře, prošívané přikrývky a další objemné prádlo. Abyste dopřáli textiliím dokonalou péči i když nevíte kam dřív, jsou tu nové pračky Whirlpool s funkcí FreshCare+. Postarají se o jakékoliv prádlo a díky síle páry je udrží voňavé a nepomuchlané i když je nestihnete hned po vyprání vyjmout z bubnu. S velkými kusy prádla si poradí dokonce i úzké pračky s hloubkou pouhých 43,5 cm. Nově se objevily i úzké modely Whirlpool FreshCare+, které využívají blahodárné účinky páry nejen po skončení pracího cyklu, ale i v průběhu praní. Samostatné parní programy slouží k osvěžení prádla nebo likvidaci až 99 % bakterií, aniž by bylo třeba prát při vysoké teplotě.

Oba nejnovější a současně nejvybavenější modely řady praček Whirlpool FreshCare+ mají parní generátor, který využívá sílu páry i během praní. Jemná pára narovná textilní vlákna, zbaví prádlo případného zápachu a až 99 % bakterií. Na výběr je samostatný parní program pro rychlé osvěžení prádla bez praní, nebo parní funkce, sloužící ke zvýšení účinnosti praní a k hygienickému ošetření prádla i bez použití vysokých teplot. Je to energeticky úsporné řešení, které je navíc šetrné i k textilním vláknům a barvám.

Současně jsou všechny modely praček Whirlpool z řady FreshCare+, včetně obou novinek, vybaveny funkcí FreshCare+, která bude provzdušňovat vyprané prádlo jemnou párou a obousměrnými rotacemi bubnu v cyklech po 9 minutách, dokud je nebudete moci vyjmout – a to až 6 hodin po doprání. Funkci lze použít u programů Bavlna, Bílá, Syntetika 40 oC a Ložní prádlo 60 oC. Nastavíte ji jednoduše stisknutím tlačítka před začátkem praní nebo v jeho průběhu a můžete ji kdykoliv zrušit.

Všechny modely jsou vybaveny chytrou technologií 6. SMYSL, která rozpozná množství prádla a s ohledem na zvolený typ tkaniny sama upraví prací cyklus tak, aby byl výsledek dokonalý – s minimální možnou spotřebou vody, energie i času. Sedm speciálních pohybů bubnu přizpůsobuje frekvenci a délku otáčení bubnu konkrétnímu materiálu a fázi praní: od nejodolnějšího po nejjemnější jako je vlna a hedvábí; poradí si i s praním ve „studené vodě“ při 15 °C s výsledkem, jako byste prali na 40 oC. Funkce Clean+ zase umožňuje přizpůsobit prací cyklus jedné ze tří úrovní znečištění prádla.

Pračkám Whirlpool FreshCare+ byl udělen certifikát TÜV Allergy UK za snížení tvorby HDM alergenů, bakterií a houbotvorných organismů.

Vyrábějí se jak v klasické, 60cm verzi, tak i slim verzi v hloubkách od 43,5 cm s kapacitou 6–9 kg. Invertorový motor se postará nejen o tichý chod, ale i o mimořádnou úspornost provozu.

Tip odborníka

„Blahodárné účinky páry využívají nové pračky Whirlpool FreshCare+ hned několikrát. Všechny modely jsou vybaveny funkcí FreshCare+, která provzdušňuje již vyprané prádlo jemnou párou a obousměrnými rotacemi bubnu v cyklech po 9 minutách, dokud je nebudete moci vyjmout – a to až 6 hodin po doprání. Prádlo tak zůstane voňavé a nepomuchlané. Funkci lze použít u programů Bavlna, Bílá, Syntetika 40 oC a Ložní prádlo 60 oC.

Nejnovější modely jsou navíc vybaveny samostatnými parními programy a využívají účinky páry pro osvěžení prádla bez praní (zbaví tak krátce nošené prádlo nepříjemných pachů např. z vaření nebo kouře) nebo k dezinfekci prádla během pracího cyklu. V tomto případě působí jemná pára antibakteriálně a bezpečně zničí až 99 % choroboplodných zárodků a houbotvorných organismů, aniž byste museli prádlo prát při vysoké teplotě. Ocení to nejen alergici a mámy, ale i vaše peněženka a prádlo samotné. Současně pára narovná vlákna a textilie se pak případně i snadněji žehlí, pokud je žehlit lze a žehlení vyžadují,“ radí Darina Papáčová, produktová specialistka společnosti Whirlpool.

Produktové typy

Nová předem plněná úzká pračka Whirlpool FreshCare+ FWSD81283WCV EU s velkou kapacitou 8 kg se samostatným parním programem i provzdušňováním již vypraného prádla párou.

Tento model kombinuje výhody prostorově úsporné předem plněné pračky hluboké pouhých 47,5 cm s vysokou kapacitu 8 kg prádla, a tak je předurčena pro použití i v běžně velkých rodinách. Díky technologii 6. SMYSL pračka sama vyhodnotí množství prádla a nastaví parametry praní tak, aby bylo vaše prádlo dokonale čisté s nejnižší spotřebou vody i energie a co možná nejrychleji. Pračka patří do nejúspornější energetické třídy A+++.

K dispozici má celkem 14 programů včetně programu pro praní velkých kusů prádla a prošívaných přikrývek, samostatného programu pro osvěžení párou nebo hygienického ošetření prádla párou během pracího cyklu. Funkce Clean+ se postará o odstranění odolných skvrn díky prodlouženému praní v teplotní fázi 25–35 °C. Nechybí ani možnost vyprat poloviční náplň nebo možnost rychlého 30minutového praní či funkce 15 oC pro praní ve „studené vodě” se stejným výsledkem, jako byste prali na 40 oC. Užitečná funkce FreshCare+ šetrně provzdušňuje již vyprané prádlo obousměrnými pohyby bubnu a jemnou párou až 6 hodin po ukončení pracího cyklu. Vaše vyprané prádlo tak zůstane měkké, voňavé a nepomačkané i když je nemůžete vyjmout z pračky hned po doprání. Pračka je vybavená praktickým centrálním ovládacím knoflíkem a LED displejem zobrazujícím průběh a zbytkový čas praní. K dispozici je v bílé barvě s chromovým lemem dvířek. Má rozměry 837×595×475 mm a až 1 200 otáček/min. Pračka má 10 let záruku na tichý invertorový motor.

Doporučená cena modelu FWSD81283WCV EU je 11 490 Kč včetně DPH

Nová předem plněná úzká pračka Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WCV EU se samostatným parním programem i provzdušňováním již vypraného prádla párou.

Nový model předem plněné pračky hluboké pouhých 43,5 cm v nejúspornější energetické třídě A+++ pojme až 7 kg prádla. Technologie 6. SMYSL sama vyhodnotí množství prádla a nastaví optimální parametry praní, aby šetřila vodu, energii i čas. Pračka má celkem 14 programů včetně programu pro praní velkých kusů prádla, programu pro osvěžení suchého prádla párou nebo hygienického praní s přidáním páry. Nechybí ani funkce Clean+ se pro odstranění odolných skvrn, možnost vyprat poloviční náplň, rychlé 30minutového praní nebo funkce 15 oC pro praní ve „studené vodě”. Užitečná funkce FreshCare+ šetrně provzdušňuje již vyprané prádlo obousměrnými pohyby bubnu a jemnou párou až 6 hodin po skončení praní. Vaše vyprané prádlo tak zůstane měkké, voňavé a nepomačkané, dokud je nevyjmete z pračky. Pračka je vybavená praktickým centrálním ovládacím knoflíkem a LED displejem, zobrazujícím průběh a zbytkový čas praní. K dispozici je v bílé barvě s chromovým lemem dvířek. Má rozměry 837×595×435 mm a až 1 200 otáček/min. Na tichý invertorový motor je záruka 10 let.

Doporučená cena modelu FWSD71283WCV EU je 10 990 Kč včetně DPH

Předem plněná pračka Whirlpool FreshCare+ FWD91496WS EU s kapacitou 9 kg a provzdušňováním již vypraného prádla.

Předem plněná prémiová pračka z řady FreshCare+ s technologií 6. SMYSL sama vyhodnotí množství prádla a uzpůsobí prací cyklus tak, aby bylo vaše prádlo dokonale čisté s nejnižší spotřebou vody i energie a za nejkratší čas. Tichý invertorový motor se zárukou 10 let se postará o dlouhý život pračky i o úsporu díky energetické efektivitě A+++ -30 %. S kapacitou 9 kg je vhodná pro velké rodiny s více dětmi. 14 programů, včetně možnosti vyprat pouze poloviční náplň, si spolu s volitelným stupněm znečištění prádla poradí s každou situací a každým typem tkaniny.

Užitečná je i možnost praní velkých kusů prádla, rychlé 30minutové praní či funkce praní v 15 oC se stejným výsledkem, jako při 40 oC. Funkce Clean+ zase šikovně přizpůsobuje prací cyklus míře znečištění prádla. Cyklus FreshCare+ šetrně provzdušňuje prádlo párou až 6 hodin po ukončení pracího cyklu, aby zůstalo voňavé a nepomačkané i když je nemůžete hned pověsit nebo dát sušit. Pračka je vybavena praktickým centrálním ovládacím knoflíkem a displejem, který zobrazuje průběh praní i zbytkový čas praní. K dispozici je v bílé barvě s bílým rámem dvířek, rozměry jsou 845×595×630 mm, disponuje až 1 400 otáček/min.

Doporučená cena modelu FWD91496WS EU je 10 990 Kč včetně DPH

Více informací o nové řadě praček Whirlpool FreshCare+ naleznete na www.freshcare.cz  a www.whirlpool.cz.

Zdroj informací

Whirlpool a NejBusiness.cz

Datum

27.4.2018

Fotogalerie

Diskuse

Žádný komentář dosud nebyl vložen

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Zajímavosti a tiskové zprávy

23. dubna 2024

Klimatická neutralita ve stavebnictví. STRABAG chce dosáhnout zdánlivě nemožného do roku 2040

Odvětví stavebnictví patří s podílem téměř 38 % na celosvětových emisích k největším znečišťovatelům...

17. dubna 2024

Bonett pod vlastní značkou otevírá první dvě CNG stanice na Slovensku

Přední český dodavatel alternativních pohonných hmot Bonett vstupuje se svojí značkou na slovenský trh....

12. dubna 2024

ČEPRO spouští prodej nového paliva se 100% obsahem HVO

Společnost ČEPRO od dubna pro své velkoobchodní zákazníky nabízí nové palivo s obchodním označením HVO...

25. března 2024

Direct pojišťovna překonala další dva milníky. Má 3,5 miliardy v portfoliu a půl milionu klientů

Direct pojišťovna potvrzuje svou dlouhodobou pozici mezi nejrychleji rostoucími pojišťovnami na trhu....

13. března 2024

Komerční banka bude vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ

Od 18. března 2024 do 15. dubna 2024 bude Komerční banka vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ...

13. března 2024

DKV Mobility rozšiřuje síť dobíjecích stanic

Společnost DKV Mobility, přední evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, rozšířila svou...

12. března 2024

BILLA svoji novou identitu promítá nejen do svých prodejen

Po představení své nové obchodní strategie, zaměřené na podporu zdraví, správného stravování a na...

12. března 2024

SAP představuje novinky ve správě firemních dat s generativní AI

Společnost SAP oznámila novinky zaměřené na správu firemních dat. Nejvíce inovací včetně využití...

11. března 2024

Dell inovuje modely notebooků Latitude pro práci s umělou inteligencí

Společnost Dell uvádí na trh zcela novou řadu Latitude s podporou umělé inteligence. Notebooky vybavené...

8. března 2024

Kancelářská budova AFI City 1 dosáhla s příchodem nových nájemců plné obsazenosti

Mozaika nájemců ve vysočanském věžáku AFI City 1 je již kompletně dokončená. Mezi nové přírůstky mimo jiné...

Reklama

Page generated in 1.3073 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál