Jede traktor, je to ZETOR… A jede na TECHAGRO!

Jede traktor, je to ZETOR… A jede na TECHAGRO!

Druhý dubnový týden je zaznačen v kalendářích snad všech zemědělců, farmářů a fanoušků zemědělské techniky. Po dvou letech se v Brně opět koná TECHAGRO – největší zemědělský veletrh v ČR a ve střední Evropě. Na více než 70 tisících čtverečních metrech se několik stovek vystavovatelů bude snažit zaujmout a přesvědčit přes 100 tisíc návštěvníků, že právě jejich nabídka je pro jejich potřeby tou nejlepší a nejvhodnější. A ZETOR bude opět u toho!

„Přes 70 let jsme součástí zemědělského světa a usnadňujeme práci našim zákazníkům. Je naším cílem stále modernizovat a rozšiřovat produktovou nabídku a zlepšovat kvalitu a dostupnost služeb. TECHAGRO je pro nás ideální příležitostí k prezentaci novinek pro rok 2018,“ říká Marián Lipovský, výkonný ředitel ZETOR TRACTORS a.s.

V pavilonu P na ploše č. 010 představí ZETOR inovovanou modelovou řadu MAJOR v novém designu. Atraktivní kabát stroje vychází z konceptu, na kterém brněnský výrobce spolupracoval se světoznámým italským designovým studiem Pininfarina. Pro novou tvář traktorů MAJOR, které budou na trh uvedeny v polovině roku 2018, jsou charakteristické silné tvary podtrhující dynamiku a sílu stroje a vyjadřují i emoce a energii. Benefitem je pak i zachování užitečnosti a praktičnosti pracovního nástroje. Nové umístění předních světlometů osvětluje větší pracovní plochu před traktorem, sklon kapoty pak zaručuje větší viditelnost pracovní plochy kolem stroje a obsluha má také lepší výhled při práci s nakladačem. 

UTILIX a HORTUS

Svou českou premiéru zažijí na TECHAGRU i nové traktory UTILIX a HORTUS. Stroje o výkonech od 40 do 70 koní rozšířili koncem loňského roku nabídku strojů ZETOR. Díky své univerzálnosti najdou uplatnění nejen v zemědělství a na farmách, ale také v komunálních službách, u pěstitelů, v zahradnictvích nebo u hobby farmářů.

Tržní podíl tohoto segmentu v Evropě dosahuje průměrně až k 20 % celkových prodejů. Proto jsme uvedli na trh dva nové modely traktorů ve čtyřech specifikacích,“ upřesňuje Marián Lipovský.

Řadu UTILIX tvoří modely UTILIX HT 45 a UTILIX HT 55, nabídku modelů HORTUS představují stroje HORTUS CL 65 a HORTUS HS 65. Stroje jsou výkonné, jednoduché na ovládání a nenáročné na údržbu.

Nové stroje, které se k zákazníkům po celém světě začnou dostávat koncem kvartálu, jsou ideální pro práci s čelním nakladačem. Proto ZETOR na TECHAGRU představí rozšířenou nabídku ZETOR SYSTEM tvořenou právě čelními nakladači.

PROXIMA a FORTERRA

Dále se veřejnost bude moci seznámit i s novou generací traktorů modelových řad PROXIMA a FORTERRA. Stoje využívají efektivnější brzdné systémy a mají také řadu bezpečnostních prvků. Došlo také ke zvýšení přetlaku v kabině, čímž se zabrání vniknutí nečistot z vnějšího prostředí. K usnadnění práce obsluze pak dopomůže barevné sjednocení ovládacích prvků a ovládacích panelů, nebo nová přístrojová deska s pokročilými funkcemi. Modely FORTERRA HSX a HD jsou navíc vybaveny ECO převodovkou, která udržuje motor v optimálních otáčkách při práci na poli i v dopravě, a tím šetří provozní náklady, a to až o 20 % v závislosti na vykonávané činnosti.

„FORTERRY v letošním roce slaví 20 let od svého uvedení na trh. Je to oceňovaná modelová řada nejen u zákazníků, ale i u odborné veřejnosti. Pro rok 2017 byla FORTERRA HD zařazena odbornou porotou složenou z 23 redaktorů prestižních evropských zemědělských magazínů mezi 7 nejlepších traktorů Evropy. Stroj je oceňován zejména pro svou sílu, robustnost a odolnost. Zemědělci si stroje pochvalují, že zastanou těžkou práci a i tu, na kterou jsou běžně využívány silnější stroje. Za dobu své existence si FORTERRY našly cestu k více než 21 000 uživatelům v 55 zemích světa,“ říká Marián Lipovský.

ZETOR a TECHAGRO k sobě neodmyslitelně patří. Pro brněnského výrobce traktorů jde o prestižní záležitost představit se na domácí půdě a v rodném městě nejen farmářům, ale celé široké veřejnosti. Přijďte od 8. 4. do 12. 4. na brněnské výstaviště do pavilonu P a přesvědčte se sami, jak „jede“ traktor ZETOR.

Zdroj informací

Zetor a NejBusiness.cz

Datum

6.3.2018

Diskuse

Žádný komentář dosud nebyl vložen

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Zajímavosti a tiskové zprávy

10. května 2024

Investiční fond Vetfund otevírá nejmodernější veterinární kliniku v ČR

V Praze na Palmovce zahájila od května svou činnost nejmodernější veterinární klinika v České republice....

2. května 2024

VDT Technology dokončila projekt digitálního dvojčete úpravny vody

VDT Technology, vývojář digitálních aplikací pro vodárenský průmysl, dokončil spolu s partnery inovativní...

23. dubna 2024

Klimatická neutralita ve stavebnictví. STRABAG chce dosáhnout zdánlivě nemožného do roku 2040

Odvětví stavebnictví patří s podílem téměř 38 % na celosvětových emisích k největším znečišťovatelům...

17. dubna 2024

Bonett pod vlastní značkou otevírá první dvě CNG stanice na Slovensku

Přední český dodavatel alternativních pohonných hmot Bonett vstupuje se svojí značkou na slovenský trh....

12. dubna 2024

ČEPRO spouští prodej nového paliva se 100% obsahem HVO

Společnost ČEPRO od dubna pro své velkoobchodní zákazníky nabízí nové palivo s obchodním označením HVO...

25. března 2024

Direct pojišťovna překonala další dva milníky. Má 3,5 miliardy v portfoliu a půl milionu klientů

Direct pojišťovna potvrzuje svou dlouhodobou pozici mezi nejrychleji rostoucími pojišťovnami na trhu....

13. března 2024

Komerční banka bude vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ

Od 18. března 2024 do 15. dubna 2024 bude Komerční banka vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ...

13. března 2024

DKV Mobility rozšiřuje síť dobíjecích stanic

Společnost DKV Mobility, přední evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, rozšířila svou...

12. března 2024

BILLA svoji novou identitu promítá nejen do svých prodejen

Po představení své nové obchodní strategie, zaměřené na podporu zdraví, správného stravování a na...

12. března 2024

SAP představuje novinky ve správě firemních dat s generativní AI

Společnost SAP oznámila novinky zaměřené na správu firemních dat. Nejvíce inovací včetně využití...

Reklama

Page generated in 1.2593 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál