Kamera D-Link získala prestižní ocenění iF Design Award 2020

Společnost D-Link, globální lídr v oblasti kamerového dohledu a zabezpečení domácností, oznámila, že získala světově proslulou cenu iF Design Award za svoji kameru mydlink DCS-8526LH Full HD Pan & Tilt Pro Wi-Fi.
Wi-Fi kameru mydlink Full HD Pan & Tilt představila společnost D-Link počátkem tohoto roku na veletrhu CES v Las Vegas. Má pokročilé funkce, jako je automatické sledování pohybu nebo detekce osob. Kamera poskytuje 360° pokrytí s horizontálním úhlem pohledu 340° a s nakloněním 105°, panoramatický pohled a noční vidění, což dohromady umožní videodohled za všech okolností.

Kamera má navíc režim fyzického soukromí a je vybavena nejnovějším 128bitovým bezdrátovým šifrováním pro zajištění maximální bezpečnosti dat přenášených přes Wi-Fi. Kameru D-Link DCS-8526LH určila za vítěze 78členná porota složená z nezávislých odborníků z celého světa.

Soutěž iF Design Award pořádá nejstarší nezávislá projekční organizace na světě – iF International Forum Design GmbH se sídlem v Hannoveru. V tomto roce bylo do soutěže přihlášeno přes 7 298 produktů z 56 zemí.

Více informací o DCS-8526LH najdete v části Winners na webu iF World Design Guide.

O společnosti D-Link

D-Link je jedním z předních světových výrobců síťové infrastruktury, který již více než 30 let dodává inovativní, vysoce výkonné a intuitivně ovladatelné produkty pro firmy a domácnosti. D-Link navrhuje, vyvíjí a vyrábí oceňovaná síťová a bezdrátová zařízení, úložiště dat a zabezpečovací řešení pro IP dohled.

Řada mydlink™ Home obsahuje technologii pro automatizovanou domácnost, která umožňuje majitelům nemovitostí monitorovat, automatizovat a ovládat domácnost kdykoliv a kdekoliv i pomocí smartphonu nebo tabletu. D-Link nabízí své rozsáhlé produktové portfolio organizacím a spotřebitelům prostřednictvím své globální sítě obchodních partnerů a poskytovatelů služeb. D-Link si uvědomuje význam zpřístupňování, správy, zabezpečení a sdílení dat a digitálního obsahu. Je průkopníkem mnoha IP technologií pro plně integrované prostředí digitálních domácností a počítačových sítí.

D-Link a NejBusiness.cz

16. února 2020