ViewSonic představil nové bezlampové projektory

Společnost ViewSonic, přední světový dodavatel projekčních řešení, rozšiřuje své portfolio bezlampových projektorů o dva nové modely série LS. Laserový projektor LS831WU s ultra krátkou projekční vzdáleností a LED projektor LS600W nabízejí snadnou instalaci, díky níž se ideálně hodí do nejrůznějších prostředí a pro celou řadu použití.

Model ViewSonic® LS831WU, laserový projektor s ultra krátkou projekční vzdáleností, využívá laserovou technologii druhé generace, která přináší výjimečnou kvalitu obrazu a zlepšuje odolnost proti přehřívání. Oba projektory byly navrženy s elegantním designem, který snadno zapadne do jakéhokoli prostředí. Ideálně se proto hodí pro různá použití v oblasti Digital Signage. S ultra krátkým projekčním poměrem 0,25 a možností otáčení v rozsahu 360stupňů zajišťuje LS831WU flexibilitu při instalaci a oproti ploše skládané z displejů, nabízí nepřerušovaný obraz bez okrajů, promítaný ze vzdálenosti pouhých několika centimetrů od stěny či plátna. Integrovaný vstup HDBaseT umožňuje projektoru přijímat nekomprimované HD audio a video na dlouhé vzdálenosti pomocí jediného síťového kabelu.

LED projektor ViewSonic LS600W byl navržen pro nepřetržitý provoz a je vybaven vylepšeným světelným zdrojem RGB s LED technologií druhé generace. Ta přináší o 30 procent lepší jas ve srovnání s LED technologií první generace a zajišťuje skvělou rovnováhu mezi jasem a zářivými barvami. Projektor LS600W navíc přichází s optickým systémem s krytím IP5X, které brání vniknutí prachu a vlhkosti.

Oba modely, LS831WU i LS600W, jsou vybaveny systémem Crestron e-Control a softwarem pro správu RoomView® Express, takže správci IT mohou tyto projektory spravovat a monitorovat na dálku. Modely mají certifikaci Crestron a AMX, díky níž je možné ovládat a monitorovat projektory na více místech a v různých prostředích.

Laserový projektor LS831WU

• Laserový projektor 2. generace s rozlišením WUXGA (1920x1200) a jasem 4 500 lumenů ANSI
  • ultra krátká projekční vzdálenost a elegantní design, který snadno zapadne do jakéhokoli prostřed
  • Snadná instalace: konfigurace pro 360stupňovou instalaci, režim portrétu, korekce vodorovného a svislého lichoběžníkového zkreslení, korekce rohů
  • Integrovaný vstup IHDBaseT pro nekomprimované HD audio/video prostřednictvím jediného síťového kabelu
  • Vestavěný systém Crestron e-Control a software pro vzdálenou správu RoomView Express; certifikace Crestron a AMX

LED Projektor LS600W

• Projektor využívá LED technologii 2. generace; zdroj světla RGBB LED zvyšuje jas
  • Nativní rozlišení WXGA (1280x800) a jas 3 000 lumenů ANSI
  • Optická konstrukce se stupněm krytí IP5X proti prachu a vlhkosti
  • Navrženo pro nepřetržitý provoz 24 hodin denně
  • 125% Rec.709 barevná přesnost díky technologii Cinema SuperColor+ pro reprodukci živých barev
  • Vlastnosti umožňující flexibilní instalaci zahrnují 1,2x zoom, možnost natočení při projekci o 360 stupňů a korekci lichoběžníkového zkreslení

ViewSonic

Společnost ViewSonic, založena v Kalifornii, je předním celosvětovým dodavatelem vizuálních řešení a má pobočky a zastoupení ve více než 100 zemích po celém světě. Jako inovativní a vizionářská společnost se ViewSonic snaží přinášet komplexní hardwarová a softwarová řešení, mezi něž patří monitory, projektory, Digital Signage, interaktivní displeje ViewBoard a softwarový ekosystém myViewBoard. Díky více než třiceti letům odborných zkušeností s vizuálními displeji má ViewSonic vynikající pozici, aby mohl přinášet inovativní a spolehlivá řešení pro výuku, podniky, spotřebitele a profesionální trh. Pomáhá tím zákazníkům, aby skutečně viděli rozdíl „see the diference“.

ViewSonic a NejBusiness.cz

4. listopadu 2020