Audi Service připraven na jarní a letní sezonu

Audi Service připraven na jarní a letní sezonu

Majitelé vozidel Audi by si neměli nechat ujít výhodnou sezonní nabídku služeb autorizovaných servisů Audi pro jarní a letní období. V aktuálním letáku s tváří Andrey Zemanové z Audi Ski Teamu naleznou nejen ukázky nabízených servisních služeb, od Audi originálních dílů přes Audi pneuservis až po Audi STK Service, ale také praktické a užitečné informace, které mohou využít při péči o svůj vůz i během nadcházejících prázdninových cest za dobrodružstvím.

„Některým nepříjemnostem na cestách se lze jen sotva vyvarovat, ale mnohým nesnázím mohou majitelé vozidel Audi předejít velmi snadno, pokud před zahájením cestovní sezony svěří svůj vůz do péče autorizovaného servisu Audi,“ říká Jan Špinar, vedoucí divize After Sales společnosti Porsche Česká republika. „Základním předpokladem pro bezpečné dojetí do cíle je perfektní technický stav vozidla. Proto jsme pro naše zákazníky připravili komplexní servisní nabídku pro jarní a letní sezonu, která umožní dokonalou přípravu vozidla na všechna myslitelná dobrodružství, a to za velmi výhodných podmínek.“

Majitelé zánovních i starších vozů Audi mohou využívat profesionální servisní služby autorizovaných servisů Audi za výhodné ceny od poloviny března až do konce léta, aby byl jejich vůz s logem čtyř kruhů v nejlepší formě pro nadcházející cestovatelskou sezonu. Servisní partneři Audi prověří v rámci Sezonní servisní prohlídky hlavní komponenty vozidla a v případě potřeby okamžitě odstraní případné technické nedostatky. K dispozici je rovněž kompletní sortiment Audi originálního příslušenství®. Maximální péči o zákazníky završuje kompletní Audi Pneuservis, výhodný Audi Energy Program, Audi STK Service a asistenční služba Audi Assistance se zárukou mobility s celoevropskou platností.

Přípravu vozu Audi na hlavní motoristickou sezonu zajistí Sezonní servisní prohlídka. Za 700 Kč si mohou majitelé vozů Audi nechat prověřit funkčnost nejvíce zatěžovaných součástí vozidla. Odborně školení technici zkontrolují brzdovou soustavu, osvětlení, podvozek, klimatizaci a kola. Na konci servisní prohlídky je vozidlo podrobeno zkušební jízdě, která odhalí i případné skryté nedostatky.

Audi Energy Program

Zjištěné technické nedostatky může autorizovaný servis Audi ihned odstranit. Zákazník má přitom jistotu, že při opravě budou použity Audi originální díly®. V mnoha případech lze přitom využít zvýhodněné nabídky v rámci Audi Energy Programu pro vozy starší 4 let nebo Audi kompletní ceny pro fyzické osoby, které jsou majiteli vozů starších 5 let.

Knížku slevových poukazů Audi Energy Program si mohou majitelé starších vozů Audi vyzvednout u autorizovaných servisů Audi. Poukazy mohou uplatnit na servisní úkony, nákup Audi originálních dílů® a Audi originálního příslušenství®. Mezi nejčastější žádané Audi originální díly® za výhodné ceny patří například čelní skla, sady aerodynamických stíracích lišt, sady brzdových obložení, vložky pro vzduchový filtr nebo Audi filtrační vložka, která zbavuje vzduch přiváděný do interiéru jemného prachu, zápachu a škodlivin.

Audi kompletní ceny jsou výhodnou nabídkou servisních úkonů pro starší vozy za zvýhodněnou cenu, avšak vždy s jistotou použití Audi originálních dílů®. Například servisní prohlídka s výměnou motorového oleje a prachového/pylového filtru u modelu Audi A4/A4 Avant 2.0 TDI 103 kW z roku 2008 vyjde na 4750 Kč, výměna brzdového obložení a kotoučů stojí 7750 Kč vpředu a 5100 Kč vzadu, výměna brzdové kapaliny je účtována částkou 940 Kč. Bezpečný provoz za nepříznivých povětrnostních podmínek zajistí nová sada stíracích lišt pro přední a zadní okno, jejíž výměna u modelu Audi A4 Avant 2.0 TDI/105 kW (r.v. 2008) vyjde na 1710 Kč, u modelu Audi Q7 quattro 3.0 TDI/171 kW (r.v. 2008) stojí tato služba 1940 Kč.

Servisní prohlídky u autorizovaného servisního partnera Audi znamenají nejen jistotu profesionální péče a použití Audi originálních dílů®, ale také Záruku mobility Audi zdarma bez ohledu na stáří vozidla a s celoevropskou platností. Majitelé vozů Audi mohou ve stavu nouze využít odtah, náhradní vůz či taxi, přenocovat v hotelu, nebo pokračovat v cestě do svého cíle jinými dopravními prostředky.

Autorizované servisy Audi pamatují na majitele starší vozů Audi také v mnoha dalších oblastech. Příkladem je povinná technická kontrola v dvouletých intervalech od čtvrtého roku stáří vozidla. Jestliže zákazník pověří přípravou svého vozu na STK odborníky v autorizovaném servisu Audi, získá v rámci služby Audi STK Service pravidelnou technickou kontrolu a měření emisí zdarma.

Pro bezpečnost silničního provozu jsou klíčové pneumatiky a tuto skutečnost plně reflektuje komplexní nabídka Audi Pneuservisu. Výměna kol se zimními pneumatikami za letní zahrnuje kompletní vyvážení, důkladnou kontrolu stavu kol a pneumatik včetně hloubky dezénu a tlaku v každé pneumatice. Mezi další služby patří umytí a uskladnění kompletů na jednu sezonu a bezplatný zpětný odběr použitých pneumatik včetně zajištění jejich ekologické likvidace.

Zákazníci autorizovaných servisů Audi mají na výběr kompletní sortiment velmi kvalitních nových pneumatik a originálních kol pro všechny modely s logem čtyř kruhů, včetně originálních pneumatik odpovídajících mimořádně náročným specifikacím a kritériím značky Audi. Při zakoupení alespoň jedné nové pneumatiky získává zákazník bezplatnou PneuGaranci, což je záruka na poškození a výrobní vady pneumatiky. Ještě větší pocit jistoty poskytují pneumatiky se systémem AirStop, který umožní řidiči pokračovat v jízdě až do nejbližšího servisu Audi v případě poškození pneumatiky. Těsnicí hmota uvnitř pneumatiky dokáže totiž zacelit otvor proražený tělesem o průměru až 5 mm.

Skvělý výběr čeká majitele vozů Audi také v širokém sortimentu Audi originálního příslušenství®. Na své si přijdou nejen fanoušci cyklistiky, pro které jsou připraveny speciální střešní nosiče, příčníky a nosiče jízdních kol. Při prázdninovém cestování s celou rodinou přijdou vhod i další užitečné doplňky, jako jsou ochranná obložení zavazadlového prostoru, univerzální prvky pro rozdělení zavazadlového prostoru, skládací box do zavazadlového prostoru nebo praktické kapsy pro uložení až tří párů bot. 

Zdroj informací

Audi a NejBusiness.cz

Datum

11.4.2018

Fotogalerie

Diskuse

Žádný komentář dosud nebyl vložen

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Zajímavosti a tiskové zprávy

12. dubna 2024

ČEPRO spouští prodej nového paliva se 100% obsahem HVO

Společnost ČEPRO od dubna pro své velkoobchodní zákazníky nabízí nové palivo s obchodním označením HVO...

25. března 2024

Direct pojišťovna překonala další dva milníky. Má 3,5 miliardy v portfoliu a půl milionu klientů

Direct pojišťovna potvrzuje svou dlouhodobou pozici mezi nejrychleji rostoucími pojišťovnami na trhu....

13. března 2024

Komerční banka bude vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ

Od 18. března 2024 do 15. dubna 2024 bude Komerční banka vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ...

13. března 2024

DKV Mobility rozšiřuje síť dobíjecích stanic

Společnost DKV Mobility, přední evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, rozšířila svou...

12. března 2024

BILLA svoji novou identitu promítá nejen do svých prodejen

Po představení své nové obchodní strategie, zaměřené na podporu zdraví, správného stravování a na...

12. března 2024

SAP představuje novinky ve správě firemních dat s generativní AI

Společnost SAP oznámila novinky zaměřené na správu firemních dat. Nejvíce inovací včetně využití...

11. března 2024

Dell inovuje modely notebooků Latitude pro práci s umělou inteligencí

Společnost Dell uvádí na trh zcela novou řadu Latitude s podporou umělé inteligence. Notebooky vybavené...

8. března 2024

Kancelářská budova AFI City 1 dosáhla s příchodem nových nájemců plné obsazenosti

Mozaika nájemců ve vysočanském věžáku AFI City 1 je již kompletně dokončená. Mezi nové přírůstky mimo jiné...

8. března 2024

Na Slovensku uvedli do provozu největší smart bateriové úložiště nahrazující fosilní zdroje

V průmyslovém parku v Banské Bystrici bylo úspěšně uvedeno do provozu největší smart bateriové úložiště na...

3. března 2024

Zaměstnanci Penny si znovu přilepší

Obchodní řetězec PENNY pokračuje ve zvyšování mezd, ty od 1. března stouply bezmála sedmi tisícovkám...

Reklama

Page generated in 1.1888 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál