Air Bank plánuje nabídnout doplňkové penzijní spoření

Klienti Air Bank se dočkají další služby. Banka plánuje ještě letos začít nabízet doplňkové penzijní spoření. Novou službu připravuje Air Bank ve spolupráci s NN Penzijní společností.

„Čím dříve mladí lidé začnou spořit, tím většího zhodnocení svých úspor mohou dosáhnout. A proto jim chceme v této oblasti pomoci a připravujeme pro ně doplňkové penzijní spoření,“ říká Filip Zavřel, vedoucí oddělení Každodenní finanční služby Air Bank.

Doplňkové penzijní spoření si klienti Air Bank budou moci založit v internetovém bankovnictví a na pobočkách banky.

Air Bank

Air Bank, člen skupiny PPF, je moderní a inovativní českou bankou 21. století s internetovým bankovnictvím nové generace a vlastní pobočkovou sítí. Klientům nabízí elegantně jednoduché služby bez absurdních poplatků. Ceník banky se vejde na jedinou stranu A4. Vizí Air Bank je být první bankou, kterou mohou mít lidé rádi. Mezi hodnoty banky patří jednoduchost, odvaha, pravdivost a přátelství.

Air Bank a. s. a NejBusiness.cz

29. července 2020