Novým CEO společnosti Dáme jídlo se stává Adam Kolesa

Novým CEO společnosti Dáme jídlo se stává Adam Kolesa

Průkopník českého q-commerce, platforma Dáme jídlo má nové vedení. Na pozici šéfa společnosti nastupuje po sedmi letech ve společnosti Rockaway Capital někdejší šéf Mall Pay, Adam Kolesa. Po více než čtyřech letech tak nahradí současného CEO, Filipa Fingla.

„Bylo to pro mě těžké rozhodování. Dáme jídlo bylo čtyři roky nedílnou součástí nejen mého pracovního života. Celý tým mi přirostl za ty roky k srdci. Nicméně mám nyní možnost založit si vlastní byznys," komentoval Filip Fingl svůj odchod z vedení společnosti v říjnu tohoto roku. „S Adamem se znám spoustu let. Má za sebou obrovské zkušenosti nejen z e-commerce a může tak posunout podnikání Dáme jídlo zase o kus dále. Věřím, že firmu předávám do dobrých rukou,“ doplňuje dnes.

Kolesa přichází do Dáme jídlo z investiční skupiny Rockaway Capital, kde působil posledních sedm let. Věnoval se zejména strategickým projektům v oblasti finančních technologií a e-commerce, a stal se šéfem populární fintech služby Mallpay (dnes Skip Pay), pro kterou později získal i strategicky významného investora, ČSOB.

Nový CEO se zaměří zejména na upevnění pozice Dáme jídlo na českém trhu a rozvoj nových projektů. Prioritou je pro něj prohlubování vztahů mezi zákazníky a značkou a přibližování oblasti q-commerce běžným spotřebitelům.

„Moc rád vařím a od malička miluju jízdu na kole. Dáme jídlo pro mě tedy byla jasná volba,“ směje se Adam Kolesa. „V Dáme jídlo vidím obrovský potenciál a prostor pro další růst. Mojí ambicí do budoucna je zaměřit se na modernizaci našeho produktu, zlepšení dopravy a zákaznické zkušenosti celkově. Z předcházejících pracovních zkušeností si přináším velkým důraz na spokojenost zákazníka, který bych chtěl přinést i do Dáme jídlo,“ doplňuje.

Zdroj informací

Dáme jídlo a NejBusiness.cz

Datum

15. prosince 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1136 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál