Produkt česko-americké společnosti Emplifi vede Martin Tříska

Produkt česko-americké společnosti Emplifi vede Martin Tříska

Česko-americká technologická společnost Emplifi, která díky valuaci přesahující jednu miliardu dolarů získala letos v březnu status jednorožce, nabízí globálním zákazníkům platformu pro řízení zákaznické zkušenosti (CX). Do čela produktového vývoje Emplifi nyní usedá Martin Tříska jako Senior Vice President of Product.

Tříska má na starost strategické směřování CX platformy, produktový vývoj a inovace jednotlivých částí, jejich integraci, a rozšíření nabídky služeb zákazníkům skrze další akvizice.

„Budujeme globálního technologického leadera v oblasti řízení zákaznické zkušenosti a mám radost, že i když je náš tým po celém světě, naše největší technická základna zůstává v České republice. Myslím, že v Praze, Brně a Plzni není mnoho podobných příležitostí, v Emplifi můžu pracovat na opravdu globální SaaS platformě, mít přitom plnou odpovědnost za konkrétní oblast softwaru a tím pádem i reálný vliv na tisíce top zákazníků po celém světě. Jsme v super pozici, pořád se posouváme, učíme něco nového, přitom se ale nemusíme bát, jestli dopadne další kolo investice,” říká Martin Tříska.

Jeho jmenování komentuje i CEO Emplifi Mark Zablan: „Martin je zkušený produktový lídr, pro kterého byl vždy produkt a hodnota pro zákazníky na prvním místě. Emplifi používá stále větší počet klientů a naše CX platforma má ve firmách stále důležitější roli v řízení marketingu, obchodu i péče o zákazníky. Proto je pro nás strategické produktové řízení důležitější než kdy dříve. Díky Martinovým zkušenostem, datově orientovaným přístupem, manažerským schopnostem a hlavně tahu na branku jsem pevně přesvědčen, že Emplifi bude nadále inovovat celý obor a nadále poskytovat tu nejlepší Customer experience platformu na světě.”

Tříska je součástí firmy od roku 2017, kdy začínal jako ředitel produktového managementu v Socialbakers a vypracoval se na pozici Vice President of Product Management. V roce 2020 byl tento český startup v jednom z největších českých exitů koupen prestižním americkým private equity fondem Audax a sloučen s americkou společností Astute. Následovali ještě další dvě akvizice, kanadské iPerceptions a koncem roku 2021 také britské GoInStore. Fúzí těchto společností a integrací produktů vzniklo Emplifi, kde do teď Tříska působil dále na pozici Vice President of Product Management.

Tříska je absolventem Fakulty informačních technologií ČVUT, magisterského oboru Softwarové inženýrství, a také Ekonomie na Vysoké škole ekonomické v Praze, kde byl zároveň součástí výběrového programu Honors Academia.

Před nástupem do Emplifi pracoval v česko-kanadské společnosti Ataccama, kde mimo jiné pomohl vybudovat základy první verze platformy Ataccama-One. V minulosti působil také ve společnosti IBM, kde získal první zkušenosti v oblasti analýzy dat a tvorby datových produktů z konkrétních big data projektů v ČR ale také během půlroční stáže v izraelském výzkumném centru v Haifě.

Zdroj informací

Emplifi a NejBusiness.cz

Datum

17. prosince 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.3243 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál