Direct slaví další milník. Portfolio překonalo hranici dvou miliard

Kde jsi pojištěný? Stále více lidí na tuto otázku odpoví „U Directu“. Počet klientů Direct pojišťovny totiž neustále roste. A to u všech produktů. „U pojištění vozidel se počet smluv za poslední rok zvýšil o 17 %, u pojištění majetku je to dokonce 93 %. Daří se nám také v oblasti pojištění podnikatelů, tam je nárůst 61 %,“ shrnula růst mluvčí Direct pojišťovny Nela Maťašeje.

Díky tomu, že roste počet klientů, roste i takzvané portfolio, které poprvé překonalo hranici dvou miliard korun. „Naše portfolio od roku 2015 stále strmě roste. V té době mělo portfolio hodnotu 483 milionů korun. Takže nárůst za posledních pět let je přes 300 procent,“ dodala Nela Maťašeje.

Portfoliem rozumíme souhrn předepsaného pojistného u všech aktuálně uzavřených pojistných smluv. Předepsané pojistné je pak konečná částka pojistného po přirážkách a slevách, kterou má uhradit klient pojišťovně za určité období.

O Directu

Direct pojišťovna vznikla v roce 2015 proto, aby vrátila pojišťovnictví jeho původní smysl – pomáhat lidem, když se něco stane. Za tu dobu si získala přes 300 tisíc klientů, jejichž počet stále roste. A to nejen díky lidskému přístupu, ale také díky jednoduchosti, spolehlivosti a rychlosti, které jsou součástí všech produktů a služeb. Direct totiž vždy kladl a klade důraz na klienta a jeho spokojenost. I proto patří mezi nejrychleji rostoucí pojišťovny. Direct se specializuje na neživotní pojištění, které nabízí jak lidem, tak firmám.

Direct pojišťovna a NejBusiness.cz

27. dubna 2020