Pečivo od Crocodille poprvé pro každého

Společnost Crocodille, jeden z předních výrobců balených sendvičů a vlastník expres gourmet řetězce Bageterie Boulevard, začíná poprvé nabízet pečivo ze svého závodu jako samostatný produkt. Prodává ho online ve spolupráci s internetovým supermarketem Košík.cz a zároveň ho pomocí vlastní logistické sítě nabízí v rámci zásobovacího programu do státních institucí, nemocnic nebo obcí.

Crocodille se dobře hodnocené pečivo rozhodl nabídnout běžným zákazníkům vůbec poprvé. Doposud totiž sloužilo především pro balené bagety a sendviče nebo pro síť Bageterií Boulevard. Na Košíku je možné koupit hned čtyři druhy toustového chleba, světlé nebo vícezrnné bagety a oblíbený fitchléb. Nechybí ani muffiny, známé například ze snídaňové nabídky nebo firemních BB Boxů. Pečivo je doručováno čerstvé přímo z pekárny a je balené.

“Naše pečivo - především prvotřídní mechový toustový chléb - je velice dobře hodnocené a sami zákazníci nás již dříve žádali o možnost si ho koupit přímo domů. Největší smysl v současnosti pochopitelně dává zařazení do online nabídky. Čerstvým pečivem jsme tedy doplnili balené sendviče Crocodille, které jsou nabízeny již v rámci rozvozu hotových jídel na Hotovky Košík,” uvádí Levon Ter-Ghazaryan, projektový manažer Crocodille.

Kromě toho nyní žiželická pekárna peče také pro dobré účely. V rámci programu krizového zásobování dokáže Crocodille zavážet čerstvé pečivo například složkám integrovaného záchranného systému, státním institucím, nemocnicím nebo přímo obcím. Dopravu v tomto případě nabízí společnost zdarma, nebrání se ani nočním rozvozům.

“Vlastníme jednu z nejmodernějších pekáren v Česku, jejíž provoz je celoročně velmi přísně kontrolován. Máme skvělou denní kapacitu produkce a vlastní logistiku. Jsme schopni pečivo ve velkém množství doručit kamkoliv po republice do dvou dnů. Pomocnou ruku nabízíme především vytíženým státním institucím,” zakončuje Levon Ter-Gazaryan.

Potravinářský závod Crocodille s vlastní pekárnou se nachází na východě Středočeského kraje v Žiželicích. Za přísných bezpečnostních opatření se zde každý den peče pečivo pro všechny značky balených baget a sendvičů Crocodille a expres gourmet řetězce Bageterie Boulevard. Pekárna má denní kapacitu až 250 000 kusů pečiva, které peče podle vlastních chráněných receptur.

Crocodille ČR, spol. s r.o. a NejBusiness.cz

30. března 2020