Air Bank zlevňuje hypotéky o 0,2 procentního bodu

Air Bank snižuje od středy 14. října 2020 úrokové sazby u hypoték o 0,2 procentního bodu. U nových hypoték banka klientům nyní nabídne úrok od 1,99 %. U hypoték převedených z jiné banky pak úrok nově začíná už na 1,79 %.

„Nově také nabízíme ocenění nemovitostí prostřednictvím online odhadu, který klientům přinese opravdu velkou úsporu času. Zájemce o hypotéku v Air Bank tak už nemusí čekat na návštěvu odhadce, ale vše zvládne zařídit pohodlně online, a to už do druhého dne,“ říká Radek Perman, vedoucí oddělení Hypoteční služby Air Bank.

Online odhad nemovitostí nabízí banka v pilotním režimu nejprve vybrané skupině klientů. V první fázi se jedná o klienty, kteří si do Air Bank převádí hypotéku zastavenou bytovou jednotkou. Online odhad je pro klienty do konce roku zdarma. Poté bude banka vyhodnocovat, jaký je o tuto novou službu zájem.

Nové sazby u hypoték, platné od 14. října 2020:

Převedená hypotéka Air Bank – LTV do 80 %

2,39 %

2,49 %

2,59 %

V Air Bank klienti už předem znají výši sazby, kterou mohou získat. Navíc je hypotéka od Air Bank velmi flexibilní, zdarma je například změna výše splátky, změna termínu splácení nebo mimořádná splátka, a to i během fixace.

Vysoká flexibilita hypotéky ale není vykoupena žádnými poplatky. Zdarma jsou schválení, poskytnutí a čerpání hypotéky i vedení běžného účtu. Klienti zároveň mohou využívat také bezplatnou službu Chytrá rezerva, díky které si mohou svou hypotéku výrazně zlevnit.

Air Bank a.s.

Air Bank, člen skupiny PPF, je moderní a inovativní českou bankou 21. století s internetovým bankovnictvím nové generace a vlastní pobočkovou sítí. Klientům nabízí elegantně jednoduché služby bez absurdních poplatků. Ceník banky se vejde na jedinou stranu A4. Vizí Air Bank je být první bankou, kterou mohou mít lidé rádi. Mezi hodnoty banky patří jednoduchost, odvaha, pravdivost a přátelství.

Air Bank a.s. a NejBusiness.cz

16. října 2020