Gatema spoluzakládá akciovou společnost HELIOS Partner

Tah na bránu a naplnění očekávání těch nejnáročnějších zákazníků na tuzemském trhu. To jsou hlavní důvody pro založení akciové společnosti HELIOS Partner, kterou Gatema zakládá společně se společnostmi ALDOR a INFO NOVA.

Hlavním cílem společnosti HELIOS Partner je stát se silným a spolehlivým partnerem jednoho z nejprodávanějších Enterprise řešení v České republice, informačního systému HELIOS Green. „Rozhodli jsme se propojit obchodní, implementační a vývojové zkušenosti, stejně jako finanční zázemí a znalost trhu i zákaznických potřeb. Naším cílem je získat vyšší tržní podíl s ERP řešením HELIOS Green v segmentu Enterprise.
HELIOS Partner se bude věnovat především obchodním aktivitám, tedy získávání nových zákazníků prostřednictvím našich řešení a služeb. Jsme přesvědčeni, že společně s našimi partnery dokážeme pokrývat potřeby i těch nejnáročnějších zákazníků,“ říká Pavel Pulec, ředitel divize informačních systémů ve společnosti Gatema.

„Gatema je po léta exkluzivním Gold Partnerem společnosti Asseco Solutions, která vyvíjí podnikové informační systémy HELIOS. Máme stovky referencí, kdy jsme dokázali velkým firmám šetřit obrovské částky, lidské zdroje i výrobní kapacity. S partnery budeme schopni jít ještě o krok dál a vyřešit nejnáročnější projekty. Zároveň standardizací procesů a zkušenostmi s vedením projektů jsme schopni snížit náklady a stát se dostupnou volbou i pro menší firmy,“ doplňuje Pavel Pulec.

Pro Gatemu je to už druhá významná zpráva letošního roku. V lednu úspěšně dokončila akvizici německého high-tech výrobce desek plošných spojů Kubatronik se 42 zaměstnanci a obratem přes 100 milionů korun. Nyní tedy posiluje i v divizi informačních systémů.

Gatema a NejBusiness.cz

18. února 2020