Auto ESA spustily kampaň k novému prodeji zánovních vozů Premium

Zájemci o prodej nebo výkup zánovního vozu mohou od září využít nový program služeb Auto ESA Premium. Služby nového programu jsou dostupné na všech třinácti pobočkách Auto ESA v České republice. Po celý podzim na novinku upozorňuje mediální kampaň.

„Poptávka po zánovních vozech je v letošním roce vyšší než v roce předchozím. V našich pobočkách jsme zaznamenali meziroční nárůst poptávky po zánovních vozech o 30 procent. Spuštění samostatného programu a podpora jeho startu mediální kampaní je pro nás logickým krokem,“ nastiňuje progres Filip Kučera, marketingový ředitel společnosti Auto ESA.

Mediální kampaň zahrnuje sponzorské vzkazy, které běží v rámci sponzoringu fotbalové Ligy národů na ČT Sport a radiové spoty. Vše je doplněno online komunikací v podobě bannerů a s využitím vlastních komunikačních kanálů společnosti Auto ESA. Na novém webu programu Auto ESA Premium www.autoesapremium.cz naleznou zájemci o koupi zánovního vozu desítky značek a modelů; zájemci o koupi či o výkup mají k dispozici jednoduchý online formulář ocenění vozu. K vozům z programu Premium získají zákazníci od Auto ESA nadstandardní benefity a služby.

Název kampaně: Auto ESA Premium
Zadavatel: AutoESA a.s.