HP rozšiřuje své portfolio tiskáren o řadu HP Smart Tank

HP rozšiřuje své portfolio tiskáren o řadu  HP Smart Tank

HP představuje inovované tiskárny HP Smart Tank, které zákazníkům nabízí nemodernější tiskové řešení velkoobjemového tisku za velmi nízkou cenu, a více komfortu při využití doma nebo v domácí kanceláři.
Inovované modely nabízí zásobník inkoustu až na 18 000 stran černobílého tisku nebo 8 000 barevného tisku v té nejvyšší kvalitě.

Nejnovější modely HP Smart Tank od předního světového výrobce1 jsou určeny uživatelům s vyššími nároky na domácí tisk nebo domácí kanceláře. Modely HP Smart Tank 515/ HP Smart Tank 530 disponují nejnovějšími technologiemi, které jsou zárukou špičkové kvality tisku2, a zásobníkem inkoustu, který vystačí až na tři roky tisku3 – 18 000 černobílých nebo 8 000 barevných stran4.
S nejlepší aplikací pro mobilní tisk5 HP Smart App6 může zákazník tisknout odkudkoliv a díky uživatelsky přizpůsobitelné funkci HP Smart Tasks7 ušetří spoustu času.

Modely HP Smart Tank 515/ HP Smart Tank 530 tisknou bez kompromisů v úchvatné kvalitě – stránku po stránce. Jsou kompaktní, mají zabudovaný zásobník inkoustu, automatický senzor inkoustu a speciální systém, který při doplňování inkoustu brání jeho vylití8. Můžete se těšit ze skutečně syté černé, ostrého písma a živých barev9, a to vše u vás doma a až s tříletou rozšířenou zárukou10.

Hlavní výhody

Mimořádný komfort pro uživatele

• Integrovaný zásobník inkoustu s automatickým upozorněním na nízkou hladinu inkoustu
  • Doplňování inkoustu bez rizika jeho úniku; uzavíratelné lahve
  • Automatický podavač papíru na 35 stran, jímž je vybaven model HP Smart Tank 530, umožňuje uživatelům pracovat rychle a bez použití rukou11
  • S funkcí ID Copy snadno okopírujete obě strany průkazu totožnosti na jednu stránku

Barevný tisk za málo peněz

• Ihned po vybalení z krabice můžete tisknout 18 000 černobílých a 8 000 barevných stránek prakticky bez přerušení – domácí tisk za velmi dostupnou cenu

Svoboda pracovat prakticky odkudkoliv díky aplikaci HP Smart App

• HP Smart App, nejlepší mobilní aplikace ve své třídě, nabízí snadné mobilní skenování a tisk
  • S funkcí HP Smart Tasks pomocí vlastních klávesových zkratek v telefonu či na tiskárně eliminujete kroky v repetitivních úkolech

Spolehlivý a rychlý tisk

• Rychlý tisk a rychlé připojení k dvoupásmové Wi-Fi12
  • Výrazný kontrast a ostrost textu a živé barvy
  • Možnost tisku brožur v profesionální kvalitě bez ohraničení a fotografií, které časem neblednou

Ceny a dostupnost

• Nová tiskárna Smart Tank 515 je v České republice v prodeji od 1. září, model HP Smart Tank 530 se začne prodávat od poloviny měsíce.
    • HP Smart Tank 515: 4.499 Kč
    • HP Smart Tank 530: 5.990 Kč
  • Další informace o dostupnosti, cenách a maloobchodní dostupnosti poskytnou lokální zástupci společnosti HP

Společnos HP a NejBusiness.cz