Prodej firmy / projektu - čerstvé hranolky Paul's Fresh Fries

Prodej firmy / projektu - čerstvé hranolky Paul's Fresh Fries

Nabízíme k prodeji firmu PF Fries s.r.o., která má připravený jedinečný koncept hranolkárny Paul's Fresh Fries formou rychlého občerstvení s vlastním menu. Firma má velký potenciál v různých místech celé České a Slovenské republiky.

Předmětem prodeje je kompletní koncept včetně webu, soc. sítí, loga + logo manuálu. Společnost, která byla založena před 3 lety, má hotový HACCP na provozovnu, smlouvy k dodavatelům, zaměstnancům, odměňování zaměstnanců, hygienická pravidla i provozní řád. Nový majitel získá receptury výrobků včetně dodavatelů a technologických postupů a také raznice na obalový materiál a technické výkresy obalových materiálů.

Hlavním důvodem prodeje firmy jsou dopady COVIDu (omezení provozu) a zaměřením se současného majitele na jiné aktivity a projekty (nedostatek volné kapacity). Novému majiteli bude předán kompletní koncept s možností otevření provozovny v jakémkoliv městě ČR nebo na Slovensku ve velmi krátké době (cca 1-2 měsíce).

Firma je vhodná pro investora, který hledá nové a zajímavé možnosti v oblasti potravinářství. Je také vhodná pro zaběhnutou společnost působící v potravinářství nebo gastronomii hledající nové zajímavé produkty a to formou vlastních poboček nebo například franšízy.

Více informací o celém konceptu získáte na www.pffries.cz.

Prodejní cena

Dohodou

Region

Celá Česká republika

Kontakt

Ing. Marta Rašková
Managing director

Mobil: +420 604 574 272
E-mail: info@smokypellets.cz

Datum zadání

8. března 2023

Fotogalerie

Ke stažení

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

O platformě Trh firem




Reklama

Page generated in 1.3328 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál