GLS vyhlašuje soutěž o hymnu kurýrů

Přepravní společnost GLS v rámci oslav 15. výročí v České republice vyhlašuje soutěž o hymnu kurýrů. Zapojit se může každý. Stačí mít hudební talent a nápady na originální chytlavé texty. Vítěz obdrží poukaz v hodnotě 50 tisíc Kč na nákup hudebních nástrojů a příslušenství od partnera soutěže Kytary.cz. Skladby je možné zasílat do 31. srpna 2020 pomocí datového úložiště.

Společnost GLS ve spolupráci s Kytary.cz pořádá soutěž o nejlepší skladbu, kterou si budou prozpěvovat kurýři po celé republice. „Originalitě se meze nekladou. Soutěže se mohou zúčastnit kapely i jednotlivci všech hudebních žánrů. Skladba však musí obsahovat minimálně dvě sloky a refrén, přičemž slovo Gé-eL-eS musí alespoň jednou zaznít v celé skladbě,“ vysvětluje pravidla ředitel GLS Česká republika Pavel Včela a dodává: „Věříme, že se potvrdí přísloví, co Čech, to muzikant.“ Návrhy je možné zasílat do konce srpna, poté porota vybere 10 nejlepších, o kterých rozhodnou fanoušci pomocí hlasování na Facebookové stránce GLS Česká republika.

Více informací a detailní pravidla soutěže naleznete zde.

GLS v České republice a skupina GLS

GLS Czech Republic s.r.o. je dceřinou společností General Logistics Systems B.V. (s centrálou v Amsterdamu). GLS zajišťuje spolehlivé, vysoce kvalitní služby přepravy balíků pro více než 270 000 zákazníků doplněné logistickými a expresními službami. „Lídr kvality v balíkové přepravě”, to je hlavní motto GLS. Prostřednictvím vlastních a partnerských společností skupina GLS provozuje síť pokrývající 45 zemí. Díky propracované pozemní síti je GLS jedním z předních poskytovatelů balíkové přepravy v Evropě.

GLS působí také v Kanadě a na západním pobřeží USA. GLS má k dispozici více než 70 centrálních a regionálních třídicích středisek a více než 1 400 dep. GLS čítá na 19 000 zaměstnanců, na silnicích 30 000 doručovacích vozidel a více než 3 500 dálkových nákladních vozidel v barvách GLS. Ve finančním roce 2018/19 GLS dosáhla obratu 3,3 miliardy eur a přepravila 634 milionů balíků.

GLS Czech Republic s.r.o. a NejBusiness.cz

9. května 2020