ČSOB bude nově spolupracovat s reklamní agenturou Zaraguza CZ

Zaraguza CZ, pod vedením Mariana Fury, se stala vítězem výběrového řízení ČSOB pro novou reklamní agenturu. Nově tak bude Zaraguza CZ zaštitovat oblast kreativních kampaní i online aktivit pro finanční skupinu ČSOB.

ČSOB začala spolupracovat s agenturou již v létě. Hlavním úkolem nové agentury bude příprava a realizace nové kreativní komunikace pro ČSOB, která bude zdůrazňovat hodnoty značky. Nový koncept bude představen v prvním pololetí roku 2021.

Kreativní reklamní agentura Zaraguza CZ vznikla v roce 2012 v Praze, jako dceřiná společnost slovenské Zaraguzy. Svůj původ má v digitálu, za posledních 5 let se úspěšně přetransformovala na plnohodnotnou full-service agenturu. Zaměřuje se na tvorbu odvážných kampaní, které stojí na pevných strategických základech. O kvalitě práce české Zaraguzy svědčí mnoho tuzemských ocenění za kreativitu i efektivitu. Od roku 2017 je každoročním držitelem ceny za efektivitu, Effie. Začátkem roku 2020 získala Grand Prix za nejefektivnější reklamu na YouTube. Mezi její hlavní klienty patří Škoda Auto, Nestlé či Bel.

Skupina ČSOB

je vedoucím hráčem na bankovním trhu v České republice. Naše motto „Digitálně a s lidmi“ nejlépe vyjadřuje probíhající investice do inovací a digitalizace, díky nimž neustále zjednodušujeme a zkvalitňujeme obsluhu našich klientů v pobočkách i online prostředí. Naše služby jsou k dispozici 24 hodin denně 7 dnů v týdnu. Stavíme na unikátním bankopojišťovacím modelu, který nabízí pod jednou střechou vše pro řešení finančních potřeb – od bankovních služeb pod značkou ČSOB či Poštovní spořitelna přes pojištění od ČSOB Pojišťovny až po úvěry na bydlení od Hypoteční banky či Českomoravské stavební spořitelny, ČSOB Penzijní společnost, ČSOB Leasing, ČSOB Asset Management, ČSOB Factoring a Patria Finance.

Své služby poskytujeme všem typům zákazníků – fyzickým osobám, malým a středním podnikům i korporátní a institucionální klientele. Skupina ČSOB je součástí mezinárodní bankopojišťovací skupiny KBC, která působí především v Belgii a v regionu střední a východní Evropy.

Československá obchodní banka, a. s. a NejBusiness.cz

15. října 2020