Geosan Development zaznamenal 30% nárůst poptávky

V aktuální době více než jindy přichází vhod bydlení s vlastní zahradou. Lidé si začali naplno uvědomovat benefity vlastního venkovního prostoru, který jim během karantény umožňuje nerušeně a hlavně v soukromí trávit volný čas v zeleni na čerstvém vzduchu. Ať už formou zahradničení, rodinného grilování nebo třeba jen krátkého posezení při přestávce v jejich práci z domova.

Společnost Geosan Development díky tomu zaznamenala téměř třetinový nárůst poptávky po nákupu pozemků za účelem výstavby rodinných domů, které vlastní v obci Choťánky ve Středočeském kraji cca 3 km východně od Poděbrad. Na zasíťování parcel má již platné stavební povolení. Začátek stavebních prací u prvních dvou fází předpokládá letos na podzim, dokončení v první polovině příštího roku.

„Bydlení se zahradou si rychle získává další příznivce. Za poslední měsíc evidujeme u stavebních parcel v Choťánkách 30% nárůst zájmu o koupi. V současnosti máme prodanou polovinu ze 43 pozemků, které máme aktuálně v nabídce v rámci první a druhé fáze,“ komentuje Jiří Baloun, vedoucí prodeje a marketingu společnosti Geosan Development.

Dohromady společnost vlastní 108 stavebních parcel o rozloze od 650 do 1 091 m2, které postupně uvolňuje do prodeje. Pozemky leží v těsné blízkosti lázeňského města Poděbrady, kde je k dispozici kompletní občanská vybavenost: od široké nabídky supermarketů, obchodů a restaurací přes kulturní a sportovní zařízení až po školy a školky. Potřebné zázemí poskytuje i samotná obec Choťánky, přičemž okolní krajina skýtá nespočet možností pro trávení volného času. Na své si zde přijdou příznivci pěší turistiky i cyklistiky, nachází se zde také golfové hřiště či koupaliště Jezero.

www.geosan-development.cz

www.pozemkyupodebrad.cz