Do vedení TISCALI MEDIA nastupuje Jakub Stárka

Součástí vedení TISCALI MEDIA, a.s. se od 1.10. stává Jakub Stárka. Na starosti bude mít technologie a vývoj společnosti. Stárka působí v TISCALI již od dubna 2010, kdy začínal na pozici Software Developer a podílel se tak na vývoji většiny produktů, které Tiscali provozuje a vlastní. Od května 2017 působí ve společnosti jako Development manager a je zodpovědný za tým lidí, který weby a aplikace vyvíjí.

„Posun Jakuba do vedení naší společnosti je logickým krokem a neumím si představit lepší volbu. Téměř od začátku je naší součástí a díky tomu zná TISCALI opravdu dobře. Velká část našich klientů s námi spolupracuje nejen formou nákupu reklamního prostoru, ale jsme i technologický partner. V této oblasti chceme v budoucnu hodně růst, ale také hodně investovat. Jakub zastřeší kompletně technologickou a vývojovou část, a to jak uvnitř společnosti, tak i ven“, říká Michal Kubík, CEO TISCALI MEDIA, a.s.

„Pro TISCALI MEDIA pracuji téměř 10 let. Změna pozice pro mě znamená více zodpovědnosti, ale také více výzev. Z malého vývojového týmu, který dříve dělal, co mohl, aby udržel základní služby TISCALI, se stal tým, který velikostí dominuje struktuře TISCALI. Mojí prací a vizí bude toto rozvíjet dál“, prohlašuje Jakub Stárka CIO TISCALI MEDIA, a.s.

TISCALI MEDIA, a.s. a NejBusiness.cz

11. října 2019

Žádný komentář dosud nebyl vložen