Equa bank pokračuje s digitalizací bankovnictví

Běžný účet od Equa bank, který patří dlouhodobě mezi nejlepší účty na českém trhu, lze nově založit zcela online, z pohodlí domova, během pár minut. K ověření identity klienta stačí vyfotit a nahrát dva doklady totožnosti a následně poslat potvrzující platbu ve výši 1 Kč z účtu v jiné bance. Celý proces přitom trvá jen několik minut, je plně digitální a lze ho provést kdykoliv a odkudkoliv na světě.

„Equa bank pokračuje v digitalizaci svých produktů a služeb. Otevření účtu zcela online, bez nutnosti návštěvy pobočky nebo kurýra, je dalším krokem na naší cestě k digitální bance. Moderní banka musí být svým klientům dostupná odkudkoliv a kdykoliv – doslova z celého světa.
Bez nadsázky teď mohu tvrdit, že Equa bank běžný účet nezná hranic – lze ho založit zcela online z kteréhokoli místa na světě. Obsluhovat ho můžete velmi jednoduše díky mobilní aplikaci, která patří k těm nejlepším na českém trhu. S multiměnovou platební kartou, kterou k němu získáte, můžete vybírat bezplatně ze všech bankomatů na světě, a navíc při každém placení kartou můžete zároveň investovat nebo i výhodně spořit na spořicím účtu HIT,“
řekl Jakub Pavel, ředitel retailového bankovnictví Equa bank.

Digitálně lze založit účet velmi jednoduše. Při vyplňování žádosti o otevření běžného účtu prostřednictvím www.equabank.cz postačí nahrát dva identifikační doklady klienta do aplikace. Následně klient provede validační platbu 1 Kč z již existujícího účtu, který má v jiné bance. Po přijetí platby a akceptaci ze strany banky je účet otevřený.
To vše zabere pár minut a klient si tak může otevřít běžný účet u Equa bank z kteréhokoliv místa na světě. Klienti, kteří nemají dosud žádný bankovní účet a nemohou tak provést autorizační platbu 1 Kč při online otevření běžného účtu u Equa bank, mohou i nadále využít doručení smlouvy kurýrem na místo a v čase, které jim vyhovuje. A samozřejmě – otevřít běžný účet je možné i na kterékoliv z 59 poboček Equa bank.

Běžný účet od Equa bank tak dokazuje, že je dlouhodobě jeden z nejvýhodnějších na trhu. Za běžné služby klient nic neplatí. Zdarma je otevření a vedení účtu. K založení účtu stačí jen 5 minut a lze si ho otevřít pohodlně třeba z domova. Majitel účtu má stále po ruce jednoduchý přehled o svých financích, a to díky Equa bank mobilní aplikaci.

Běžný účet od Equa bank nabízí tyto bezplatné služby bez podmínek a omezení:

• Vedení účtu v Kč i cizí měně
  • Špičková mobilní aplikace
  • Internetové bankovnictví
  • Vedení mezinárodní multiměnové karty
  • Výběry ze všech bankomatů po celé ČR
  • Výběry ze všech bankomatů po celém světě
  • Vklady v korunách prostřednictvím Equa bank bankomatů
  • Všechny příchozí i odchozí platby v Kč