NATU: Nové džemy s čistou energií přírody

Český výrobce přírodních potravin NATU hlásí novinku - poctivé, ručně vyráběné džemy s vysokým obsahem ovoce, dalšími čistě přírodními ingrediencemi a bez rafinovaného cukru. Sedm sklenic různých chutí od tradičních malin a jahod přes borůvky po angrešt s medem a zeleným čajem jsou hřejivými kamarády do podzimního deště.

NATU v džemech opravdovou vůní lesa a zahrady skutečně nešetří - vitamíny nabitého ovoce obsahují minimálně 75 procent. Některé jsou slazené medem, jiné třtinovou šťávou panelou a třeba do hruškového a mango-maracuja extra džemu není kromě čerstvě vylisované citrónové šťávy přidáno vůbec nic. I borůvkový a malinový džem obsahuje kousky ovoce a angreštový se zeleným čajem matcha zase ocení milovníci netradičních chutí.

“Podzim nás okouzluje pestrými barvami, na čerstvé potraviny už je ale chudší. Proto jsme chtěli letos vytvořit něco, co nám bude připomínat chuť léta, a navíc nám dodá vitamíny v co nejpřirozenější podobě. Oslovili jsme ověřené české pěstitele a farmáře a vydali se za dobrodružstvím, jak vyrobit co nejkvalitnější džemy. Za celou přípravou, od česání ovoce po lepení etiket, je poctivá ruční práce,” říká Kamila z NATU.

NATU džemy jsou skvělé k snídaním, do kaší, do smoothie, k vínu, k masu, na lívance nebo třeba do koláčů a cukroví. Vybrat jeden nejoblíbenější bude těžké.

ANGREŠTOVÝ EXTRA DŽEM S MEDEM A ZELENÝM ČAJEM MATCHA 205G

JAHODOVÝ EXTRA DŽEM VÝBĚROVÝ BEZ PŘIDANÉHO CUKRU 205G

JAHODOVÝ EXTRA DŽEM VÝBĚROVÝ SPECIÁLNÍ 205G

MALINOVÝ EXTRA DŽEM VÝBĚROVÝ SPECIÁLNÍ 205G

MEDOVÁ BORŮVKA EXTRA DŽEM VÝBĚROVÝ SPECIÁLNÍ 205G

MANGO-MARACUJA EXTRA DŽEM VÝBĚROVÝ BEZ PŘIDANÉHO CUKRU 205G

HRUŠKOVÝ EXTRA DŽEM VÝBĚROVÝ BEZ PŘIDANÉHO CUKRU 205G

NATU

Od roku 2017 nabízí NATU přírodní potraviny vlastní výroby i od prověřených dodavatelů a značek. Zakládáme si na rozmanitosti našich výrobků. Všechny mají jedno společné, dodávají energii z čisté přírody. Každý výrobek má ale i svoji vlastní speciální vlastnost, proto je dělíme podle účelu na ty, které pomáhají: zlepšit imunitu, detoxikovat tělo, dodávat vitalitu, podporovat paměť i krásu. Jsou to: superpotraviny, ořechové krémy, kokosové chipsy, lyofilizované ovoce, proteinové těstoviny, superkaše, granoly a mnohé další. Zakládáme si na tom, že vše musí chutnat také nám a řadu produktů sami vyrábíme.

NATU s.r.o. a NejBusiness.cz

6. listopadu 2020