AppSatori posílí Petr Votoček, COO z Etnetery

AppSatori posílí Petr Votoček, COO z Etnetery

Firma AppSatori, která patří mezi nejvýraznější partnery Googlu v Česku, oznámila rozšíření nejvyššího managementu. Novým COO se stal Petr Votoček, do AppSatori přechází z Etnetery.

AppSatori, která se řadí mezi 1 % nejlepších Google partnerů na světě a držitele nejvyššího statusu Google Cloud Premier Partner, personálně posiluje.

Na nejužším vedení firmy AppSatori se bude podílet Petr Votoček. Spoluzakladatel a technický ředitel Ivan Kutil to komentuje: „Poptávka po našich službách stabilně roste díky stále větší popularitě Google Workspace, dokumentů a firemních mailů u Googlu. V posledních letech vidíme boom Google Cloud Platformy, hlavně mezi technologickými firmami.” Zároveň dodává: „Abychom byli schopni růst s trhem, potřebovali jsme posílit procesní řízení. Potřebovali jsme Petra! Ve vedení Etnetery prokázal svoje schopnosti a já jsem nadšený, že s ním můžeme posunout AppSatori na další úroveň.”

Nový COO AppSatori Petr Votoček dosud pracoval 16 let ve společnosti Etnetera, která se zabývá komplexní dodávkou end-to-end softwarových a webových řešení. Právě tady poslední tři roky zastával pozici provozního ředitele a zároveň člena představenstva. V Appsatori se Votoček soustředí na řízení společnosti z pohledu denního fungování jednotlivých oddělení a dalšího rozvoje služeb pro klienty v oblasti cloudu.

AppSatori patří mezi nejvýraznější partnery Google Cloud v Česku. Jen za minulý rok firmě meziročně vzrostly tržby z 25 na 45 milionů korun a letos se očekává podobně výrazný růst. Mezi její největší klienty patří firmy jako je Rohlik, Ataccama, Phrase, ProductBoard, Emplifi, Carvago a stovky dalších. Kromě hlavního zaměření na Google Workspace a Google Cloud Platform vyvíjí AppSatori i vlastní produkty.

Patří mezi ně třeba aplikace SignatureSatori, která slouží pro správu e-mailových podpisů v Gmailu. Další úspěšný produktem je i AuditSatori, díky kterému mohou firmy získat plnou kontrolu nad sdílením interních dokumentů na Google disku.

Připomeňme, že Etnetera Group koupila firmu AppSatori v roce 2014, díky čemuž vstoupila do světa Google technologií, a stále v ní drží 10% podíl. V roce 2021 se pak Appsatori stala teprve druhou firmou v Česku, která získala nejvyšší status Google Cloud Premier Partner a zařadila se mezi 1 % nejlepších Google partnerů na světě.

Zdroj informací

AppSatori a NejBusiness.cz

Datum

12. prosince 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 6.7957 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál