Martin Krajíček je novým obchodním ředitelem společnosti Akcenta

Martin Krajíček je novým obchodním ředitelem společnosti Akcenta

Novým obchodním ředitelem pro český trh společnosti AKCENTA CZ, platební instituce, která realizuje pro exportéry a importéry zahraniční platební styk a devizové operace, se stal Martin Krajíček. Na pozici vystřídal Aleše Dubského, který po více než 10 letech z AKCENTY odchází.

Martin Krajíček má za sebou bohatou kariéru ve finančních institucích Několik let svůj profesní život spojil například s ERSTE Corporate Banking České spořitelny, nebo s investiční společností AVANT, kde byl členem představenstva. V roce 2020 přešel do spořitelního družstva ARTESA na pozici místopředsedy představenstva a obchodního ředitele.

Martin Krajíček vystudoval podnikovou ekonomiku a bankovnictví na Vysoké škole ekonomické v Praze.

„Už 24 let působí AKCENTA na českém trhu, který je pro nás klíčový, a to i přes naše úspěšné akvizice nových evropských trhů. Příchod Martina Krajíčka na pozici obchodního ředitele je proto velmi důležitý a slibujeme si od něj čerstvý, obchodní vítr do plachet, další rozvoj na velmi konkurenčním trhu, spolupráci na ambiciózních cílech digitální transformace naší společnosti a také nastavení efektivnější spolupráce se sítí našich obchodních zástupců,“ nastínil úkoly nového obchodní ředitele pro český trh Milan Cerman, předseda představenstva společnosti AKCENTA CZ.

Zdroj informací

AKCENTA CZ a.s. a NejBusiness.cz

Datum

22. listopadu 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.138 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál