Air Bank nově nabízí doplňkové penzijní spoření

Air Bank chce klientům pomoci zajistit se na stáří. Nově nabízí doplňkové penzijní spoření. Novou službu si klienti Air Bank mohou sjednat buď přímo na pobočkách banky, nebo prostřednictvím internetového bankovnictví. Online mohou také jednoduše sledovat stav svých úspor a jejich zhodnocování.

„Mladí lidé mají často pocit, že stáří je daleko, a odkládají tak plánování penze na jindy. Přitom právě včasné založení penzijního spoření jim umožní dosáhnout zajímavých výsledných částek, i pokud plánují nižší pravidelný příspěvek. Chceme proto našim klientům nabídnout službu, která usnadní život jejich budoucímu já a zároveň má potenciál jejich prostředky zajímavě zhodnotit,“ říká Filip Zavřel, vedoucí Oddělení každodenních služeb Air Bank.

Doplňkové penzijní spoření nabízí Air Bank ve spolupráci s NN Penzijní společností. Klienti mohou přijmout doporučenou strategii spoření nebo si zvolit vlastní a tím ovlivnit míru rizika a očekávaného výnosu. Podle zvolené strategie své prostředky rozloží do tří fondů, od konzervativního přes vyvážený až po růstový.

Air Bank a NejBusiness.cz

6. září 2020