ViewSonic ColorPro s certifikací Fogra pro věrné podání barev

Monitory ViewSonic ColorPro™ jsou ideálním řešením pro použití v kreativních oblastech, kde hraje přesnost barev hlavní roli. Tyto monitory poskytují skutečnou kvalitu obrazu pro kreativní tvorbu jak ve fotografii při úpravách a retuších, tak i editaci videí.

Profesionální monitory ColorPro od společnosti ViewSonic poskytují realistickou kvalitu barev obrazu s průmyslovými barevnými standardy včetně sRGB, Adobe RGB, možností hardwarové kalibrace a výstupní uniformitou. Řada ColorPro slouží jako perfektní zobrazovací řešení pro inovativní tvůrce, kteří se při své práci spoléhají na přesnost a na výjimečnou kvalitu obrazu. Monitory série ColorPro, které jsou v nabídce ve velikostech od 24 palců do 38 palců, poskytují přesné barvy a rovněž i úžasné detaily pro optimalizované pracovní procesy, při nichž jednota barev v průběhu pracovního procesu hraje hlavní roli.

Monitory ViewSonic ColorPro jsou spojením vědy a umění, díky čemuž zprostředkují neuvěřitelně dokonalé podání barev. Monotory ColorPro jsou ve výrobě individuálně kalibrovány na 100% sRGB a hodnotu Delta E <2 a jsou navrženy tak, aby poskytovaly nejvyšší úroveň výkonu, kterou profesionálové a nároční uživatelé od monitoru očekávají. Mezi klíčové monitory ColorPro na WPPI patří:

Modely ColorPRO VP2785-2K a VP2785-4K s certifikací Fogra

• 27palcový, IPS panel s nativním 2K QHD a 4K Ultra HD rozlišením

• Pokrývají 100 procent barevného prostoru Adobe RGB * a 96 procent DCI-P3

• Certifikace Fogra pro monitory určené pro správu barev na monitoru (Fogra Softproof Monitor) při tisku

• Možnosti připojení zahrnují DisplayPort, HDMI, USB Type-C s napájením, podporu obsahu HDCP 2.2 pro zabezpečené přehrávání 4K obsahu

• Charakteristický je pro ně design, který je ze tří stran bezrámečkový a umožňuje tak nerušené sledování sestavy více monitorů; vestavěný snímač okolního světla a snímač pro úsporu energie; přepínač KVM umožňuje přístup k různým periferním zařízením a systémům

ColorPRO VP3881 a VP3481

• 38palcová a 34palcová zakřivená obrazovka s nativním rozlišením WQHD+

• Podpora obsahu HDR-10 pro přehrávání videa s precizními detaily

• Software ViewSplit™ umožňuje přizpůsobení obrazovky, aby mohli uživatelé na monitoru současně sledovat a pracovat ve více programech

• Mezi vlastnosti patří: design, který je ze tří stran bezrámečkový, čímž zaručuje ničím nerušené sledování; ultra širokoúhlý poměr stran 21: 9; integrované reproduktory

• Možnosti konektivity zahrnují DisplayPort, HDMI, USB Type-C s napájením, podporu obsahu HDCP 2.2 pro zabezpečené přehrávání 4K obsahu

Všechny monitory ColorPro podporují barevné prostory, jako jsou sRGB pro webové stránky, Adobe RGB pro tisk a také Rec.709, DCI-P3, EBU, DICOM-SIM a další. Tyto monitory mají také různá ergonomická nastavení výšky, obousměrného otočení, otočení a náklonu pro optimální pohodlí každého uživatele. Vestavěný G-senzor pozná orientaci monitoru (ať už na šířku nebo na výšku) a automaticky otáčí a maximalizuje obraz na obrazovce. To umožňuje uživatelům snadno měnit polohu monitoru z natočení na výšku do natočení na šířku a zpět, aniž by museli upravovat nastavení displeje.

„Profesionální monitory ViewSonic ColorPro byly vyvinuty s cílem přinést fotografům, designérům, editorům videí a dalším tvůrcům obsahu inovace a technologii. Řadu ColorPro jsme vyvinuli tak, aby vyhovovala vysokým standardům a požadavkům profesionálů na přesnost barev. Při práci potřebují reprodukovat realistické a přesné barvy, kontrast a detaily – a to jim monitory ColorPro nabízejí.”

ViewSonic

Společnost ViewSonic byla založena v Kalifornii, je předním celosvětovým dodavatelem vizuálních řešení a má pobočky a zastoupení ve více než 100 městech po celém světě. Jako inovativní a vizionářská společnost se ViewSonic snaží přinášet komplexní hardwarová a softwarová řešení, mezi něž patří monitory, projektory, digitální značení, interaktivní displeje ViewBoard a softwarový ekosystém myViewBoard. Díky více než třiceti letům odborných zkušeností s vizuálními displeji má ViewSonic vynikající pozici, aby mohl přinášet inovativní a spolehlivá řešení pro výuku, podniky, spotřebitele i profesionální trh. Pomáhá tím zákazníkům skutečně vidět rozdíl „see the diference“.

ViewSonic a NejBusiness.cz

2. července 2020