L’Oréal Paris podpoří pracovníky ve zdravotnictví a domovech pro seniory

V rámci evropského programu solidarity realizovaného skupinou L´Oréal na podporu boje proti koronaviru, vyrobí značka L´Oréal Paris celkem 2 miliony hydro-alkoholových čistících gelů na ruce, které rozdá ambulantním lékařům, nemocnicím a domovům pro seniory.

Nemocnice, ale i ambulantní lékaři a domovy pro seniory zásadním způsobem přispívají k ochraně nás všech a denně pomáhají oslabovat epidemii koronaviru. V České republice věnuje L´Oréal Paris hydro-alkoholové čistících gely na ruce jak přímo partnerským nemocnicím či lékařům, tak domovům pro seniory prostřednictvím Výboru dobré vůle Nadace Olgy Havlové.

Delphine Viguier-Hovasse, Global Brand President značky L’Oréal Paris říká: “L´Oréal Paris chce přispět svým dílem v současném boji proti onemocnění Covid-19. V rámci podpory zdravotníků a všech, kteří pracují v prvních liniích, jsme se rozhodli po dobu pandemie vyrábět hydro-alkoholové mycí gely na ruce.”

Monika Granja, ředitelka Výboru dobré vůle – Nadace Olgy Havlové ke spolupráci dodává: „V době pandemie naše nadace vytvořila speciální program na pomoc organizacím poskytujícím služby seniorům. Protože víme, jak je pro tyto organizace obtížné shánet tolik potřebnou finanční a materiální pomoc, jsme velmi vděční za věcný dar značce L´Oréal Paris. Věříme, že i díky ní budou pracovníci zařízení moci více času věnovat svým klientům, poskytnout jim nejen zdravotní či sociální služby, ale i nepostradatelný mezilidský kontakt.”

Posláním Výboru dobré vůle – Nadace Olgy Havlové je pomáhat lidem, kteří se pro svůj nepříznivý zdravotní a sociální stav těžko včleňují do společnosti a nemohou se bez pomoci druhých sami o sebe postarat. Svým působením se nadace snaží o rozvoj duchovních hodnot, vzdělání, ochranu lidských práv a všeobecně uznávaných humanitárních hodnot.

Více na www.vdv.cz.

L´Oréal Paris a NejBusiness.cz