Air Bank má už 850 tisíc klientů

Počet klientů Air Bank překonal už 850 tisíc. K nárůstu počtu klientů přispívá také mobilní aplikace My Air, kterou pro jednoduché založení účtu z pohodlí domova preferuje stále více klientů. Přes aplikaci si účet u Air Bank nyní zakládá už každý třetí nový klient banky.

„Air Bank neustále rozšiřuje portfolio služeb, aby oslovila širší skupinu klientů. Stále více lidí tak zjišťuje, že u Air Bank můžou mít všechny své služby takříkajíc ‚pod jednou střechou‘, a to jak pro sebe, tak pro celou rodinu. Založení účtu je navíc možné za pár minut přímo v aplikaci My Air, což u lidí odbourává významnou bariéru stojící v cestě ke změně banky,“ říká Filip Zavřel, vedoucí oddělení Každodenní finanční služby Air Bank.

Aplikaci My Air nyní používá už téměř 7 z 10 klientů banky a každý měsíc se do ní přihlásí 450 tisíc z nich. Kromě pohodlného založení účtu a správy financí má totiž aplikace řadu dalších výhod. Umožňuje například okamžitou digitalizaci karty, aby klienti mohli ihned začít platit mobilem a nemuseli čekat na výrobu a zaslání karty fyzické. Aplikace nabízí téměř všechny funkce jako internetové bankovnictví. Klienti v ní navíc najdou i službu Odměny za placení, která jim pomáhá vrátit část peněz za provedené nákupy.

Air Bank a. s.

Air Bank, člen skupiny PPF, je moderní a inovativní českou bankou 21. století s internetovým bankovnictvím nové generace a vlastní pobočkovou sítí. Klientům nabízí elegantně jednoduché služby bez absurdních poplatků. Ceník banky se vejde na jedinou stranu A4. Vizí Air Bank je být první bankou, kterou mohou mít lidé rádi. Mezi hodnoty banky patří jednoduchost, odvaha, pravdivost a přátelství.

Air Bank a. s. a NejBusiness.cz

21. října 2020