Thein Digital rozšiřuje své řady

Thein Digital rozšiřuje své řady

Společnost Thein Digital patřící do skupiny Thein, která se zaměřuje na rozvoj technologických společností v oboru ICT, kyberbezpečnosti a průmyslu 4.0 z České a Slovenské republiky, posiluje tým o nové členy. Do vedoucí pozice Business Development Director nově přichází Daniel Petrásek. Thein Digital ale také obohatí Michael Anderle ve funkci Senior IT konzultant a Jan Havlíček jako produktový manažer.

Thein Digital rozšiřuje své řady a vítá několik nových tváří. Rozrůstající se tým společnosti obohatí Daniel Petrásek, který s sebou do funkce Business Development Director přináší dlouholeté zkušenosti z oblasti managementu a podnikového rozvoje v sektorech jako je například bankovnictví, logistika, retail nebo i státní správa.

Do Thein Digital přichází ze společnosti Diebold Nixdorf, kde se jako Channel Director EMEA East a Business Development Director pro střední Evropu zabýval nejen obchodním rozvojem, ale i řízením partnerské sítě v téměř 30 zemích. V minulosti působil například také ve společnosti IBM nebo Computer Sciences Corporation. V Thein Digital bude mít Daniel Petrásek na starosti rozvoj nové oblasti udržitelnosti, řešení pro energetický management, rozvoj podnikání v oblasti privátních 5G a v neposlední řadě i vybrané klíčové zákazníky.

„Po jedenácti letech v Diebold Nixdorf byl čas na změnu. S Thein Digital sdílím vizi digitalizace, trvalé udržitelnosti i ambice posunout celou českou sféru ICT a průmyslu kupředu. Nejen díky tomu do své funkce nastupuji s nadšením a odhodláním využít všech svých dosavadních zkušeností pro maximálně možný rozvoj společnosti. Věřím, že naše spolupráce bude oboustranně přínosná,” říká o svém nástupu Daniel Petrásek.

Jako Senior IT konzultant čerstvě nastoupil také Michael Anderle, který přichází z firmy Hewlett Packard Enterprise, kde pracoval téměř 19 let na pozici Storage Technology Consultant.

Novým produktovým manažerem se stal Jan Havlíček. Ve své kompetenci bude mít rozšíření produktového portfolia o veškeré služby v oblasti AWS a kontejnerové aplikační infrastruktury. Do Thein Digital přišel ze společnosti SpaceKnow, kde se staral o předprodejní podporu obchodního týmu při práci na obchodních příležitostech a o delivery stejně jako projektový management na realizovaných projektech.

Zdroj informací

Thein Digital a NejBusiness.cz

Datum

16. prosince 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1614 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál