Podzimní novinky ALCAR BOHEMIA

Podzimní novinky ALCAR BOHEMIA

První novinka letošní zimy nejen pro vozy SUV nabízí odolný a dynamický design. Sofistikované dvojité paprsky DEZENT TA silver dokonale splynou se siluetami moderních vozů, jakými jsou například Škoda Karoq a Kodiaq, Kia Sportage, Hyundai Santa Fe, Volvo XC 40, Audi Q3 nebo BMW X3. DEZENT TA silver jim nabízí rozměry od 16 až do 20 palců a na mnoho modelů je k dispozici dokonce v originálním rozměru s ECE homologací.

Kola DEZENT dodávají automobilům již tradičně styl i v zimním období. To, že kola dobře odolávají i zimním podmínkám zajišťuje jejich třívrstvý ochranný lak SR3, který je chrání před nepříznivými vlivy okolí.

Dvojice elegantních novinek DEZENT TW a DEZENT TW dark s designem sedmi roztočených paprsků je další atraktivní možností, jak obout svůj vůz pro zimní jízdu. Nabízí širokou variabilitu aplikací například pro vozy Škoda Rapid, VW Golf a Passat, Ford Focus, Mercedes A-třídy nebo nové BMW 3 a 5 či Audi A6. Pro mnoho modelů jsou novinky k dispozici v originálním rozměru se schválením ECE a není je tak třeba zapisovat to technického průkazu vozidla. Německý výrobce DEZENT nabízí design TW ve 2 barevných variantách, s klasickým stříbrným lakem a s blyštivým černým lakem doplněným leštěným lemem límce.

Off-roadová novinka DOTZ Survival z oceli

Novinku DOTZ Modular Beadlock zdobí deset kruhových otvorů, kolem kterých září dekorativní šrouby po obvodu kola. Kolo skvěle padne v 15 palcích pravému off-roadu, jakým je nové Suzuki Jimny a v 18 palcích pak i vozům pick-up v podobě Mercedes-Benz X-třídy, Nissan NP300, Navara a Pathfinder nebo Renault Alaskan. Majitelé těchto vozů se mohou i v náročných podmínkách spolehnout na odolnost kola DOTZ Modular Beadlock, které se vyrábí v továrně ALCAR Group ve Švýcarsku.

Kola v OE rozměru nejen pro vůz Škoda Scala

Na vůz Škoda Scala, který jistě zaujme významný podíl na českém automobilovém trhu, již ALCAR BOHEMIA dodává ocelová kola ALCAR STAHLRAD i Hybridní kolo ve shodném originálním rozměru 6x16 palců. Toto Hybridní kolo s moderním antracitovým odstínem je vhodné pro montáž sněhových řetězů a kromě modelu Škoda Scala je schváleno také pro modely Škoda Kamiq a VW T-Cross. Hybridní kolo je v identických rozměrech jako originální ocelová kola samozřejmě k dispozici téměř na kompletní nabídku modelů vozidel Škoda a VW a také značek Audi, Seat, Citroen, Dacia, Ford, Hyundai, Kia, Mazda, Nissan, Opel, Peugeot, Renault a Subaru. Vedle Hybridního kola jsou v OE rozměru již nyní dostupné pro novinky Škoda Scala a VW T-Cross také designy litých kol DEZENT TZ, DEZENT TZ dark a DEZENT TZ graphite. Jejich schválení ECE pro motoristy znamená, že nemusí řešit zápsání kol do TP vozidla.

K litým kolům AEZ a DOTZ bezpečnostní šrouby zdarma

ALCAR se opět snaží zákazníkům ulehčit výběr zimní sady kol a pneumatik a ze své nabídky 75 designů litých kol vybral osmičku designů vhodných na zimu, které zařadil do své podzimní nabídky Elegance i v zimě. Motoristé v ní naleznou úplné novinky od značky DEZENT i na zimu vhodné designy od značek AEZ, a DOTZ. Motoristé samozřejmě mohou při výběru kol na zimu bez obav sáhnout po kterémkoliv litém kolu od značek AEZ, DOTZ a DEZENT s jistotou tříleté záruky. V případě, že si vyberou jakýkoliv design od značky AEZ nebo DOTZ a objednají si ke kolům bezpečnostní šrouby či matice Sicuplus, dostanou je od ALCARu zdarma. Tato akce platí až do 30.11.2019, takže ji stihnou i ti, kteří budou přezouvat na zimní pneumatiky až v pozdějším termínu.

ALCAR BOHEMIA dodává kompletní kola importérům

ALCAR BOHEMIA dodává tisíce kompletních kol importérům Hyundai a Toyota i značkovým car dealerům, kteří tak šetří vlastní skladovací prostory i čas nutný k montáži kompletů. Ideální volbou jsou pro ně kola v originálních rozměrech se schválením ECE, u kterých se nepoužívají středící kroužky a ve většině případů lze použít také originální šrouby či matice i středové krytky s logem výrobce vozidla. Komplety si zákazník může u ALCARu objednat s pneumatikou zcela dle svého výběru. ALCAR BOHEMIA je importérem špičkových japonských pneumatik značky Falken, které patří do japonského koncernu Sumitomo stejně jako značka Dunlop. Koncern Sumitomo je aktuálně 6. největším výrobcem pneumatik na světě. Úspěšnou pneumatikou pro aktuální zimní sezónu je pneumatika Falken Eurowinter HS01, která nabízí kompletní sortiment v rozměrech 13-20 palců za velice příznivé ceny.

Komplety si mohou dealeři u ALCARu objednat včetně senzorů TPMS, kterými ALCAR umí vybavit téměř 100 % vozidel jezdících po našich silnicích.

Od modelového roku 2020 (výroba od léta 2019) je možné nově objednat přímé měření tlaku také do oblíbených modelů Škoda Superb III a Škoda Kodiaq. ALCAR má v nabídce senzory i pro tyto automobily a jeho partneři tak mohou obsloužit i motoristy, kteří si na přání nechali do těchto vozidel instalovat přímé měření tlaku v pneumatikách.

Zdroj informací

ALCAR BOHEMIA, s.r.o. a NejBusiness.cz

Datum

23. září 2019

Fotogalerie

Diskuse

Žádný komentář dosud nebyl vložen

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Zajímavosti a tiskové zprávy

25. března 2024

Direct pojišťovna překonala další dva milníky. Má 3,5 miliardy v portfoliu a půl milionu klientů

Direct pojišťovna potvrzuje svou dlouhodobou pozici mezi nejrychleji rostoucími pojišťovnami na trhu....

13. března 2024

Komerční banka bude vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ

Od 18. března 2024 do 15. dubna 2024 bude Komerční banka vyplácet zjištěné pohledávky věřitelů Sberbank CZ...

13. března 2024

DKV Mobility rozšiřuje síť dobíjecích stanic

Společnost DKV Mobility, přední evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, rozšířila svou...

12. března 2024

BILLA svoji novou identitu promítá nejen do svých prodejen

Po představení své nové obchodní strategie, zaměřené na podporu zdraví, správného stravování a na...

12. března 2024

SAP představuje novinky ve správě firemních dat s generativní AI

Společnost SAP oznámila novinky zaměřené na správu firemních dat. Nejvíce inovací včetně využití...

11. března 2024

Dell inovuje modely notebooků Latitude pro práci s umělou inteligencí

Společnost Dell uvádí na trh zcela novou řadu Latitude s podporou umělé inteligence. Notebooky vybavené...

8. března 2024

Kancelářská budova AFI City 1 dosáhla s příchodem nových nájemců plné obsazenosti

Mozaika nájemců ve vysočanském věžáku AFI City 1 je již kompletně dokončená. Mezi nové přírůstky mimo jiné...

8. března 2024

Na Slovensku uvedli do provozu největší smart bateriové úložiště nahrazující fosilní zdroje

V průmyslovém parku v Banské Bystrici bylo úspěšně uvedeno do provozu největší smart bateriové úložiště na...

3. března 2024

Zaměstnanci Penny si znovu přilepší

Obchodní řetězec PENNY pokračuje ve zvyšování mezd, ty od 1. března stouply bezmála sedmi tisícovkám...

2. března 2024

AČCKA: Cestující autem tvoří 13 % rezervací u CK/CA

Na letní dovolenou do zahraničí cestují čeští turisté nejčastěji autem (48 %), dále letecky (41 %),...

Reklama

Page generated in 1.4115 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál