Vánoční nadílka pro stávající i nové zákazníky


Vánoční nadílka pro stávající i nové zákazníky

Někdy stačí maličkost a prožijete Vánoce, na které nezapomenete. Aby byly letošní vánoční svátky opravdu výjimečné, připravil T-Mobile bohatou nadílku pro tarifní zákazníky, uživatele předplacených služeb, ale i zájemce o pevný internet a T-Mobile televizi. Vánoční nabídku mohou využít jak domácnosti, tak zákazníci z řad živnostníků a malých firem.

„Navazujeme na naše letošní aktivity a přinášíme vánoční nabídku, která je dostatečně jednoduchá, bez zbytečných kliček a podmínek, tak aby si u T-Mobile vybral opravdu každý zákazník,“ říká Juraj Bóna, ředitel komerční divize T-Mobile pro ČR, a dodává: „Dárky máme pro zájemce o nový chytrý telefon, diváky T-Mobile televize, ale i zájemce o pevný internet a nezapomínáme ani na uživatele Twistu.“

K novému smartphonu druhý za korunu

Pod vánočním stromečkem nesmí chybět smartphone. Aby to měl Ježíšek jednodušší, k novému chytrému telefonu mu T-Mobile přidá druhý jen za jednu korunu. Stačí uzavřít nebo prodloužit svou stávající smlouvu na dva roky a sáhnout po přístroji ze speciální vánoční nabídky.

V listopadu si mohou zákazníci vybírat ze dvou zvýhodněných párů chytrých telefonů. K Huawei P30 Lite se základní cenou 7 998 Kč s DPH přibalí T-Mobile model Y52019 za 1 Kč (standardní cena 2 999 Kč s DPH). Kdo si například vybere Můj tarif M (neomezené volání a SMS) a neomezený internet v mobilu HD, zaplatí za oba telefony jen 3 999 Kč s DPH (dotace 4 000 Kč). Druhým zvýhodněným párem je Huawei P30 (cena 15 998 Kč s DPH) s Huawei P Smart 20019 (standardní cena 5001 Kč). V prosinci se zákazníci mohou těšit na nabídku od některého z dalších výrobců.

Stejně jako si lze snížit cenu dvojice dotací jeden až pět tisíc korun, je možné při uzavření smlouvy na dva roky využít také prodej na splátky bez navýšení.

T-Mobile televize – nový 4K televizor a HBO na dva měsíce zdarma

Co by to bylo za Vánoce bez klasických českých pohádek na velké obrazovce? Kdo přemýšlí o pořízení nejen televize od T-Mobile, ale i nového televizoru, může vše vyřešit on-line nebo ve značkových prodejnách operátora. Stačí si jen objednat televizi od T-Mobile nebo prodloužit smlouvu na 24 měsíců, a to s tarifem S nebo vyšším. A je jedno, jestli se jedná o vysílání šířené přes internet, optický kabel nebo satelit. K novým televizním kanálům pak T-Mobile přibalí nadupaný 4K televizor Philips s úhlopříčkou 55 palců (55PUS7304) za super cenu 11 501 Kč s DPH.

A jak je u T-Mobile dobrým zvykem, je možné si nový televizor pořídit na splátky bez navýšení na dobu dvou let. V prodejně stačí mít s sebou jednu korunu a měsíční splátky pak přijdou na 500 Kč (23 splátek). Zákazníci mohou samozřejmě zvýhodněnou cenu zaplatit celou hned při objednání T-Mobile televize. Doporučená cena výrobce přitom činí 19 990 Kč s DPH.

Nadílka nemine ani stávající uživatele jakékoliv televizní služby od T-Mobile. Ke všem tarifům získají od 15. listopadu balíček HBO základ na dva měsíce zdarma. Ten standardně přijde na 249 Kč měsíčně a zahrnuje HBO HD, HBO 2 HD a HBO 3 HD plus bezplatný přístup do aplikace HBO GO. Každý zákazník si může sám zapnout balíček HBO základ v mobilní nebo webové aplikaci Můj T-Mobile v období od 15. listopadu do 31. prosince 2019. Dva měsíce zdarma začínají běžet od aktivace balíčku.

Navíc od 15. listopadu nadělí T-Mobile ve všech televizních tarifech prémiový obsah zdarma. Až do 10. ledna si tak diváci mohou vychutnat jedinečné dokumenty na BBC Earth, ale i ten nejlepší evropský fotbal na Premier Sport HD, DIGI Sport 1 HD a DIGI Sport 2 HD. A to není vše, do všech TV tarifů přidá T-Mobile ve stejném období alespoň jeden televizní kanál navíc.

Je libo PlayStation4 nebo notebook Acer?

Na dárky se mohou těšit i zájemci o pevný internet. Ke každé nové, přenesené nebo prodloužené smlouvě na dobu určitou (od tarifu S) si mohou zákazníci vybrat pod stromeček buď nový notebook, nebo herní konzoli za zvýhodněnou cenu.

Notebook Acer Aspire 1 v červeném nebo černém provedení pomůže s prací, školou, ale nabídne také spoustu zábavy, a to i na splátky – 280 korun po dobu 23 měsíců. Nejen pro dlouhé zimní večery přijde vhod legendární konzole Playstation 4, včetně tří přiložených her. Zvýhodněnou cenu 7 951 korun si může zákazník rozdělit na splátky bez navýšení. Vánoční nabídka platí pro všechny typy pevného internetu: Pevný internet DSL, Pevný internet do zásuvky, Pevný internet vzduchem či Optický internet.

Twist nadílka v rytmu dat

Ani na uživatele Twistu T-Mobile nezapomíná. Ke každému prvnímu dobití v listopadu a prosinci dostanou 25 % kreditu navíc. Stačí poslat alespoň 300 korun. Kdo tedy doplní svůj kredit například 2. listopadu částkou 400 korun, získá 100 korun kreditu k tomu. Stejnou transakci pak může zopakovat i v prosinci. Bonusový kredit získají zákazníci při dobíjení přes T-Mobile – tedy například v aplikaci Můj T-Mobile, platební kartou na webu t-mobile.cz, z vyúčtování…

Data světem hýbou, a proto se mohou twisťáci těšit na pořádnou porci internetu ve vybraných datových balíčcích. Roční balíček nabízí 500 MB měsíčně na celý rok, tedy celkem 6 GB. Ten je nyní možné pořídit s 50% slevou za 499 korun. Od 24. října si jej twisťáci mohou aktivovat stále se slevou 50 %, ale s dvojnásobkem dat – 12 GB. O navýšenou porci internetu nepřijdou ani stávající uživatelé ročního balíčku – T-Mobile jim data automaticky navýší. Balíček mohou zákazníci aktivovat na webu T-Mobile, nebo jej mohou pořídit v prodejnách jako dárek v podobě voucheru. Aktivovat balíček si pak může obdarovaný hned u stromečku.

Kdo si kupuje data radši na měsíc, získá v listopadu a prosinci balíček s 10 GB dat za cenu měsíčního 5GB balíčku, tedy za 449 Kč s DPH místo 599 Kč s DPH.


Psát příspěvky smějí jen přihlášení
Žádný komentář dosud nebyl vložen

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Zajímavosti a tiskové zprávy

25. března 2024

Direct pojišťovna překonala další dva milníky. Má 3,5 miliardy v portfoliu a půl milionu klientů

Direct pojišťovna potvrzuje svou dlouhodobou pozici mezi nejrychleji rostoucími pojišťovnami na trhu....

13. března 2024

Komerční banka bude vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ

Od 18. března 2024 do 15. dubna 2024 bude Komerční banka vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ...

13. března 2024

DKV Mobility rozšiřuje síť dobíjecích stanic

Společnost DKV Mobility, přední evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, rozšířila svou...

12. března 2024

BILLA svoji novou identitu promítá nejen do svých prodejen

Po představení své nové obchodní strategie, zaměřené na podporu zdraví, správného stravování a na...

12. března 2024

SAP představuje novinky ve správě firemních dat s generativní AI

Společnost SAP oznámila novinky zaměřené na správu firemních dat. Nejvíce inovací včetně využití...

11. března 2024

Dell inovuje modely notebooků Latitude pro práci s umělou inteligencí

Společnost Dell uvádí na trh zcela novou řadu Latitude s podporou umělé inteligence. Notebooky vybavené...

8. března 2024

Kancelářská budova AFI City 1 dosáhla s příchodem nových nájemců plné obsazenosti

Mozaika nájemců ve vysočanském věžáku AFI City 1 je již kompletně dokončená. Mezi nové přírůstky mimo jiné...

8. března 2024

Na Slovensku uvedli do provozu největší smart bateriové úložiště nahrazující fosilní zdroje

V průmyslovém parku v Banské Bystrici bylo úspěšně uvedeno do provozu největší smart bateriové úložiště na...

3. března 2024

Zaměstnanci Penny si znovu přilepší

Obchodní řetězec PENNY pokračuje ve zvyšování mezd, ty od 1. března stouply bezmála sedmi tisícovkám...

2. března 2024

AČCKA: Cestující autem tvoří 13 % rezervací u CK/CA

Na letní dovolenou do zahraničí cestují čeští turisté nejčastěji autem (48 %), dále letecky (41 %),...

Reklama

Page generated in 1.1659 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál