UAX! vyzbrojil zdravotníky rouškami, které umí vykouzlit úsměv

UAX! vyzbrojil zdravotníky rouškami, které umí vykouzlit úsměv

Oděvní značka UAX! rozšířila svou nabídku o bavlněné roušky s originálním potiskem. Jejich předností je, že dokáží vyčarovat úsměv a hlavně pomáhají těm, kteří to potřebují. Na boj s koronavirem mohou přispět i zákazníci: za jedno zakoupené tričko pošle firma tři roušky třeba do nemocnic. 

Bernartice nad Odrou, 8. dubna 2020 – Malá manufaktura v srdci Moravy, která už 23 let šije kultovní trička s nenapodobitelným rukopisem designéra Radka Leskovjana, pružně zareagovala na situaci s nedostatkem roušek a kromě tradičních triček a dalších produktů začala šít také ochranné respirační roušky z dvouvrstvé 100 % bavlny.

Celá firma nyní funguje v tzv. izolovaném režimu, v němž firemní švadleny od pondělí 16.3 šijí na přenastavených strojích denně stovky ochranných respiračních roušek ozdobených veselým potiskem. Jen za uplynulé dva týdny firma vyrobila a darovala několik set kusů bavlněných respiračních roušek v hodnotě 150 tisíc korun například chirurgickému oddělení nemocnice v Novém Jičíně, nemocnici ve Frýdku-Místku, Vítkovické nemocnici nebo Mobilnímu hospici Strom života  v Novém Jičíně a dodávky roušek pro další nemocnice a organizace jsou ve výrobě.

Přispět na boj s koronavirem a pomoci hrdinům dneška - tedy zdravotníkům, lékařům a záchranářům, mohou navíc i zákazníci firmy UAX!. Stačí jen najít a zakoupit produkt s ikonkou roušky na firemním shopu a UAX! za každý takto zakoupený skladový produkt vyrobí a pošle tři další roušky zadarmo nemocnicím, lékařům, zdravotníkům a dalším členům složek IZS bojujícím proti šíření koronaviru.

Zájemci o originální roušky s potiskem si je mohou na firemním webu také zakoupit. Vybrat si mohou z 24 barev a několika stovek hravých potisků, takže mají záruku, že každý vyrobený kus bude originální. Zakoupením jakéhokoliv produktu UAX! navíc podpoří lokální českou výrobu a v době, kdy lidé přicházejí o práci, tím umožní udržet zaměstnanost v regionu.

„Jsme zcela česká výroba a nemusíme tak čekat na dodaní materiálu ze zahraničí. Každý den nás oslovuje mnoho různých firem a organizací s poptávkou šití bavlněných roušek. Rozhodli jsme se, že je nebudeme nabízet pouze firmám, ale že je na našem e-shopu nabídneme také všem ostatním, kteří mohou navíc zakoupením trička či jiného produktu UAX! na našem e-shopu zároveň přispět na boj s koronavirem a pomoci našim lékařům a zdravotníkům,“ říká Radek Leskovjan, designér a zakladatel značky UAX!.

„Celý tým UAX! pracuje od rána do večera včetně víkendů ve zcela izolovaném režimu. Našim zaměstnancům poskytujeme zdarma ovoce, zeleninu, svačiny, vitamíny a nápoje. Obědy jsou objednávány přes doručovací službu, aby naši pracovníci nebyli vystaveni riziku nákazy. První dodávky několika set kusů roušek byly v uplynulých dvou týdnech odeslány našim klientům, mezi kterými jsou nemocnice, ochranky, přepážkové firmy a další,“ dodává.

„Naše roušky tiskneme nejstarší metodou ručního sítotisku. Na tisk používáme výlučně švýcarské barvy na vodní bázi, které neznečisťují životní prostředí a nezpůsobují alergie. Téma zodpovědného přístupu k životnímu prostředí je nám velmi blízké a s tím souvisí i šití roušek. Bavlněné roušky, které šijeme, můžete použít mnohokrát, protože je možné je vyvařit, vyprat nebo vyžehlit -  na rozdíl od jednorázových roušek, které po použití skončí v koši a představují další zátěž pro životní prostředí,” popisuje Monika Bujňáková, marketingová ředitelka značky UAX!.

„Radek Leskovjan nakreslil motiv CAR-anténa jako reakci na aktuální situaci, která má pomoci odlehčit pohled na současné dění a zároveň tím odkazuje, že je potřebné zachovat respekt, ale ne strach,” dodává. 

Respirační rouška s potiskem UAX pro muže s potiskem 1284 CAR-ANTENA v barvě BLACK.


Odkaz na video z výroby na YouTube.

O společnosti UAX!

Již od roku 1996 je firma UAX s.r.o. předním českým výrobcem značkového oblečení nejen pro volný čas. Vyrábí trička a mikiny s potiskem, kalhoty, kraťasy, doplňky, tašky a další. Doménou značky jsou kvalitní bavlněná trička s originálním potiskem UAX!. Firma je přímým výrobcem kvalitního oblečení značky UAX! a klade velký důraz na kvalitu materiálů. Vytváří originální a neotřelé potisky, které tiskne ručním sítotiskem na více než 160 produktů UAX!. Aktuálně má spuštěno 391 originálních potisků UAX!. Sítotisk zajišťuje kvalitní a trvalé spojení potisku a materiálu.

Další informace najdete na:

www.uax.cz/cs/uax/,

www.facebook.com/uax.fish,

www.instagram.com/uaxdesign/

Zdroj informací

UAX s.r.o. a NejBusiness.cz

Datum

9. dubna 2020

Fotogalerie

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Zajímavosti a tiskové zprávy

12. dubna 2024

ČEPRO spouští prodej nového paliva se 100% obsahem HVO

Společnost ČEPRO od dubna pro své velkoobchodní zákazníky nabízí nové palivo s obchodním označením HVO...

25. března 2024

Direct pojišťovna překonala další dva milníky. Má 3,5 miliardy v portfoliu a půl milionu klientů

Direct pojišťovna potvrzuje svou dlouhodobou pozici mezi nejrychleji rostoucími pojišťovnami na trhu....

13. března 2024

Komerční banka bude vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ

Od 18. března 2024 do 15. dubna 2024 bude Komerční banka vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ...

13. března 2024

DKV Mobility rozšiřuje síť dobíjecích stanic

Společnost DKV Mobility, přední evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, rozšířila svou...

12. března 2024

BILLA svoji novou identitu promítá nejen do svých prodejen

Po představení své nové obchodní strategie, zaměřené na podporu zdraví, správného stravování a na...

12. března 2024

SAP představuje novinky ve správě firemních dat s generativní AI

Společnost SAP oznámila novinky zaměřené na správu firemních dat. Nejvíce inovací včetně využití...

11. března 2024

Dell inovuje modely notebooků Latitude pro práci s umělou inteligencí

Společnost Dell uvádí na trh zcela novou řadu Latitude s podporou umělé inteligence. Notebooky vybavené...

8. března 2024

Kancelářská budova AFI City 1 dosáhla s příchodem nových nájemců plné obsazenosti

Mozaika nájemců ve vysočanském věžáku AFI City 1 je již kompletně dokončená. Mezi nové přírůstky mimo jiné...

8. března 2024

Na Slovensku uvedli do provozu největší smart bateriové úložiště nahrazující fosilní zdroje

V průmyslovém parku v Banské Bystrici bylo úspěšně uvedeno do provozu největší smart bateriové úložiště na...

3. března 2024

Zaměstnanci Penny si znovu přilepší

Obchodní řetězec PENNY pokračuje ve zvyšování mezd, ty od 1. března stouply bezmála sedmi tisícovkám...

Reklama

Page generated in 1.7647 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál